Nybliven pappa? Här är de bästa fars dags presenterna 2022

Överraska den nyblivna eller blivande pappan med en riktigt omtänksam och rolig farsdagspresent. Här är tips och inspiration på vad du kan ge bort till någon som precis har blivit pappa.

Att hitta en fars dag present till en nybliven pappa är inte alltid lätt. En bärsele, en häftig tröja till bebisen eller ett personligt pennskrin är både användbara och noga utvalda presenter. Familjelivsredaktionen har listat de hetaste presenterna för nya pappor.

Den här artikeln innehåller reklamlänkar.

Fars dag present till nybliven pappa 2022

1. Snygga Mjukisbyxor

Köp Boss Mjukisbrallor i farsdagpresent
Köp Boss Mjukisbrallor i farsdagpresent

När man precis fått en bebis är man ofta hemma mer än vanligt - och varför inte köra stylish men bekvämt. Perfekt present till den nyblivna pappan - snygga mjukisbrallor. Köp dem här.

2. Vakna upp till ljus

Varför inte ge bort en klocka som gör väckningen lite mjukare. Med den här klockradion vaknar man till ett mjukt ljus som kan behövas trötta pappadagar. Köp klockan här.

3. Smörgåsgrill

Köp en smörgåsgrill för snabb (och gott) käk när bebisen är missnöjd och man måste få i sig någon mat snabbt! Köp smörgåsgrill här.

4. Sköna T-shirts - 3 pack!

Kräk bajs och andra härliga sörjor får man räkna med när man har en liten bebis. Bra att ha flera ombyten med sköna tröjor! Köp ett 3-pack Boss T-shirts här!

5. Sportiga hörlurar!

Hur mysigt det än är med bebismys kan det vara härligt att komma ut på en springtur mellan varven - då är det perfekt med sportslurar. De här kostar endast 279 kronor.

6. Popcornmaskin för myskvällar

Bebisbubblan innehåller massor av mys, film och POPCORN. Det är ett måste att ha en bra popcornmaskin. Här kan man köpa för 849 kronor.

7. Bok till nyblivna pappan på fars dag

En humoristisk och praktisk handbok med nyttiga tips till den nyblivna pappan. "Pappalogi: handbok för pappor från produktionssex till vab" är en perfekt fars dag present! Boken innehåller alltifrån kloka råd om situationer som berör en nybliven pappa som till exempel graviditet, förlossning och föräldraledighet till prövningar inom relationer som sömnlöshet och sjukdomsperioder. Köp boken här.