Inlägg från: instantcasting |Visa alla inlägg
  • instantcasting

    att leva med obotlig cancer

    hon heter hapy här

  • instantcasting

    Cissi här kommer en varm semester kram till dig gumman försöker ringa dig idag Puss mitt hjärta

  • instantcasting

    Ur Cissi´s blogg på www.bellezzia.se/cissi

    Nu känns det som allt kommer skita sig. Ambulans är på väg för att hämta Cissi och hon kommer bli inlagd nu igen. Läkaren som var här tidigare vill ha upp henne igen för att hon inte klarar av att vara hemma..igen. Han tror inte hon kommer att komma hem igen...han sa det rakt ut till oss,
    och han sa även att det blivit metastaser i levern med.

    Hon har fått en infektion i kroppen som inte vill ge sig..därav hennes feber i flera dagar.

    Cissi är i så dåligt skick så de kommer kanske inte kunna köra igång med cellgifter som planerat..han visste inte ens om det gick ALLS. Han sa helt ärligt till oss att han inte trodde detta skulle kunna ordnas.

    Det var som Cissi sa inatt..att hon mådde skit o att nåt är på gång..nu kom beviset..läkaren sa direkt att hon ska in igen...punkt slut.

    Jag vet inte mer vad jag ska säga än att jag hoppas alla änglar tittar ner på Cissi nu, och hjälper henne kämpa..för hon har inte en ENDA kämpaglöd kvar. Detta går inte att beskriva..jag hör hur hon gråter inne i rummet när hon pratar i telefon, och jag sitter här o förmedlar till er och håller Liam i famnen...bara för att jag vill att ni ska veta vad som är på gång OM nåt händer snabbt.

    Jag ska upp direkt då de åkt..får skjuts..det är jag tacksam för.

    Hej då..jag drar nu.

  • instantcasting

    Då satt man här ensam igen, tårarna bara sprutar rakt ut ännu..även fast jag varit hemma ett tag nu. Jag hoppas Cissi sover gott på sjukhuset nu, och att hon inte har ont eller har mardrömmar om nåt. Det kändes som om jag fick hela himlen i skallen idag när de kom och hämtade henne med ambulansen. Helt vrickat att se henne rulla iväg där..och jag kan inget göra.

    Beskedet idag var helt uppenbart från läkarens sida.."Cissi ska in på sjukhuset nu, annars går det åt skogen..!" Detta har redan gått för långt och han tror inte Cissi kommer hem igen från sjukhuset denna gång. Det har "säkerligen" spridit sig till levern (vilket det INTE skulle få göra)..så nu känns ju operationen i Uppsala som en hägring. Fyfan..vad säger man till Cissi?? Hur ska jag trösta henne denna gång?..Jag har tröstat henne så mycket under detta år så det är inte klokt..men denna gång känner jag att jag är maktlös! Jag orkar knappt tänka eller göra nåt positivt alls av detta. Jag har fått tillbaks mitt magsår igen..vilket värker så in i hel**te..men det skiter jag i för det är en piss i Mälaren mot vad Cissi går igenom. Jag håller på att bli tokig..kan inte göra nåt alls som känns bra. Vissa stunder vill jag bara försvinna..men då dyker Liam upp i skallen och jag lugnar ner mig.

    Det är många som säger att jag har det jobbigt..men Cissi har det 1000 gånger jävligare, och nu när jag dessutom inte kan förhindra NÅT i detta helvete så känner hon också av att jag inte kan göra nåt för henne. Jag ångrar att jag såg in i hennes ögon idag..för jag kommer aldrig glömma skräcken i hennes ögon då läkaren sa som det var. Den blicken kommer förfölja mig ner i min egen grav..jag har aldrig sett nån så rädd förut.

    Hennes ord idag "Snälla..hjälp mig..jag vill inte dööööö..!!"
    kommer jag alltid ha i skallen. Vet inte hur jag kommer att kunna leva med det..men det får jag reda ut sen..när allt detta är klart med Cissi.

    Liam sover som en stock..han somnade i bilen hem och jag lyfte ut honom så försiktigt att han inte skulle märka nåt. Han vaknade till en sväng..tittade på mig med sina knallblåa ögon och bara vände på sig och somnade om. Jag tänker mycket på hur Liam kommer bli när han blir stor. Växa upp utan mamma som har honom under sina vingar..ingen kärlek från en mor som alltid håller koll på honom och hjälper honom i vått o torrt. Han kommer växa upp med en pappa som försöker göra allt rätt fast det kanske inte alltid blir det..en pappa som kämpat för att han ska bli en "bra kille". Jag är inte guds bästa förälder, men jag gör iallafall det bästa jag kan utav det.

    Till sist vill jag bara visa er hur Cissi ser ut just idag. På bilden pratar hon med Beatrice (som ordnat fonden och hemsidan osv..). Detta är strax efter vi fått beskedet idag av läkaren. Det är dålig kvalité på den, men det är den färskaste bild jag har så det får bli den..

    Jag har skrivit rätt mycket nu, men det är nog för att jag känner att jag kanske inte kommer orka skriva på ett par dagar nu. Det är fullt i min skalle och mitt hjärta är krossat..så jag hoppas verkligen att ni förstår mig..

