• Flat Eric

    Lite mens - är det svårare att bli gravid då?

    Hej!
    Min gyn menade på att det finns ett samband mellan sparsam mens och tunn slemhinna. Jag gjorde vul och då var min slemhinna endast 4,5 mm tjock, vilket är för lite. Jag har nu börjat äta Membrasin som finns att köpa i hälsokostaffären, det ska hjälpa o stärka slemhinnorna i kroppen. Har också sparsam mens.

  • Flat Eric

    Jag vet inte om det har hjälpt tyvärr, har inte gjort vul sedan jag började. Har ätit dem nu snart en månad, 4 om dagen!! Fick tipset från en annan tjej här på FL, hon sa att hon hade bevis på att det funkade. Ganska dyra piller men vad gör man inte...

  • Flat Eric

    Vi har försökt ung ett år. Har varit på utredning, det var då jag gjorde vul och fick reda på att min slemhinna är för tunn. Hade normala värden för övrigt och har alltid fått utslag på äl-stickan. Typiskt nog fick jag aldrig utslag förra månaden (och det var precis efter det som jag började med membrasin) och jag har för mig att man får mer mens om man inte har äl, så ja, jag hade mer mens men jag vet ju inte vad det berodde på.. Har äl nu igen så jag får återkomma om ca två veckor :)

  • Flat Eric

    Oliwa: det var skönt att höra! Har oxå varit väldigt orolig över detta.

  • Flat Eric

    Precis Missne! Jag har alltid varit sååå glad över sparsam mens men inte nu inte.

  • Flat Eric

    Jo eve82, jag kan ju ha missat, fast jag har alltid fått utslag dag 16 tidigare månader. Tyvärr har min man lite problem med sina rackare så det är lite problematisk ändå.. men tack ändå, vi fortsätter kämpa på! Hur länge har du försökt?

  • Flat Eric

    Oj, du skrev ju att ni också försökt ett år, förlåt!

  • Flat Eric

    Oj, så mycket som skrivs! Jag hinner ju inte med!
    Eve82, jag är också smal - 170 och väger ca 53, men tror inte det beror på det.
    Missne, när jag gjorde VUL var det pecis runt äl (fast den månaden då jag ju inte hade äl-utslag..) och det var en del av utredningen. De trodde inte det var nåt "fel" på MIG, endast min man.

  • Flat Eric

    Alltså de trodde inte det var något fel på mig INNAN vul, men sedan blev det värsta grejen, då var plötsligt mitt problem värre..
    Eve82, jag propppar i min man alla möjliga vitaminer o rosenrot :) Tråkigt att du haft både mf och utomkveds, hoppas det funkar nästa gång! Håller tummarna för oss alla!

  • Flat Eric

    Jaha, dag 21, det visste inte jag. Till mig sa det att slemhinnan var som tjockast precis vid ägglossningen. Men min var klart ändå för tunn, ca 4 mm för tunn.

Svar på tråden Lite mens - är det svårare att bli gravid då?