Veckans horoskop för föräldrar: Vecka 40 2023

Veckans horoskop för föräldrar – hur blir din vecka 40 med familjen?

Veckans horoskop för föräldrar – hur ser din vecka 40 med ditt barn ut?
Veckans horoskop för föräldrar – hur ser din vecka 40 med ditt barn ut?

Väduren (21 mars - 19 april)

Väduren, denna vecka står i familjens tecken. Varför inte skapa en kärleksfull tradition tillsammans med de små? Det kan vara allt från en gemensam frukost till en promenad i parken. Varning: Var medveten om att inte bli för ivrig, låt andra också komma med förslag och idéer.

Oxen (20 april - 20 maj)

Oxen, denna vecka bjuder på möjligheter att stärka banden med dina nära och kära. Ta dig tid att lyssna på dina barns drömmar och funderingar; det kommer att berika er relation enormt. Varning: Se upp så att du inte fastnar i gamla mönster, våga prova något nytt!

Tvillingarna (21 maj - 20 juni)

Tvillingen, din kommunikativa natur kommer väl till pass denna vecka. Planera en familjekväll där alla får dela med sig av sina tankar och känslor, det kan leda till djupare samtal. Varning: Kom ihåg att inte bara prata, utan också att lyssna aktivt på vad andra har att säga.

Kräftan (21 juni - 22 juli)

Kräftan, denna vecka känner du en ökad lust att skämma bort din familj. Kanske med en hemlagad middag eller en överraskning. Varning: Var försiktig så att din omtanke inte tolkas som överbeskyddande, låt dina nära växa i egen takt.

Lejonet (23 juli - 22 augusti)

Lejonet, din energi och entusiasm kan skapa en härlig atmosfär i hemmet denna vecka. Arrangera en familjeaktivitet där alla kan skratta och ha roligt tillsammans. Varning: Tänk på att inte ta över helt, utan låt alla i familjen bidra med sina idéer och tankar.

Jungfrun (23 augusti - 22 september)

Jungfrun, denna vecka är perfekt för att organisera och strukturera familjelivet på ett harmoniskt sätt. Kanske inför ni någon ny rutin som underlättar vardagen? Varning: Se till att inte bli för detaljorienterad, ibland är det helheten som räknas mest.

Vågen (23 september - 22 oktober)

Vågen, den här veckan känner du en stark samhörighet med din familj. Försök att anordna en kväll där ni spelar sällskapsspel eller tittar på en film tillsammans. Varning: Var försiktig så att du inte kompromissar bort dina egna behov i strävan efter harmoni.

Skorpionen (23 oktober - 21 november)

Skorpionen, denna vecka är det dags att gräva djupt inom familjerelationerna och kanske lösa en gammal konflikt. Din förmåga att se saker i djupet kan vara till stor nytta här. Varning: Se till att inte bli för intensiv, ibland behövs lite lätthet och skratt också.

Skytten (22 november - 21 december)

Skytten, den här veckan är det dags att införa lite nytänkande i familjelivet. Kanske planerar ni en utflykt eller tar en spontan tripp någonstans? Varning: Var medveten om att alla kanske inte är lika entusiastiska för förändringar, så ta det lite lugnt.

Stenbocken (22 december - 19 januari)

Stenbocken, den här veckan är det dags att bygga långsiktiga planer för familjen. Din praktiska sida kommer väl till pass när det gäller att skapa en trygg och säker hemmiljö. Varning: Glöm inte bort att vara flexibel och att låta andra i familjen ha inflytande över planerna.

Vattumannen (20 januari - 18 februari)

Vattumannen, den här veckan kan du leda din familj mot nya, spännande upplevelser. Din kreativitet kommer att vara en stor tillgång i att skapa roliga och annorlunda familjeaktiviteter. Varning: Se till att inte drömma dig alltför långt bort, utan håll kvar en fot på jorden.

Fiskarna (19 februari - 20 mars)

Fisken, den här veckan är det dags att ta hand om dig själv, samtidigt som du ger ditt kärleksfulla stöd till din familj. Varning: Var försiktig så att du inte dras med i andras problem alltför mycket, kom ihåg att sätta gränser för din egen skull.

Kan du inte få nog av horoskop?

Då finns det mycket härlig läsning som väntar på dig.

Här hittar du dagens horoskopveckans horoskopmånadens horoskop och årets horoskop.