Inlägg från: Anonym (tjockis) |Visa alla inlägg
  • Anonym (tjockis)

    Finns det VERKLIGEN killar som tänder på feta tjejer...

    Ja men visst finns det. Massor. Nästan alla mina kompisar inkl mig själv är allt ifrån mulliga till feta och vi har karlar allihop. Har själv vart med min i 10 år och har två barn. De finns man får bara inte vara rädd själv för att visa att man finns och tycker om sig själv.

  • Anonym (tjockis)

    Haha...då är jag ett stort saftigt äpple i den fruktskålen!!

    Är lite över 170 och väger runt 110kg. Min pojkvän älskar mig men tyckte att han smekte och tittade mer på mig innan jag gick upp dem sista kilona och fick stora hängtuttar och hängmage efter graviditeten. Blir äcklad av min kropp för det mesta och är bara nöjd med det övanför halsen. Tror därför att man känner sig mindre värd att älskas eftersom man är tjock och inte gillar det själv. Undrar själv ibland om han verkligen kan tycka jag är fin och sexig eller bara tar på en för att han älskar mig??

  • Anonym (tjockis)

    ..kanske är det bara fördommar som man lär sig redan som barn? Vad som är vackert är kanske något folk intalar sig, fast att verkligheten ser annorlunda ut?
    Känns som tjocka barn lättare blir retade och att folk ser ner på dem mulliga människorna, fast att dem egentligen tycker om dem för att dem vågar stå ut? Inte alltid det lättaste att vara mullig i vårt samhälle.

    Har lärt mig sedan ung ålder att om man är överviktigt är man mindre värd, eftersom man atomatiskt blir dömd till saker som egentligen inte stämmer.
    Riktigt dumma påståenden som inte har med att göra att man är överviktig.
    Att tjocka är mindre hygieniska, aldrig har sexiga underkläder, har dåligt självförtroende, bara äter skräpmat hela tiden, inte har någon stark karaktär och är lata.
    Det stämmer inte på mig iallafall och jag är ett riktigt saftigt äpple med mycket att bita i!

Svar på tråden Finns det VERKLIGEN killar som tänder på feta tjejer...