• Aros

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Nope, det är sambon också. J-vla linslus!


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Wyrm: på fredag. Egentligen skulle dem ha spelat idag, men av någon anledning blev det flyttat.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Alltså, finalen börjar på fredag. Då börjar alla 11 med lika mycket marker. Så han har lika goda chanser som dem andra. Håll tummarna för honom på fredag.

    Är lite deppig, för Telenor har inget avtal med något bolag på Bahamas så hans telefon fungerar inte. Och att ringa från hotellet hit kostar ca $25 i minuten tydligen. *känner sig övergiven*


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Älskar Trivselhus kataloger (och hus där i såklart). Men har aldrig varit på visning. Här nere är det annars Boro hus som är snyggast. Kanske inget speciellt med själva huset, men deras inredare är skitduktig. Tapeter, dörrar, kakel, kök osv är det snyggaste jag sett av alla visningshus. Och vi har varit på ganska många... en liten hobby vi har mellanåt. Åker runt och kollar och drömmer...


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Missix: tur att du kollade nacken. Hoppas att kotorna hoppar tillbaka dit dem hör hemma. Sov så gott på drogerna.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Morning.

    Wyrm: söt bagare.

    Blää! Agaton vaknar en kvart tidigare för varje morgon. Så jag vart väckt före kl 6 i morse. Allt före kl 7 är tortyr, innan kl 8.30 nödvändigt ont. Han är supertrött när han går och lägger sig så det är inte det. Han är "bara" pappasjuk; saknar och är orolig för att pappa är borta. Tycker så synd om honom, han förstår ju inte det här med x antal dagar.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    JoN: ja, om han inte var drog/alkoholpåverkad borde han åka dit på vårdslös körning iallafall.

    Usch. Jag HATAR lastbilar! Jag krockade med en när jag var 15. Klarade mig rätt bra, fick bara mosad käke, omförflyttning på mina tänder och en smäll på näsan (plus ett par ärr i ansiktet som dock inte syns sååå tydligt). Sen för 6 år sedan krockade min bror med en lastbil. Det var mycket nära att han inte överlevde och han kommer lida resten av sitt liv, bl a aldrig kunna jobba mer än 25%. Det här är faktiskt orsaken till varför jag inte tagit körkort än. Mår dåligt av att åka bredvid dem här jättemonstren. Sååå, det var dagens bekännelse. Nu ska det bli frukost här.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Hilla: usch! Onödigt att tala om det för dig INNAN förlossningen. Klart att du kommer att spänna dig då vilket gör det jobbigare. Ingen tröst kanske men... min bror hade gissat rätt på 8 magar innan min. Han var stensäker på att jag skulle få en väldit busig tjej. Fick ju en söt gullig rackarunge till son istället. Alltså = ingen har 100% rätt. Det handlar helt enkelt om att personen i fråga inte haft oturen att ha fel innan.

    Vet inte hur du förberett dig inför förlossningen, men kan tipsa om gravidyoga. Avslappnande som hjälper. Man lär sig att andas lugnt (lugnare iallafall) och fokusera på varje enskild del av förlossningen.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Hilla: hur blev du spådd förresten? Var inte tanten i Rumänien? Tänkte att om hon har sett foto på dig så kanske det kan bidra. Menar du ser smal ut, utan fet röv. Tydligen ska kvinnor med brett bäcken = bred om röven, ha lättare för att föda barn. Så därför kan man "spå" att J Lopez kommer kunna föda barn hur lätt som helst medans Kate Moss kommer få stora problem under förlossningen. Inte för att någon av dem någonsin skulle föda fram ett barn, kändisar väljer ju oftast kejsarsnitt i 7e månaden eller nåt för att dem ska bli smala snabbt igen. Därmed inte sagt att jag inte tror att vissa människor kan "se" saker lite tydligare än vi andra.

    *svammel*

    Nu ska jag hämta pluttas. Hoppas det gått bra idag. *orolig* Han började gråta idag igen när jag gick.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    LenaLiten: skönt att höra att A inte är ensam med att tycka det är tufft. Men det visar ju bara att dem älskar sina pappor. Jo, vi pratade om att pappa skulle åka ett par dagar innan han gjorde det. Han tycker det är jättetufft att pappa åkte flygplan. Problemet är att han tror/hoppas att pappa är i något av dem flygplanen han ser när vi är ute. Pekar och säger "pappa flap-plaan där". Han har också lärt sig säga Bahamas och poker nästintill perfekt. Hade tänkt att vi skulle kryssa veckodagar men det har jag glömt. Tack för att du påminde mig, ska göra det sen. Brukar ni kryssa på morgonen eller på kvällen? Tänkte att han kanske blir orolig när han ska sova... mer orolig på förmiddagen kan han knappast bli. Jätteledsen emellanåt på dagis. I morgon ska dem ha kalas på dagis, men tänkte att Agaton bara ska vara där just under kalaset. Jobbigt att ha honom där och veta att han är ledsen.

    M kommer hem på måndag kväll (sent, runt midnatt) och tanken är att han ska jobba dagen efter. Men funderar på att han kanske borde vara hemma istället. Dels för tidsomställningen men dels för att han då kan vara med Agaton. Så slipper Agaton gå en till dag på dagis och gråta efter pappa.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!