• Wyrm

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Gomorron

    Skitkallt ute.
    Oz: Vad har ni för temp?

    Grattis Dante på 2års-dagen! Hipp hipp hurra!

  • Wyrm

    Oz: Jag som trodde ni skulle ha kallare, så att det vore mer synd om. 6 grader här ungefär.

  • Wyrm

    Kylan börjar krypa in här nu med. Snart måste man slå på elementen känns det som. Burr!

  • Wyrm

    Oz: Blåser här med. Härligt att cykla med Zacharias till dagmamman på morgonen. Då är man glad att i af han har vindskydd eftersom han sitter bakom mig.

  • Wyrm

    Hur många i tråden är det som har "riktig" säng till tottarna nu?

    Zacharias får ju sin fullstora säng när han fyller 2. Det känns lite nervöst. Tänk om han bara kommer upp upp upp hela tiden?

    Vi fick hemska skuldkänslor här hemma imorse iaf. Vet ni varför Zacharias låg och ropade igår och inte ville sova? Han hade bajsat och ropade på mamma och pappa för att de skulle komma och byta den. Jag var ju så säker på att han ropade för att han inte ville sova, som de andra dagarna. Till slut orkade han väl inte ropa mer, när vi aldrig kom, så han somnade. Med bajs i blöjan.
    Grinade massvis imorse när han vaknade. Det sved väl säkert. Stackarn. Jag har som sagt hemska skuldkänslor.
    Jag trodde ju bara att han inte ville sova igår, när han inte var ledsen eller så, utan bara ropade ändå.

  • Wyrm

    Min mormor fick också tvillingar. Hon hade tre barn före tvillingarna så det blev livat då. De visste inte heller att det var tvillingar de väntade då. Måste vara mer praktiskt nu.

  • Wyrm

    I övrigt håller jag på att bli sjuk + att jag halvt och halvt stressar ihjäl mig för att kunna få in ansökningspapper till vårterminen. Jag kommer fan inte att hinna. Först måste jag hämta ansökningsblanketten på skolan. Piece of cake, den. Bara att cykla och hämta. Vidare måste jag få studieintyg på att jag tar igen poäng nu i höst för att kunna få dispans till utbildningen för att kunna komma in, eftersom jag saknar 15 poäng. Det hänger på lärarna att det hinns med nu, eftersom jag inte kunnat höra av mig till dem tidigare eftersom jag pratade med studievägledaren nu på förmiddagen. Det ena ska från Uppsala och det andra härifrån Hsand. Hoppas det inte blir ngt strul med det, för då sitter jag i skiten. Yay.

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!