    Glöm inte Cissis födelsedag den 12 Aug..skänk en tanke till henne så hon kan få känna trygghet.

    Jag vill avsluta med ett pressmeddelande
    från en radiostation idag:

    _________________________________

    "Soundic Radio utmanar webbradiosverige med insamling.."

    Lördagen den 12 augusti 2006 genomför webbradiostationen Soundic Radio en insamlingsdag till förmån för ?Cissifonden?. Alla intäkter från inkomna SMS och via bankgiro under dagen kommer oavkortat gå till fonden. Lördagen den 12 augusti fyller Cissi 33 år. Cissi är fru till en av stationens medarbetare och slåss mot en mycket svårartad form av magsäckscancer. Cissis man Stefan frågade vännerna på stationen om man inte kunde göra något evenemang till förmån för Cissis fond under hennes födelsedag. Resultatet blev Cissi-dagen.

    "- Vi kände att vi ville ställa upp och göra någonting, visa att vi bryr oss. Det här är vårt sätt att göra det", säger Joachim Kåhlman, programledaransvarig vid Soundic Radio. Fonden, som startats av en av Cissis nära vänner, drivs under Cancerfondens vingar.

    "Utmanar webbradiosverige.."

    Soundic Radio vill nu utmana andra webbradiostationer i Sverige att också göra insamlingar till Cissis fond denna dag.
    "- Cancer kan drabba vem som helst när som helst och därför hoppas vi att de andra stationerna ställer upp och hjälper till att samla in pengar till cancerforskningen", säger Joachim. - Det skulle kännas otroligt stort om vi en gång skulle kunna göra någonting gemensamt inom webbradiosverige. Därför utmanar vi nu övriga ideella webbradiostationer att driva egna insamlingar till förmån för Cissis fond och Cancerfonden den 12 augusti 2006.

    "Direktsändningar.."

    Under lördagen den 12 augusti kommer Soundic Radios programledare sända direkt hela dagen. Utlottningar och andra happenings väntar under dagen. På stationens webbplats, www.soundicradio.com, kommer information finnas om hur man bidrar till insamlingen och vad som händer under dagen.

  • instantcasting

    Så..då kom det där samtalet jag inte ville ha..

    Cicilias ansvarige läkare kom in och pratade med henne tidigare idag.

    Hon är sne på att de låtit detta gå för långt, och att de ville göda upp henne innan så hon ska få krafter att palla med gifterna som är på gång. Då tycker jag att det är väl fan hennes jobb att hålla koll på vad som händer och sker med Cissi?? Rätta mig om jag har fel!

    Hon vill sätta in gifter redan nu imorrn för att detta har redan gått för långt och hon vill försöka "hinna". Hon går emot alla läkare och vad de tycker och sagt..Hon sa även att om gifterna klarar att pressa tillbaks metastaserna så pass bra så kommer Dr Matheme i Uppsala att göra en ny bedömning.

    Klarar gifterna INTE denna uppgift så kommer Cicilia inte klara sig året ut..så fort går det, och nu dessutom att det verkar spritt sig till levern gör det ju inte bättre. Detta är hennes sista chans..

    Cissi är helt förstörd nu och vi håller kontakt hela tiden. Jag ska upp så fort jag kan och jag kommer stanna på sjukan tills detta är avklarat. Jag är så arg och ledsen här så det är inte klokt. Jag har millioners millioner med piller här..men det skulle bara göra det jävligare..Liam behöver mig..Cissi med. Ska man åka upp och spöa en läkare? Nej, skulle inte heller hjälpa. Bättre att koka en kopp kaffe och slappna av..sen åka upp och försöka hålla masken..vilket jag inte har nåt bra recept på..tyvärr. Jag har ställt in mig på det värsta länge nu, och nu känns det som att nåt är på gång..kan inte förklara men nåt är det. Jag kommer få fira jul själv och fira Liams ettårs dag ensam med..han ska få en jättestor tårta med sin mammas ansikte fotat på..finns ju såna som gör sånt. Jag ska spara undan lite saker som Cissi använt så Liam har dem att känna lukt och närhet av.

    Jag vill tacka alla som vart med oss i detta helvete, jag kan inte rabbla upp er alla..men ni vet vilka ni är. Ni som skänkt pengar, mailat, messat..ringt..ni är helt underbara. Jag läser alltid upp alla mail, mess och bloggsvar för henne så hon också hänger med. Hon hälsar till er alla..hon är så glad för att ni bryr er.

    Så fort nåt händer så får ni reda på det..lovar..

    Dagens:

    "Vad har hon gjort för ont för att förtjäna detta?..."

  • instantcasting

    klarar hon inte cellgifterna nu så e det slut om ngr veckor :(

  • instantcasting

    majja1 de ger ett försök på 2 veckor är tredje dagen idag
    om det inte lyckas få undan metastaserna så finns inget hopp kvar då är det bara ca 1-5 veckor kvar men vi hoppas på mirakel
    Cissi ringde o väkte mig nu på morgonen och vi prata o skratta grina som vanligt så jag hoppas att gud låter henne få stanna hos oss

    /BEE

Svar på tråden att leva med obotlig cancer