Julklappstips till mamma 2021

Vad ska man ge till en mamma som redan har allt? Misströsta inte, här är roliga tips på julklappar som du kan köpa till din älskade mamma.

1. Till mamman som alltid fryser

Vintertider innebär ständigt kalla tår. Rädda en mamma från att frysa och ge bort ett par mysiga tofflor från Áhkká i fårskinn. Finns att köpa här!

2. Till mamman som har allt

Ibland är det helt enkelt omöjligt att veta vad man ska ge bort. Till mamman som inte önskar sig något kan denna burk med lås vara en rolig grej. Perfekt om man vill ha kakorna för sig själv eller behöver gömma fjärrkontrollen så att barnen gör läxorna. Finns att köpa här!

3. Till mamman som älskar film

En karta med 100 populära filmer är perfekt för filmfantasten. Skrapa på kartan efter varje film du har lyckas se. Finns att köpa här!

4. Till mamman som behöver en rolig kväll med vännerna

"Mammasnack – om det underbara livet med sömnbrist, Bolibomba och bajsblöjor." är det perfekta spelet för mamman som behöver lite kvalitetstid med vännerna. Finns att köpa här!

5. Till mamman som är BÄST

Finns det lite plats kvar i skåpet med muggar? Den här roliga muggen kommer garanteras att uppskattas. Finns att köpa här!

6. Till mamman som inte har något badkar (men som älskar att bada!)

Brukar mamma klaga över att ni inte har något badkar? Var räddaren i nöden och ge bort en badbalja, den perfekta kompromissen för den som älskar att bada men som står utan badkar. Finns att köpa här!

7. Till mamman som älskar kaffe

Självklart förtjänar mamma espresso när hon vill. Slå till på denna espressomaskin i miniformat så att mamma kan avnjuta en kopp var hon än befinner sig. Finns att köpa här!

LÄS ÄVEN: 10 roliga julklappar att ge till en pappa

LÄS ÄVEN: Det här blev årets julklapp 2017!