Mariettes och Isabelles avslöjande om namnet på bebisen: "Låst oss..."

Artisten Mariette är höggravid, men hon och hustrun Isabelle Hansson har inte kommit fram till vad bebisen ska heta. Nu berättar paret hur tankegångarna går kring barnets namn.

Mariette är gravid med sitt och hustrun Isabelles andra gemensamma barn.

Mariette och Isabelle Hansson har varit ett par i flera år och 2021 fick paret sitt första barn tillsammans. Isabelle, som har en dotter från ett tidigare förhållande, blev då tvåbarnsmamma när sonen Dante kom till världen.

Mariette gravid med sitt andra barn

Nu väntar paret sitt andra gemensamma barn, en dotter. Förlossningen närmar sig med stormsteg, men vad dottern ska heta har Mariette och Isabelle inte bestämt sig för än.

I en frågestund som kan ses på parets Youtube-kanal berättar de nu om hur det går med valet av den kommande bebisens namn:

– Vi har inte hittat något som vi har bestämt oss för, det gör vi kanske inte förrän hon kommer ut ändå, säger Mariette under frågestunden.

Lästips: Mariette utan dreads – fansen i chock efter artistens utseendeförändring

"Tycker vi låst oss lite"

Då familjens andra två barn har namn som börjar på bokstaven "D" har paret varit inne på att även nästa barn ska få ett namn som börjar på den bokstaven. Men nu verkar Mariette ha ändrat sig lite på den fronten:

– Jag tycker vi har låst oss lite vid "D", jag måste inte ha ett namn på "D" till "loppan", säger Mariette i vloggen.