Bästa presenten till pappa på fars dag 2021: 10 roliga presenttips

I år infaller Fars dag den 14 november i Sverige. Att hitta en fin present till pappa kan ibland vara svårt. Här kommer de bästa tipsen på vad du kan köpa till din pappa för att visa honom lite extra uppskattning.

Den här artikeln innehåller köplänkar.

Bästa fars dag presenten 2021

1. Skärbräda The Grillfather

Rolig och annorlunda present till pappan som utger sig för att vara grillmästare under släktmiddagen. Med denna skärbräda är det upp till bevis! Dessutom ett bra sätt att få farsan att bli lite mer motiverad till att laga mat. Denna läckra skärbräda är tillverkad i bambu och har en tjusig text där det står "The Grillfather". Det går även att hänga upp skärbrädan på väggen som en snygg dekoration. Klicka hem denna häftiga skärbräda för 299 kronor här.

2. Lyxig present till pappa: värmare för cognac

Är din pappa istället en soffpotatis som hellre dricker cognac än hjälper till med grillningen så är den här värmaren för cognac och brandy ett solklart val. Detta set är packat i en lyxig presentförpackning i trä med lås och innehåller ett brandy-glas, en silverpläterad uppvärmningsställning, en värmeljushållare i glas samt ett värmeljus. Du hittar den här.

3. Present till pappan som gillar äventyr: Snorkelmask

Med den här snorkelmasken kommer din pappa att kunna snorkla som en riktig mästare! Skyddsglaset är imfritt och det går att andas fritt utan problem. Det finns också utrymme för montering av action-kamera. Denna snorkelmask är tillverkad i högkvalitativ ABS-plats och ger dig 180 graders utsikt. Garanterat en uppskattad fars dag present till pappan som gillar att utmana sig själv!

Klicka hem den här för 299 kronor.

4. Present till pappa: Nackmassör mot rygg- och nackvärk

Har din pappa problem med nacken? Då är den här riktigt härliga nackmassören en problemlösare som får bort nackvärken på ett nafs. Genom de elektroniska padsen som fästs på ryggmusklerna kan man resa utan nackbesvär. Det finns sex olika inställningar inprogrammerade i nackmassören som dessutom är uppladdningsbar och drivs av batterier. Det bästa av allt? Att du själv har nytta av den här lilla apparaten. Du hittar den här.

5. Häftig och lyxig lampa i guld till pappa

Skäm bort din pappa på fars dag med den här häftiga lampan i guld som föreställer en guldig pistol i krom. En mäktig inredningsdetalj som kommer att lyfta upp vilket rum som helst. Är din pappa en James Bond-fantast är den här lampan ett måste! Klicka hem den här.

6. Jag älskar dig-sten till pappa

Vill du ge en enkel men betydelsefull present till din pappa som visar din uppskattning för honom är denna sten ett klokt val. Stenen har ett tryck där det står "Jag älskar dig pappa" och är cirka 8 centimeter stor. Perfekt till pappan som redan har allt! Du hittar den här.

7. Present till pappan som alltid leker meterolog

Med denna smarta gadget väderstation kan din pappa mäta temperatur och luftfuktighet utan att behöva ta fram sin gamla termometer! Den har även funktioner som kalender, alarm och snooze. Väderstationen drivs av batterier. Klicka hem den här.

8. Personlig fars dag present 2021: Hammare med namn

Om du vill ge din pappa en personlig present ska du ge honom en hammare med personifierad gravyr med hans namn. Hammarens handtag är tillverkat i trä och är cirka 28 centimeter lång. Du hittar den här.

9. Häftigt tangentbord med laser till pappa

Det här roliga laserskrivbordet är en perfekt fars dag present till datorfantasten. Eftersom tangentbordet är virtuellt så krävs det bara en plan yta och sparar mycket utrymme. Här kan du köpa detta coola tangentbord.

10. Present till kontorsnissen: Stolgym

Ibland räcker vardagen inte riktigt till och har man ett stillasittande arbete kan det vara svårt att få in träning i vardagslivet. Ett stolgym är en smart lösning som du smidigt sätter fast på stolen. Perfekt present till pappan som har ett kontorsjobb! Med detta stolgym tränar man biceps, triceps, bröstmuskler och ryggmuskler. Klicka hem den här.