Penny Parnevik talar ut efter frågan om graviditeten: "Klump i magen" 

När Penny Parnevik var ute för att ha en härlig kväll med sina tjejkompisar blev det hela inte riktigt som hon tänkt. – Jag vill bara gå därifrån, berättar Penny i sin podcast. 

Penny Parnevik är mamma till Atticus, Pebble och Achilles.
Penny Parnevik är mamma till Atticus, Pebble och Achilles.

Peg Parnevik och Douglas Murray är idag trebarnsföräldrar. Parets tredje barn föddes i början på augusti i år och fick namnet Achilles

Penny Parnevik om gravidfrågan 

I podcasten "Peg och Penny" berättar Penny Parnevik att hon, en tid efter sin senaste förlossning, blev tillfrågad om hon var gravid igen. 

Det hela skedde när Penny Parnevik var ute på stan med sina tjejkompisar för att se podduon Hanna Friberg och Lovisa Wallin genomföra sin liveshow på Cirkus i Stockholm. Penny ska då ha stött på en annan influencer i branschen som då ska ha tyckt att Penny såg gravid ut: 

– Och så vänder hon sig till mig, en av dem, tittar på min mage och säger "väntar du barn?".

"Obekvämt" 

Penny berättar att hon då var snabb på att avfärda det hela och att hon såg till att informera influencern i fråga om att hon inte var gravid. 

– Nu känns allting obekvämt och jag vill bara gå därifrån, förklarar Penny i podcasten och tillägger:

– Jag får en klump i magen när hon säger det. 

"Tårar i ögonen" 

Situationen gjorde Penny Parnevik rejält obekväm och när hon gick in på toaletten för att ta en selfie, för att hon kände sig fin, då kom tårarna: 

– Sen går jag in på toaletten, för jag kände mig fortfarande så snygg när jag kom fram, men jag tittar i spegeln och jag ska ta selifes för jag älskar min klänning, jag älskar mitt hår. Men jag kan inte släppa att jag ser gravid ut, säger hon i podcasten.

Hon tillägger:

– Typ lite tårar i ögongen.