LUNCH DATE!

Hello.. Idag hade jag och min N och lille Louie en liten lunch date.. Visst att jag inte älskar hans arbetstider då han är borta många kvällar i veckan men ganska mysigt att man kan göra lite saker på dagen själva istället.. I dag tog vi en liten promenix  i regne, och sen åt vi lunch på favvo stället Creme på nybrogatan! Jag åt fisk och N tonfisksallad.. Till dessert vart de en matcha latte.. Kan va ärlig och säga att det är ju inte super gott direkt.. Men efter att ha lyssnat på podden veckans bläcka så blev jag lite inspirerad  De ska tydligen vara bland det nyttigaste man kan dricka så den slank ner..  Första klunken är värst och när man nästan druckit upp och vant sig lite med smaken så är det nästan gott.. hehe. På tal om poddar så lyssnar jag just nu på minst en om dagen! måndag- parterapi, tisdag -kära barn, Onsdag-lillelördag, torsdag-veckansbläcka, fredag fredagspodden. Sen om jag lyssnar på något däremellan så gillar jag rättegångspodden, svenska mordhistorier  p3 dokumentär och vattnet går! Har ni några podd tips så får ni gärna skriva i kommentarsfältet! Man behöver inte äns fylla i varken namn eller epost om man inte vill! Så det är väldigt enkelt att kommentera! PUSSSSS  Känner mig såååå obekväm med mitt utseende så det blir inte mycket bilder på mig här i bloggen just nu... Vill bara få tillbaka min vanliga kropp NUU!! Men jag tränar och gör mitt bästa för att äta rätt!  OOTD ... Kappa maxmara, skor bally, byxor zara, väska chanel ,vagn buggaboo  Titta så gulligt vi kör vagnen!! <3<3 haha eller så typ bråkar vi om vem som ska köra vagnen för att få värma händerna.. Så det fick bli en kompromiss. hehe Min fisk va ju to die for god! hoppade potatispuren så ganska nyttigt vart det ju ändå! :-)  Här är den:-) Det nyttigaste man kan dricka! dock inte det godaste! :-)