• eve82

    Lite mens - är det svårare att bli gravid då?

    jag undrar oxå, har samma problem... Har visserligen blivit gravid två¨ggr under de tre åren vi försökt, men ena ggr blev det ett missfall och andra ggr ett utomkveds. Är nu ett år sedan jag var gravid sist, jag undrar precis som dig om min sparsamma mens har med detta att göra, jag har stark ägglossning (kollat med hormonprov hos gyn). Hoppas det finns nogn som vet här på FL. Tyvärr kan jag inte ge dig något svar TS, bara hjälpa dig att puffa upp tråden! Hoppas du snart får +. Hur länge har du försökt?


    vill oxå ha en bula på magen
  • eve82

    glömde, jag blöder i tre - fyra dagar och klarar mig oxå i prencip med trosskydd....


    vill oxå ha en bula på magen
  • eve82
    Papegoja: tack för tipset! har membrasinet hjälpt dig?? gjort något VUL sedan du började äta dem? Hur många tab. tar du per dag???
    vill oxå ha en bula på magen
  • eve82

    skall genast köpa, har du haft någon mens sedan du började äta dem?? Tänkte om de hade ökat mens mängden.. Hur länge har du försökt bli gravid???


    vill oxå ha en bula på magen
  • eve82

    Missne: Då har vi försökt lika länge =( Suger när koppen inte sammarbetar med en...*suckar högt* Jag tycker att min mens har blivit ännu sparsammare sedan jag op för utomkveds. Tror att din teori kan stämma där med slemhinnan och liten mens =för tun slemmhinna... Min gyn är knäpp, har tagit upp detta med honom SÅ många ggr, men han menar bara på att bara man får en blödning så är allt OK, att jag skall vara tacksam för att jag blöder så lite...???Tycker oxå det är skönt att ej vara ensam. Blev lite "glad" när jag hittade denna tråden. Ta mig inte på fel sätt nu, men jag har sökt och sökt på FL om just detta och inte hittat något. Trodde att jag var helt själv om detta. Skönt att man hittar någon mer och kan gämföra erfarenheter och kolla vad andra gyn säger.


    vill oxå ha en bula på magen
  • eve82

    Oliwa: VAD SKÖNT ATT HÖRA.... =) GRATTIS =)


    vill oxå ha en bula på magen
  • eve82

    papegoja, är du säker på att du inte bara missade att testa... typ att den kom senare el tidigare än vanigt??? Bra att din mens var lite rikligare nu... Hoppas att det fortsätter, men aldra helst att den försvinner i 9 månader =) Och inte visar sig igen fören du har en lill i famnen!


    vill oxå ha en bula på magen
  • eve82

    håller med er, vill blöda mycket nu. Så man slipper oroa sig over detta oxå, bäbisverkstaden är stressig nog som den är. Måste fråga er, hur mycket väger ni??? Lite mens kan ju bero på undervikt... Jag är rätt smal, men ej underviktig.. 173cm och 65kg.


    vill oxå ha en bula på magen
  • eve82

    Pappegoja: Jobbigt med samnbons simmare =( Var kvaliten mycket under det normala? De sägs ju att vitaminer kan hjälpa kvaliten, tror det är zink + E-vitamin eller något... Äl kan diffa iblan, särskilt om man är lite stressad, och kan bero på membradinet oxå. Jag brukar alltid ha äl på dag 14, men nån ggr har det spökat, en gång fick jag utslag på dag 9 (den ggr jag blev gravid) och en ggr på dag 19??? Ibland spökar ju systemet...*ler* Sammanlagt har jag försökt i tre år, har under tiden haft ett tidigt MF och ett utomkveds (graviditet som fäste i äggledaren istället för i livmodern). Nu är det dock 13månader sedan jag var gravid sist =(


    vill oxå ha en bula på magen
  • eve82

    man skall kolla slemhinnan på dag 21 har jag förstått då jag läst på =)


    vill oxå ha en bula på magen
  • eve82
    TJEJER:
    Dag 21 är det, enligt min gyn, då kollar man äl och slemhinna... Tyvärr tyckte han inte att jag behövde kolla slemhinnan då min äl var så bra... Tjejer jag måste logga ut en stud, men bratar gärna mer med er. Vore kul att följas åt. Vad säger ni?? Har lagt denna tråden i "mina favoriter". Vill gärna fortsätt att diskutera detta.

