• Aros

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    LenaLiten: ingen fara. Vi har tittat lite på kort och sett på film. M har ju varit med i lokalblaskorna här också vilket A tyckte var jättekul!

    Försöker fylla dagarna så gott jag kan med en massa roliga saker som jag vet att han tycker om, så att han ska tänka på annat.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Ja just det, Agaton ringer till farfar istället. Inte i närheten av samma sak, men han blir lite glad av det iallafall.

    Bläää bara jag som är så blödig. Jag klarar verkligen inte av när Agaton är ledsen (ledsen på riktigt alltså, inte trotsig över att han inte får glass ) eller sjuk. Då blir jag helt grinig och ledsen också.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros
    Grattis Emil & Noomi!!
    *hippar och hurrar*
    Agaton är på dagis, han ville INTE gå till fröken. Började gråta och har värsta seperationsångesten. Får hoppas att kalasandet sker så snabbt som möjligt så jag kan komma och hämta honom sen.

    Megamensvärk här och jag kan inte hitta min vetekudde. *panik* Och ingen choklad har vi hemma heller. Får se om det blir en promenad till affären i eftermiddag. Behöver handla lite mjölk också iallafall. Bra som svepskäl annars.

    Skakis: hoppas lillasyster håller sig lugn ett par dagar så storasyter hinner krya på sig lite.
    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Agatons farfar ringde precis när vi skulle gå ut och handla. Han erbjöd sig att skjutsa oss till Coop. Snällt, blev lite billigare plus att jag fick med blöjor hem. Och choklad!! Äntligen. *mumsar geisha* Jag tycker egentligen inte speciellt mycket om choklad, och fullkomligt hatar det i kakor, tårtor å sånt. Men 2 ggr i mån måste jag nästan ha det; äl & mens. Vilka problem man har här i livet...

    För 12 minuter sen började sambons final runt pokerbordet. Och deras livesändning som dem skulle ha verkar inte fungera! Skrikandes  Snälla, håll tummarna för honom!


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    ica: mår illa! Både fysiskt och psykiskt. Jag skiter i hur politiskt okorrekt det är, men min ärliga åsikt att dem som begår sånna brott ska bli utsatta för samma sak själva innan dem till slut benådas genom ett nackskott! Minns den lilla 5 åriga pojken i österrike som blev kidnappad av en barägare som sålde honom till sina kunder. Pojken blev våldtagen till döds. En spolmask har högre värde än dem personerna.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Jo, kanske också borde gå och laga mat idag. Blir schnitzel (stavning?) idag, med klyftpotatis, timjan och chili. *mums* Och såklart en god sallad. Sen såklart feta ost till Agaton. *ryser* Nåja, bara han äter och är glad så.

    Tog ett glas vin igår kväll. Så inatt sov jag ordentligt för första gången på 1½ vecka. Tror jag ska ta ett till ikväll. Idag är det iallafall fredag.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    mossan: inte speciellt avancerad. Schinitzeln var scans djupfrysta, klyftpotatis kommer i påse. Timjan och chili tar 1 minut att skälja å skära till, salladen 3 minuter. Så medans klyftpotatisen var i ugnen hann jag svara på ett mail, sen slänga på schinitzeln (j-vligt krångligt ord) och fixa sallad och duka samtidigt. Allt som allt 20 minuters matlagning vilket faktiskt inte är så farligt. Agaton hjälper till att duka och röra runt i salladen. Hade det bara varit åt mig hade det nog blivit sämre, men jag älskar grönsaker själv så det har jag ätit mycket av även när jag varit singel, men framförallt tycker jag det är viktigt att Agaton får bra matvanor. Visst han älskar också pizza och McD, men vi försöker hålla det till 1 gång i veckan. Och den dagen ser vi till att lunchen istället är extra nyttig.

    Skakis: spännande! Ring hem mannen. Hoppas ni har en barnvakt som inte har bacillskräck.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Alltså, vad jag menar är att man kan får den enklaste maten både någorlunda nyttig och kännas lite extra festligt. Lite färska kryddor och fräscha grönsaker räcker långt.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Fia: jag är värdelös på att kniiipa. Därför köpte jag knipkulor. Kan starkt rekommendera dem. Tyckte det blev mycket bättre bara efter 2a gången som jag använde dem. Funfactury smartballs tror jag dem hette.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    mossan: fruktpåse och juice är bra. Experimentera lite, du ska se att det blir både bättre och godare än du tror. Jag är också megakräsen, men försöker bättra mig något. Våra pluttar tar ju efter vad vi gör, inte säger. Visserligen har jag tur som har en sambo som äter lite sånt som jag inte äter, som fisk och svamp. Hmm så kanske du får ragga upp en karl som äter sånt du inte gillar och som älskar att laga mat. Lite ovanliga första frågor på krogen kanske... vad äter du och kan du laga mat.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!