Nybliven pappa? Här är de bästa fars dags presenterna 2021

Överraska den nyblivna eller blivande pappan med en riktigt omtänksam och rolig fars dag present. Här är tips och inspiration på vad du kan ge bort till någon som precis har blivit pappa.

Kollage av Familjelivs-redaktionen. Foto: Pexels.
Kollage av Familjelivs-redaktionen. Foto: Pexels.

Att hitta en fars dag present till en nybliven pappa är inte alltid lätt. En bärsele, en häftig tröja till bebisen eller ett personligt pennskrin är både användbara och noga utvalda presenter. Familjelivsredaktionen har listat de hetaste presenterna för nya pappor.

Den här artikeln innehåller reklamlänkar.

Fars dag present till nybliven pappa 2021

1. Bärsele från Baby Tula

Den här snygga bärselen från Baby Tula är en utmärkt fars dag present till nyblivna pappan. Denna bärsele har 3 breddställningar, vilket gör att den går att användas till både spädbarn och småbarn. För optimal komfort har denna bärsele dessutom justerbar nackkudde, vadderade axelremmar och en avtagbar huva. Du hittar den här.

2. Svart Eco Skötväska från Storksak

Varför inte ge bort denna snygga skötväska i svart i fars dag present till nyblivna pappan? Väskan har ett rymligt huvudfack med dragsnöre, vadderade axelremmar och rygg och många innerfickor för smidig organisering. Du hittar den här.

3. Porslinsmugg till nybliven pappa - "New daddy"

Sötaste porslinsmuggen till den nyblivna pappan med texten "New daddy". En omtänksam och personlig fars dag present som garanterat kommer förgylla och sätta guldkant på den nya pappans mornar. Köp muggen här för 149 kronor.

4. Pennskrin med fototryck - fars dag present

Det här pennskrinet med fototryck är en oslagbar fars dag present! Välj en bild på den nyblivna pappan och det nyfödda barnet som motiv. Då kommer pappan alltid att bli påmind om det fina ögonblicket. Garanterat uppskattad present eftersom den både är personlig och funktionell. Klicka hem pennskrinet här.

5. Personlig tröja med tryck till nyblivna pappor

En t-shirt med ett personligt tryck är både uppskattat, användbart och roligt. En perfekt present för den nyblivna pappan. Designa t-shirten med egen text och bild genom ett smidigt designverktyg via Smartphoto. Med ett enkelt knapptryck kommer t-shirten sedan hem på posten till er. Du hittar tröjan här.

6. Kylskåpsmagneter med personligt tryck

Kylskåpsmagneter brukar vara rätt tråkiga. Men med dessa snygga kylskåpsmagneter kan du designa dem med text och foto som du själv vill. Perfekt present till pappa på fars dag. Välj mellan ett set med 9 rektangulära magneter eller 12 fyrkantiga magneter. Du hittar dem här.

7. Häftig axelremsväska till pappa med personligt tryck

Varför inte ge bort en gullig axelremsväska med personligt tryck till pappa på fars dag? Väskan är tillverkad i polyester och har en mörkgrå jeansliknande stil. Locket är avtagbart med en kardborreremsa, vilket gör att väskan är enkel att rengöra utan att förstöra trycket. Du hittar väskan här.

8. Graverat halsband till fars dag

Snyggt halsband med graverad text där det står "Grattis på fars dag". Halsbandet kommer dessutom i en lyxig presentask. Brickan är tillverkad i högkvalitativt nickelfritt kirurgisk stål, vilket minimerar risken för att trycker bleknar eller förstörs. Klicka hem halsbandet här.

9. Bok till nyblivna pappan på fars dag

En humoristisk och praktisk handbok med nyttiga tips till den nyblivna pappan. "Pappalogi: handbok för pappor från produktionssex till vab" är en perfekt fars dag present! Boken innehåller alltifrån kloka råd om situationer som berör en nybliven pappa som till exempel graviditet, förlossning och föräldraledighet till prövningar inom relationer som sömnlöshet och sjukdomsperioder. Köp boken här.

10. Mühle R89 Rakset för nyblivna pappan

Under pappaledigheten är det bra att ha lena och mjuka kinder. Man vill ju inte skära sin älskade lilla bebis med sitt skägg, eller hur? En perfekt fars dag present till en nybliven pappa som ska ägna mycket tid med sin bebis. Klicka hem detta rakset från Mühle här.