Melinda Jacobs om utmaningen med E-types föräldraskap: "Överbeskyddande"

Melinda Jacobs är gravid och väntar barn med artisten Martin "E-type" Erikson. Nu berättar hon om hur hon tror att "E-type" kommer bli som förstagångspappa och avslöjar ett beteende han har som han själv hoppas "inte går för långt".

Melinda Jacobs berättar om hur hon tror att Martin "E-type" Erikson kommer bli som pappa.

I det senaste avsnittet av "Familjärt" som drivs av Melinda Jacobs, Johan Larsson och John Valencia är Martin "E-type" Erikson med och berättar bland annat om sina bröllopsplaner med Melinda, men också en hel del om sitt kommande föräldraskap.

Melina Jacobs: Så blir E-type som pappa

Melinda Jacobs, som just nu är gravid med "E-types" första barn, delar även med sig om hur hon tror att "E-type" kommer bli som pappa:

– Han blir den överbeskyddande, säger Melinda Jacobs och tillägger att det är något hon redan märkt av då han beter sig på det sättet mot hennes barn:

– Jag märker redan att han går och känner på barnen när de sover och ser till så att de andas. Lite orolig och nojig tror jag.

E-type om sitt föräldraskap

Att han kommer bli lite av en orolig och överbeskyddande pappa är något som "E-type" själv håller med om:

– Det finns väl en risk, men barn är så annorlunda från hundar för de ligger stilla så länge, säger han och berättar att han redan nu spanat in olika tekniska verktyg man kan använda sig av för att ständigt hålla koll på att bebisen andas när den sover.

– Men jag hoppas att det inte går för långt, tillägger Martin "E-type" Erikson.