Julklappar under 100 kronor till barn

Barn bryr sig sällan om vad deras presenter kostar – deras lycka är total oavsett! Här är 15 billiga och riktigt prisvärda julklappar till barn som kostar under hundralappen.

Orsaken till att man vill köpa en billig present kan vara många. Kanske har man en strikt budget för att man sparar pengar till ett hus på Bahamas eller så har man helt enkelt inte råd med att köpa dyra julklappar till alla i sin omgivning. Eller så känner man kanske inte barnet så väl, men vill ändå ge bort något som en fin gest till föräldrarna. Kanske vill du ha en billig julklapp som du kan fylla julklappsstrumpan med? Oavsett varför du har hamnat i den här artikeln så har vi dig säkrad – här är 15 tips på bra julklappar till barn under 100 kronor.

15 julklappar till barn under 100 kronor

1. Picknickset i trä för barn

Ett gulligt leksaksset i trä som föreställer en picknick. Denna present är lämplig till barn i åldern 3-6 år. Med Pickup sticks kommer barnet att ha roligt i timmar. Klicka hem setet här.

2. Suddisar i burk

Minns du hur du själv brukade samla och byta suddisar med dina kompisar på rasterna i mellanstadiet? En kul och billig samlarsak som fortfarande lever kvar. Burken innehåller 36 suddisar som kommer i flera olika färger och former. Lämplig julklapp till barn från 3 år och uppåt. Du hittar dem här.

3. Blomkritor för småbarn

Söta målarkritor som är säkra för småbarn från 12 månader. Med dessa roliga kritor kan du låta barnets kreativitet flöda. Klicka hem blomkritorna för 89 kronor här.

4. Söta igelkottsfigurer från Sylvanian Families

Med de här söta igelkottarna som är tvillingar från Sylvanian Families kommer barnet att kunna ha roligt och ha en fantasifull lek. Dessa figurer stimulerar barnets sociala förmåga och utveckling genom lek. Förutom de söta igelkottarna får man även ett tåg på köpet. Du hittar setet här.

5. Bygg robotar i pussel

Rolig och kreativ present som uppmuntrar barn till lek och lärande. Med pusselbitarna kan man bygga flera olika figurer och vissa bitar är till och med självlysande! Denna present passar bra till barn från 5 till 12 år. Klicka hem den här.

6. Ford Mustang leksaksbil till små barn

Den här leksaksbilen föreställer en röd Ford Mustang och passar utmärkt även för de allra minsta, lämplig för barn från 3 månader och uppåt. Du hittar den här.

7. Alfons Åberg Pysselbok

Den här pysselboken med Alfons Åberg innehåller både lärorika och kluriga pyssel. Kul present som passar till barn i de flesta åldrar. Boken innehåller dessutom roliga klistermärken. Klicka hem den här.

8. Mumin badfigur

Vem älskar inte mumin egentligen?! Här är en söt badleksak i plast som föreställer muminpappan. Denna leksak passar utmärkt till barn från 0 år. Köp den här.

9. Söta pärlplattor till barn med djurmotiv

Detta paket från Creativ Company innehåller 6 pärlplattor med olika designer såsom anka, elefant, giraff, fisk, björn och häst. Du hittar det här.

10. Skallra med Diddi från Babblarna

Färgglad och rolig skallra med Diddi från det omåttligt populära barnprogrammet Babblarna. Skallran har två regnbågsfärgade handtag. Alla produkter från Teddykompaniet är barnsäkra och giftfria. Klicka hem Diddi här.

11. Frozen 2 Barnpussel från Clementoni

Ett barnpussel med 60 bitar med Elsa från Disneys Frozen som motiv. Detta pussel är lämpligt för barn 5 år och uppåt. Tillverkat i 100 procent återvunnet och återvinningsbart papper. Du hittar Frozen-pusslet här.

12. Rolig bok om bajs för barn - Vems bajs är det?

En billig och rolig barnbok där barnet får gissa vems bajs det är på bilderna. Bakom flikarna i boken får man reda på svaret! Denna bok kommer definitivt locka till skratt hos barnen. Denna bok är lämplig för barn från 0 till 3 år. Klicka hem den här.

13. Rolig fidget toy med fotbollstema

En superhäftig fidget toy som ser ut som en foboll! Denna färgglada leksak blir man inte bara glad av att titta på - den utvecklar och stimulerar barnets logiska tankeförmåga och fingerfärdighet. Det handlar om att få bollarna inuti fotbollen att matcha hålen med rätt färg. Passar barn från 3 år och uppåt. Du hittar den här.

14. Kärnan fingerfärg i 4-pack

Det här härliga setet med fingerfärg från Kärnan är en kul present för barn från 2 år och uppåt. Låt barnen leka loss med färg! Setet kommer med 4 roliga färger. Klicka hem fingerfärgen här.

15. Djungel-lotto från Tactic

Ett underhållande och klassiskt spel för små barn. Spelet går ut på att försöka matcha de 9 bilderna som finns på bildbrickan. Den som lyckas fylla sin bildbricka först vinner! Passar till barn från 3 år och uppåt. Köp spelet här.