• Wyrm

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Go förmiddag.

  • Wyrm

    Idag när jag cyklade och lämnade Mune hos dagmamman såg jag ett barn som stod i en bil och tittade ut. Vad jag tror var mamman satt i baksätet och just då stod barnen på golvet framför henne. Det hade väl varit ok om bilen varit parkerad men inte då. De körde runt som om ungen varit fastspänd.
    Då om ngt ska man väl ringa soc. och polisen med, för den delen.

  • Wyrm

    Aros: Skrämmande! Det måste ju finnas ngn att säga till om sånt där, på skarpen. Usch, stackars liten som fick gå ute i kortärmat.

  • Wyrm

    Gomorron!

    Grattis Isak på 2årsdagen! Hipp hipp hurra!

    Aros: Den där vikarien skulle nog ha ett annat jobb tror jag. Jag tror att det är en förutsättning att man tycker om barn och vill umgås med den för att jobba som förskolelärare eller liknande. För att citera Percy Nilegård: "Vidriga människa.".

  • Wyrm

    *kramar tanten*
    Hur lång tid är det kvar nu? För lång tid?

    Jag har en fråga:
    Vad och hur mycket ska man klä barnen nu? Vi har ca 11 grader idag, inte direkt varmt ute, nej. Byxor? Överdragsbyxor? Galonisar? Långkalsonger? Vanlig tröja + tjocktröja+ jacka? Vilken typ av jacka? Mössa? Vantar? Skor? Vilken typ av skor?
    Är det bara jag som tycker det är skitsvårt?
    Hur gör ni?

  • Wyrm

    Jag gillar inte vädret nu. Det var inte varmt i förmiddags när jag gick ner på stan med Mune. Jag klädde oss därefter. Nu när vi gick hem sken solen så jag trodde jag skulle flyta bort. Jag tog av mig min jacka och Mune satt med jackan helt uppknäppt i vagnen. Ingen mössa eller så.

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!