ANNONS: HP

Utforska naturens skönhet med Kreativa Karin pysselmallar

Just nu består naturen av förväntan och förnyelse. Blommorna slår ut efter den alldeles för långa vintern, solen värmer och trädens blad har återigen blivit gröna. Det är helt enkelt en period som är perfekt för skärmfria dagar och helger, så passa på och omfamna naturens skönhet med Kreativa Karins nya pysselmallar i stället!

För familjer som vill spendera kvalitativ tid med sina barn utan en skärm framför dem är denna härliga årstid perfekt för lek, kreativa projekt och pyssel utomhus. Det är helt enkelt enklare att få ut småttingarna på äventyr just nu. 

HP har nyligen lanserat en uppdaterad version av Printables, en sida där du kan ladda ner tusentals pyssel, mallar och to ´do listor helt gratis. Till lanseringen har Kreativa Karin, som arbetar som pysselkreatör, författare och influencer, skapat 7 magiska naturpyssel som är helt perfekta för barnfamiljen som vill upptäcka blommor och gräs. 

En värld av möjligheter med Kreativa Karins nya skapelser

En av de mest älskvärda aspekterna med Kreativa Karins mallar är deras mångsidighet: från lekfulla blommor till glada djur, det finns en mall för varje tillfälle. De är enkla och helt gratis att ladda ner och skriva ut från HP Printables och sedan är det bara att låta kreativiteten flöda fritt. Plocka vilka blommor du vill och klistra på dem.

    Karins mallar kan färgläggas med precis vad du vill. Kritor, pennor eller så ger ni er ut i solen för att plocka vackra blommor och blad som ni enkelt kan dekorera mallarna med. Möjligheten att färglägga och dekorera mallarna med riktiga blommor och blad gör varje mall unik och personlig samtidigt som barnens kreativitet flödar och kunskapen ökar.

Allt du behöver för att komma igång med Karins pyssel

  • Papper (svartvitt eller färg)
  • Skrivare 
  • Färgpennor eller kritor Lim 
  • Vårblommor i olika färger och former