Melinda Jacobs avslöjar detaljer om graviditeten med E-type: "En oro att barnet ska dö"

Melinda Jacobs och Martin "E-type" Erikson väntar sitt första barn tillsamman. Nu berättar de mer detaljer om graviditeten och om den stora oron Jacobs känner för bebisen i magen.
– Det är väl det här traumat som sitter i så Martin har akut fått ordna ultraljudstider, berättar hon i Efter fem.

Martin "E-type" Erikson och Melinda Jacobs väntar barn. Nu berättar paret mer om graviditeten.

Artisten Martin "E-type" Erikson, 56, väntar sitt första barn tillsammans med Melinda Jacobs, 38. Paret avslöjade graviditeten i ett gemensamt inlägg på Instagram där de skrev:

"Livets största under. I januari blir vi en till!"

Martin "E-type" Erikson om sin barnlängtan

Martin "E-type" Erikson har varit öppen med sin barnlängtan, inte minst i sitt sommarprat som sändes i somras. I en intervju i "Efter fem" berättar paret om graviditeten och "E-type" om längtan efter barn.

– Den har ju funnits även om man inte vet vad det innebär när man inte har barn. Då vet man inte, men det har ju alltid känts som att det skulle vara ett underbart äventyr att vara med om. Jag tycker om barn, men någonstans hade jag räknat bort den. De sista åren började jag känna att jag blivit för gammal och att det inte verkade bli något, så det blev en väldig överraskning, säger han i programmet.

– Jag blir inte den yngsta farsan i landet, tillägger han.

När Melinda Jacobs berättar hur hon mår nu under graviditeten kommer det fram att hon mår väldigt illa, men att den trots allt varit hennes lättaste graviditet hittills.

– Med de andra graviditeterna har jag legat på sjukhus på grund av illamående, säger hon.

Melinda Jacobs om oron under graviditeten

Melinda Jacobs var fosterhemsmamma till Esmeralda, även kallad "Lilla hjärtat", som tragiskt avled vid tre års ålder efter att hon vanvårdades till döds av sina biologiska föräldrar. Jacobs berättar att sorgen efter Lilla hjärtats tragiska bortgång påverkar hennes mående under sin nuvarande graviditet och att hon är ödmjuk inför livet och för att hon får känna lycka igen.

– Det finns en helt annan oro. Dels är man äldre och man vet om riskerna som finns, men sen så finns det ju en oro att barnet ska dö. Det är väl det här traumat som sitter så Martin har ju akut fått ordna ultraljudstider när jag fått för mig, när det börjar spöka för mycket i huvudet. Det är lite tuffare faktiskt, säger hon i programmet.

E-type om att vara bonuspappa

Melinda Jacobs har flera både biologiska barn och barn som inte är hennes biologiska men som hon tar hand om. E-type blir alltså inte bara pappa utan också bounsförälder till fem barn.

– Minstingarna tyr sig mer och mer till en, vilket är fantastiskt. Det är en jättehäftig känsla. Jag försöker att inte bli någon slags extrapappa för jag tror att det blir "Kalle Anka".

– En vuxen men en otroligt barnslig lekkompis har de fått, säger Martin "E-type" Erikson om sin roll som bonuspappa.