FO&O satsar på solokarriärer
Forum Tonåring - Förälder
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • *Finns det någon här som kan hjälpa mej med

  Tis 18 jan 2005 18:19 Läst 1840 gånger Totalt 37 svar
  Tis 18 jan 2005 18:19

  Finns det någon här som kan hjälpa mej med argument MOT piercing, tatueringar samt implantat. Min äldsta dotter fyller 18 om mindre än 2 veckor och är ju då fri att själv bestämma vad hon vill göra med sin kropp. Hon har tjatat om detta sedan hon var 13 år gammal. Finns det någon som har piercat sej som kan tipsa om vilken av dessa piercingar som gör ondast: Tungan, ögonbrynet, underläppen och bröstvårtorna. Det senaste var att hon nu även vill operera in implantat i nacken och på ovansidan av handlederna. Varför gör man detta är det snyggt? Fattar tyvärr ingenting just och känner mej som nån stenålderstanta som har råkat hamna i 2000-talet av misstag.

  Har försökt prata med henne och alla hon har berättat detta för avråder henne men det hon då säger är att: Om jag nu ändå vill göra det här trots att alla säjer att jag inte borde då betyder ju det att jag verkligen vill.

 • Väster­åstjej
  Visa endast
  Tis 18 jan 2005 18:23 #0

  Min syster skaffade massa piercingar. En del var i ansiktet och hon gjorde det sjäv (!!!). Nåja, inte har det blivit lätt för henne att få jobb. Kan kanske gå om man har en fot inne nånstans men det har man ju sällan som 18-åring. Hon ör 20 nu och fortfarande inget jobb. Beror kanske inte helt och hållet på piercingarna men till viss del gör det det.

  Ska man envisas med att göra nåt sånt så gör det på ett mer skymt ställe kan du ju säga om hon envisas. Jag fick inte tatuera mig för min mamma så länge jag var under 18. När jag fyllde 18 gjorde jag det ändå och då på skuldran. Inga extrema saker alltså. Kan ju tala om att det gjorde riktigt ont där eftersom skelettet är så nära.

  Jo, en sak till! Får hon för sig att tatuera nån svart tatuering så tala om att den bara är svart direkt efter och att den sen blir blå sen grön/grå!

 • förstf­ödersk­an
  Visa endast
  Tis 18 jan 2005 18:28 #0

  ja piercade mig i naveln o i ögonbrynet o har nu ärr där dom suttit.... var nog 16 el 17 när ja gjorde dom o ångrar de såå... tycker de e fruktansvärt fult o kan inte för allt i världen fatta vaffö ja gjorde de...

  låter alla mina vänner som e piercade både här o där veta att de e fruktansvärt fult o att ingen kommer ta dom på fullaste allvar med massa skrot i ansiktet.... o sätta in implantat? vilka dumma idéer...
  helt sanslöst...

  ja väntar nu mitt första barn o skulle inte tillåta att h*n förstörde sig så!
  sen tycker ja tatueringar i viss mån e ok... så länge man kan dölja dom!

 • Carro Å
  Visa endast
  Tis 18 jan 2005 18:28 #0

  jag har 2 piercingar,1 i tungan och 1 i överläppen. Det ser faktiskt väldigt diskret ut.Jag hade även 1 i bröstvårtan...den gjorde svinont.... tog ut den efter ett år då den e svårläkt.
  Själv har jag aldrig haft svårt att få jobb men det kanske beror på vad man vill jobba med .

 • mamyle­ine
  Visa endast
  Tis 18 jan 2005 18:41 #0

  På sida 3 i mitt galleri har jag en bild där de finns ett bra argument varför man INTE ska pierca naveln. Har ett stor smile-gubbe som huvud på bilden.

 • Arcanj­o
  Visa endast
  Tis 18 jan 2005 18:45 #0

  Just nu har jag bara två...En i tungan och en i den lilla flärpen i örat... Jag har haft i naveln ögonbrynen läppen näsan... Men kan tänka mig att bröstvårtan gör nog ondast! Ingen av mina gjorde ont... Men därimot att göra en tatuering på ryggraden var ingen höjdare....

 • Arcanj­o
  Visa endast
  Tis 18 jan 2005 18:47 #0

  mamyleine

  Jag har piercat min navel 3 gånger och har inget sånt stort ärr... Inte har det blivit någon skillnad sen jag blev gravid heller... Konstigt har du haft många infektioner eller vad är det som gör att du fått ett sånt stort ärr?

 • mamyle­ine
  Visa endast
  Tis 18 jan 2005 18:52 #0

  Arcanjo - hade ingen infektion. Blev så i alla fall. Vet fler som varit med om samma då jag skrev om detta på FL när jag var gravid fick 20 svår på fler som hade samma märke. Även en bekant med samma märke.

 • Arcanj­o
  Visa endast
  Tis 18 jan 2005 18:57 #0

  mamyleine

  Tack för svaret... Inge roligt om det blir så... Jag har bara ett ärr från min piercing i ögonbrynet då jag råkade fastna med tröjan och slet bort det...Och det gjorte ONT!!!! + lite svordomar till....

 • Tis 18 jan 2005 19:04 #0

  jag tycker att piercingar är bättre än tatueringar iaf... En piercing kan man ångra, visst man kanske får ett ärr, men hellre e än att ångra en tatuering!

  själv har jag 4 piercingar. Ögonbrynet, underläppen, naveln och bröstvårtan... tycker att läppen gjorde ondast...

  jag tycker inte jag blir tagen på mindre allvar för att jag har "skrot" i ansiktet, dessutom har jag ett kassa jobb som innebär att jag träffar alla sorters människor och jag tror ingen bryr sig om att jag har dom där eller inte!

 • Tis 18 jan 2005 19:33 #0

  piercingar ser jag inget fel med..visst det kan gå till överdrift och för mycket av något är inte snyggt!om det är så att hon ångrar sig så får hon leva med den livserfarenheten! jag har piercing i näsa,öra,läpp...tar jag ut dom syns det inget..jag har aldrig haft problem med jobb. inget av det har gjort ont att göra men det känns..hellre massa piercingar som kan tas bort än massa tatueringar som inte går att ta bort!!!!

Svara i tråden: *Finns det någon här som kan hjälpa mej med
Logga in
Bli medlem
Skapa en ny tråd
Ändra kategori Skriver i kategorin: Förälder
Svara i tråden...

Innehåll