• Aros

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    mossan: tycker att du ska ha det kvar. Det enda jag tycker att du ska ev byta är hennes efternamn så att hon har samma som dig. Då slipper du en massa extra frågor som du kanske inte alltid vill svara på och framföallt blir hon lite mer anonym = svårare att hitta er. Men annars har väl inte din syster något med det att göra? Och Amiras farmor har väl inte gjort henne något illa? Tror Amira kommer tycka om att ha det namnet när hon blir äldre. Det visar ju faktiskt på hennes rötter.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Trött! Hade problem med att somna så det blev inte förrän runt halv 2 inatt. Och bara för det så vaknade Agaton kl 6 i morse. *gäspar stoooort* Tror det blir en kort tuppis för mig idag samtidigt som A.

    Städ- och bakdag idag. Hoppas bara jag itne somnar med ansiktet neråt i bulldegen.

    Tycker så synd om Agaton, han saknar sin pappa så mycket. Gråter efter honom på dagis och frågar mig 30 ggr om dagen om när pappa kommer hem. Känns jättehemskt faktiskt. Hoppas han ska tänka på anant då vi städar och bakar idag. Han älskar att göra bägge.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Oh fy fan! Ok, jag sjunger dåligt, men inte ens så där kasst! *kommer drömma mardrömmar inatt*


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    PLAY-DOO:
    5 dl vetemjöl
    2 dl salt
    2 msk citronsyra
    1,5 msk matolja
    5 dl varmt vatten
    karamellfärg


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    mossan: försök att planera maten flera dagar i förväg, och köp hem så du har allt du behöver. Kolla på tasteline.se t ex för tips. Att komma på något vettigt att käka när man är vrålhungrig och trött är nästintill omöjligt. Ju nyttigare du äter - desto piggare kommer du att bli.

    linus: tens kittlar dödskönt!


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    mossan: hur äter du annars med grönsaker och frukt? Gurkskivan på BigMacen räknas inte även om den är god. Att äta frukt och grönsaker kommer inte få dig att på 100% toppenbra igen, men det kan hjälpa dig lite på vägen iallafall och göra att du orkar liiite till på dagarna. Tänkte att det är ju en sak som du väldigt lätt annars kan förbättra, innan du fått träffa läkare för utredning eller så.

    Förstår att du inte mår speciellt bra och konstigt vore väl annars med tanke på allt du varit med om och allt du måste klara av och fixa själv nu. Jag hoppas det iallafall blir lättare och lättare för dig snart.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Hilti: det huset är jättefint! Har varit och kollat på Björken på visning. Det enda negativa som jag minns var tapeterna. Men det har ju inte med själva huset i sig att göra. Tapeterna satt inte in i hörnet ordentligt... hörnen var mjuka om du förstår vad jag menar. Precis sånt som små barnfingrar älskar att peta på och ha sönder. Dessutom hade dem satt upp en knallröd tapet över barnets skrivbord. *ryser* Älskar rött men som beteendevetare får det mig att se rött.   Bra med rum till ev syskon också.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    mossan: kan bara instämma ang biverkningarna. MEN tabletterna kan också bokstavligt talat rädda liv och då känns ju biverkningarna rätt ok att ta. Men ska du börja äta kan jag starkt rekommendera att du bor hemma hos din mamma eller hon hos dig (eller någon annan vän/släkting) så att du har en backup till Amira ifall du mår för kasst. Jag blev nämligen skrämmande apatisk i en vecka. Satt jag inte bara och stirrade rakt ut så grät jag hysteriskt.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!