• Wyrm

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Jag har försökt.
    Blivit förbannad har jag hunnit med också, men det är väl mest min frustration som talar då. Delar av mig känner ju att min vilja liksom inte spelar ngn roll. Han vill vänta, så då ska vi vänta. Jag vill nu, men det gör vi inte för det vill inte han.

  • Wyrm

    iso: Det argumentet har jag försökt, men det verkar inte bita. Han verkar vara fullt övertygad om att det kommer att bli ngt på första försöket och att bäsen sedan kommer att komma som ett brev på posten dagen efter. Detta trots att vi redan har ett barn, så han vet hur lång tid det tog och att vi har haft oskyddad sex i två månader nu utan att det blivit ngt.

  • Wyrm

    Jag vet inte hur man gör, om det finns ngn bra metod. Vi påpekar helt enkelt att man inte ska äta med fingrarna, utan med besticken. Han är oftast duktig och äter med besticken istället för med fingrarna. Ibland hjälper han till med fingrarna för att få upp ngt på skeden t ex eller om ngt ramlar ner på bordet så lyfter han det med fingrarna och lägger tillbaka det i tallriken, istället för att stoppa det i munnen.

  • Wyrm

    Go eftermiddag

    Grattis Hampus på födelsedagen! Hipp hipp hurra!

    Jag tycker om hösten. Vackert med löven och allting. En solig höstdag är svår att slå, som idag. Vi har varit ute och promenerat efter att jag jobbat på förmiddagen. Zacharias ägnade hela promenaden med att gå i ett vattenfyllt dike. Jag tror han var i himlen.
    Jag gillar när det regnar också. Sitta inne och lyssna på. Härligt!

    Sedan när vintern kommer och snön så blir det ju ljusare igen. Och kallare. Kallt = inga insekter = många pluspoäng.

    Hatar våren dock. Bläää. Slask och snusk. Snön smälter bort och avtäcker stickande ruttnade gräsmattor och hundskitar och allting runt omkring en luktar FAN rätt ut sagt. Och man måste zickzacka när man tar sig fram för att inte kliva i hundskit som folk inte orkat ta upp efter sig. Vidrigt. Och så blir jag pollenallergisk.
    Våren suger apkuk, helt enkelt.

  • Wyrm

    Hejhej

    Vad ska vi göra? Det har blivit jättesvårt att få Zacharias att somna om kvällarna. Vi lägger honom som vanligt vid 19-tiden. På eftermiddagen får han sova som längst till 15.
    På kvällarna går det inte. Han ligger och ropar och pysslar. Han är inte ledsen men somnar inte heller. Ett par nätter i rad nu har han varit vaken till 22. Vi kan ju inte bara ta upp honom när han ropar, då lär han sig ju att man får vara uppe längre om man bara ropar ett tag. Vad ska vi göra?

  • Wyrm

    Men Zacharias är trött. Det märks på honom, men han vill ändå inte sova. Nu har han tystnat. Hoppas han har somnat.

  • Wyrm

    Det kommer nog att bli party här hemma när Mune får riktig säng som han kan kliva ur som han vill.

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!