Nour El Refai efter gravidbeskedet: "Så absurt"

Nour El Refai har till synes ständigt många bollar i luften och är just nu aktuell med en ny stand up-turné, samt som häxan Mara i årets julkalender. I samband med att hon gästar Nyhetsmorgon för att marknadsföra sin kommande turné berättar hon om ett besked som fick henne att tappa hakan.

Nour El Refai har sonen Sami tillsammans med Henrik Schyffert.
Nour El Refai har sonen Sami tillsammans med Henrik Schyffert.

Aktuell med ny stand up-show och årets julkalender

Komikern Nour El Refai, 35, är aktuell med en ny stand up-turné vid namn "Nour El Refai - säger skämt i ca 75 minuter" samt som en av karaktärerna i årets julkalender "Trolltider – legenden om Bergatrollet", där inspelningen är i full gång. För att berätta om sina projekt gästade hon nyligen "Nyhetsmorgon" och kom då sömlöst in på något som skedde under hennes graviditet med sonen Sami, som idag hunnit fylla tre år.

Nour El Refai om beskedet under graviditeten

Under intervjun kommer programledaren Jenny Strömstedt in på att Nour El Refai i ett annat sammanhang nämnt att hon utlovar en del "snoppskämt" under den kommande stand up-turnén. Detta samtalsämne utvecklar Nour och berättar då varför hon tycker det är så kul att prata om just snoppar:

– Det är ju väldigt kul med snoppar. Dels att man haft en snopp i magen och så, det tycker jag är väldigt roligt, säger hon och beskriver därefter hur hon, efter att hon fick beskedet att hon skulle bli mamma till en pojke, inte kunde första att det var just det könet hon hade i sin mage:

– Det var så absurt för mig när jag visste sen att det var en pojke.