    Pappegoja;
    tänkte mer att vitaminerna kunde hjälpa din sambo. Zink och vitamin E skall tydligen vara bra för männens spermaproduktion.
    vill oxå ha en bula på magen
  • eve82

    har nu beställt membrasin över nätet, kommer inom 1-2dagar! Skriver mer i morgon!! Kul att följas åt! Stor kram


    vill oxå ha en bula på magen
  • eve82

    halloj tjejer!! Jag knaprar membrasin för fullt =) Väntar med spänning på ett + eller en meeeeeega kraftig mens, hoppas på att få använda dubbla skydd denna ggr.. =)Trot mina piller kostade runt 226kr + frakt.. allt som allt var det ca 250kr, svindyrt men klart värt det om de funkar! När skall du ha mens papegojan, jag skall ha min på fre. Hoppas hoppas att piller gör nytta, just nu känns det som om jag blöder mindre och mindre för varje månad, rädd att den håller på att försvinna. Hur går det för er andra?? Några plus??? STOR PÅSKKRAM PÅ ER

  • eve82

    Tjena tjejer! Hur har ni det i vårsolen??? Själv NJUTER jag i fulla drag! Har BIM i morgon, inga menskänningar och liiiiiiiiiiiite ont i brösten! Tror dock bara jag "skenar", dvs är skengravid. Men samtidigt kan jag ej låta bli att tänka om.... Får lite ångest över min rökning, tänk om det bor en bäbbe hos mig... Jag levde som gravid i två år, varken rökte eller drack en droppe. Var SUPERDUKTIG, men jag blev inte mer gravid för de, bara bitter. Så för 5 månader sedan sket jag i att, lika bra att röka och leva som vanligt tänkte jag. Inte bra för fem öre, jag vet, men jag orkade inte längre! Höll på att bli koko *ha ha ha* Mer än vad jag redan är =)

    Hur går det för er andra?? Många med BIM i dagarna väl??

  • eve82

    Hej godingar, tittar in en snabbis (sitter på jobb), måste iväg =( Mensen har ej kommit, dock negativt gravtest i dag. Så den e la på g =( Hoppas den ej försvunnit...*ha ha ha* Så lite som jag blödit den senaste tiden! Någon som varit med om att mensen blir sen pga membrasin??? Kram på er & trevlig lördag!

    Papegoja: Hur går det??? HÅLLER TUMMAR OCH TÅR FÖR + PÅ STICKAN!!! =)

  • eve82

    Beklagar att mensen kom papegoja, själv önskar jag att min ville komma! Än inte ett spår, och inte något plus heller. Tänk om den är borta!!!!!!!!!!!!! Min mens försvann i flera år när jag var yngre (hade en liten sväng av matproblem), nu har jag tappat några kilon igen (deppig pga bäbisverkstad som ej funkar, tre års kämpande har gjort sitt), är så rädd att mensen är borta med vinden!!! Då blir jag ju verkligen inte gravid. Hur gör man för att få tillbaka den???? SKIT EVE ÄR RÄDD!!! =(

  • eve82

    Hej Tjejer!
    Hur mår ni? Här är det förkylt värre *morr* så TRÅKIGT!!!! Har vilja att göra MASSA saker, men kroppen vill ej =( Känner mig som Agda 82 *ha ha ha* Skriver sällan här *sorry* men har ingen data just nu! Har stammbyte hemma, så jag, sambon och katten bor i en liiiiiiiiiiten etta utan telefon el bredband =( Helt isolerad från omvärden känns de som *ha ha ha* Skriver från jobb datan nu. Vill inte sitta på FL på jobb, vill ej att de skall veta att jag har bäbisplaner. Men nu är jag ensam på kontoret =) Vad skummt att er mens har förändrats tjejer. Min har blivit rikligare =) Har haft dundermens från sön natt till i dag!!!! REKORD 5 HELA DAGAR =) Har förbrukat en hel förpascning bindor..*ha ha ha*

    Hoppas vi alla får + nästa ggr!
    KRAM PÅ ER

  • eve82

    hur går det för er tjejer. Här har min mens försvunntit helt =( Skulle varit här för en månad sedan och inte ett spår av den... Deppiar för det, inte är jag gravid heller... Avvaktar ett tag till, skär ner på träningen och hoppas på att mensen dyker upp.. Annars blir det väl en vända ner till gyn =(

Svar på tråden Lite mens - är det svårare att bli gravid då?