Inlägg från: Lindsey Egot the only one |Visa alla inlägg
  • Lindsey Egot the only one

    Ni som fått cytotec....långt och lite äckligt...

    Jag förstår inte varför sjukvården fortsätter ger kvinnor cytotec. De kan ge allvarliga skador på livmodern även när fostret inte är så stort.

  • Lindsey Egot the only one

    Tycker man ska ringa företaget och be dom ringa till Läkemedelsverket som får ge gynläkarna bakläxa. Det är nog det enda sättet att få bort tabletterna på marknaden mot abort och igångsättning av förlossning.

  • Lindsey Egot the only one

    LovisaC

    Jag låg också på badrumsgolvet för det gick inte att ligga i sängen. Jag fick duscha varmt för att få smärtlindring för de panocod jag fick hjälpte föga. Då har jag ändå fött två barn innan detta missfallet som inte ville komma av sig självt (fostret var dött på ul).
    Fick stå upp i duschen ömsom ligga ner på golvet ömsom sitta på dass och i duschen kom allt ut intakt. Hela hinnan var intakt och slogs mot golvet och gick sönder då. Det kändes som att krysta ut ett barnhuvud och jag höll på och svimma. Sedan såg jag det lilla fostret liggandes i duschgolvet och jag fick plocka upp den och höll den i min hand och vråla ur min sorg. Man såg precis allt, fingrar, tår, snoppen, näsan och allt såg så fint ut. Sedan fick jag göra mig av med mitt egna efterlängtade barn (foster) själv. Sedan blödde jag som en slaktad gris efteråt.
    Som tur var hade min yngsta plastad papperslakan för hon var sängvätare och jag fick använda dom för bindor räckte inte till och jag blodade ner sängen fyra gånger den natten.

    Cytotec är djävulens påfund och borde inte få finnas. Läkarna spelar ett högt spel med kvinnor hälsa pga den medicinen.

  • Lindsey Egot the only one

    LovisaC

    Jag har fött fem friska barn och haft fyra missfall. Två pga kopparspiral i V6 och två i v13 pga att fostret dött. Det senaste 2009 väntade jag tills det kom av sig själv för det missfallet 10 år tidigare som jag tog cytotec för att starta det hela kommer jag aldrig göra om. Det senaste 2009 som också var i v13 men som jag väntade ut kändes som mellanting mellan mensvärk och vanliga värkar. Cytotec är däremot mycket värre än att föda barn.

  • Lindsey Egot the only one

    Rymdsemlan

    Jag fick också spola ner min lille pojk i toan. Endast 5-7 cm lång och alldeles underbar. Jag grät för i rummet bredvid låg mina älskade döttrar och sov och jag skulle aldrig kunna göra mig av med dom. Tyvärr fick jag begrava en av dom ändå 12 år senare.
    Jag skulle aldrig vilja uppleva det igen att tvingas göra mig av med ett foster eller begrava ett barn.

  • Lindsey Egot the only one

    Det är viktigt att vi som har fått ett trauma pga cytotec pratar om dess nackdelar eftersom INTE ens företaget som gör tabletten rekommenderar den till abort eller förlossning utan vill faktiskt att man använder annat som inte utsätter kvinnan för onödiga risker

  • Lindsey Egot the only one

    Va bra att det känns bra!

    Det är bara vi som tagit cytotec som kan beskriva hur det verkligen är. Inga efterkontroller görs varken fysiskt eller psykiskt efter användning av denna medicin på patient så självfallet vet inte vården om vilket trauma det kan ge.

  • Lindsey Egot the only one
    Cherieh skrev 2013-09-11 19:38:09 följande:

    Jag gjorde kejsarsnitt för 2,5 vecka sedan och fick 3st cytotek Efter. Fruktansvärt. Fick direkt 41 graders feber, blödde och fick En hemsk frossa. Låg och skakade och trodde helt ärligt att jag Skulle dö. Kunde inte hålla min son på 12 timmar och är rädd att Detta har satt sina spår. Känner mig snuvad på upplevelsen med att Få träffa sitt barn för första gången och det gör mig ledsen. Jag kunde Knappt titta på honom på grund sv de där tabletterna. Ska jag har fler barn ska jag ha en garanti på att dessa tabletter aldrig Stoppas i mig igen.


    Men varför fick du dom EFTER snittet?
Svar på tråden Ni som fått cytotec....långt och lite äckligt...