• snobben

    Del 3: Vi som började utredning i okt /nov -06.

    ok, är väl olika då Ska bli intressant att höra om polypen är kvar då.


    //Snobbelito
  • snobben
    Vinter81 skrev 2007-06-17 11:21:19 följande:
    Hej Jag har fått ett litet dilemma på halsen.Jag och min man har fått erbjudande att åka och hälsa på hans bror och sambo över midsommar vilket ju är trevligt men de bor ca 80mil bort plus att hon är höggravid med deras första barn som ska komma i augusti.Jag har ju just varit och fått veta att de tror att det är möjligt att börja med IVF till hösten om inte mitt prolaktin värde sätter stopp. Men jag känner mig ändå känslig på denna punkt och tanken att se deras lycka om så bara för 3-4 dagar känns jobbigt.Många har fått barn runt oss och det har gått bra men när det gäller min mans bror är det som att det gör extra ont jag vet inte varför?Men de vet ingenting om vår kamp ska jag berätta eller vad ska jag göra?
    Åhh sånt är jobbigt! Tycker du kan berätta. fast såklart bara om du känner dig mogen för det. Jag har berättat för mina närmaste, det känns bäst att de vet om det.

    Själv ska jag till sjukan och skölja äggledarna i morgon. Är lite nervös. Nån här som har gjort det?
    //Snobbelito
  • snobben

    Men vad har hänt med Cilota???


    God Is A Girl skrev 2007-06-20 09:53:42 följande:
    Snobben, Ååg va spännande Jag gjorde spolning i januari i år. Det kändes inte alls så mkt som jag trott men hade ont några dagar efteråt istället.. Det kommer gå jättebra det är jag övertygad om
    Ok, tänkte om det gjorde ont vid ingreppet...är det som mensvärk sen eller?
    //Snobbelito
  • snobben

    Ja, hon är ju avreggad, det jag tänkte på...vad har hänt tro?

    Oj, hoppas jag inte får så ont då. Jag har ju oftast mycket menssmärtor så kanske jag får ont nu då. har rätt starka piller hemma som tur är. Inte så kul nu när det är midsommar Vad fick du för värktabletter innan? Jag ska få nån medicinering innan men vet inte vad.


    //Snobbelito
  • snobben
    God Is A Girl skrev 2007-06-20 10:15:48 följande:
    inte en aning.. Cilota om du ser det här skicka ett gästboksinlägg på min egna hemsida - finns adress i min presentation *försöka går ju*Jag tog bara en voltaren 50mg och en alvedon innan så jag hade ju inga "tunga" smärtstillande och dom voltarenen tog jag på eget bevåg- läkaren tyckte det räckte med en eller två alvedon men jag var livrädd för att få ont så :P och det gick ju braHar hört att vissa får suppar innan med något starkt och vissa får morfin tillochmed men det tycker inte jag verkar nödvändigt^^Fick även antibiotika utskrivet för att vara säker på att jag inte skulle få en infektion mendom tog jag inte pga att jag så lätt för svamp, hade tänkt tagit dom om jag skulle få infektion men det klarade jag mig från
    Ok, ja hon sa inte vad för piller jag ska få så jag får vänta och se då. Det jobbiga är att jag måste till grannstaden, för här görs inget sånt. Så det blir buss i 2 timmar fram och tillbaka. Sen några timmars väntan där innan bussen hem går. Inte kul om det gör ont inte.
    //Snobbelito
  • snobben
    God Is A Girl skrev 2007-06-20 10:22:09 följande:
    Nej verkligen inte.. men du kanske kan be om något extra att få med som du kan ta om det börjar bli överjävligt på bussen?man ska ju inte behöva ha ont i onödan tycker man Nu ska jag äta frulle men du får berätta hur det gick imorgon!Håller tummarna att allt ska gå bra och tt du slipper få ont!
    Äh 4 timmar fram och tillbaka blir det ju tar med mig en egen lablett som jag kan ta om det blir kris

    Ska också äta frukost innan jag drar på gymmet.

    Hoppas allt är bra med dig?

    hej hopp
    //Snobbelito
  • snobben
    Dimitra skrev 2007-06-20 14:44:45 följande:
    Hon fick 15 varningar och åkte ut på stubben Seriöst så är jag kvar fast jättehemlig Vill inte att nån av de gamla från min planerartråd ska veta vad jag pysslar eller vad jag gör Dessutom blev jag less på 50 fertilitetsfrågor i inboxen och GB:n varje vecka Jag hänger kvar här hos er så klart bara ni inte outar mig
    ok, i see i see Bra att du är här i allafall.
    //Snobbelito
  • snobben
    Dimitra skrev 2007-06-20 14:52:07 följande:
    snobben - jag kommer att vara din största cheerleader imorrn
    Låter bra det...ska tänka på hur det skulle kunna tänka se ut med dig hoppandes med ett par såna "puffar" haha
    //Snobbelito
  • snobben
    Dimitra skrev 2007-06-20 14:58:49 följande:
    Hehehe...gör det när det känns som värst
    Jag måste nog det

    Hur är det annars då?
    //Snobbelito
  • snobben
    Dimitra skrev 2007-06-20 15:08:24 följande:
    Det är bara bra, tackar som frågar. Har sommarlov och borde göra någon restuppgift som släpar men i vanlig ordning så är jag för lat
    Lätt att dra ut på det kan jag tänka mig. Nu ska jag i väg på stan och handla lite inför midsommar

    Hej så länge
    //Snobbelito
  • snobben

    Jaha, nu ska ni få en uppdatering. Undersökningen gick ju bra fast det gjorde fasansfullt ont ibland. Men det visade tyvär på rätt dåliga nyheter. Ena äggledaren så kom det inte in nån vätska alls i, den andra kom det in i men det var stopp i andra änden. Hur mycket stopp det var kunde han inte säga. Som han sa så är jag inte steril men att vi ska lyckas på egen hand är inte så jättestor. Det kom som en chock...inte hade jag väl kunnat ana att jag skulle ha stopp i båda mer eller mindre. Har gråtit hela dagen och känner mig så ledsen Han ska i allafall skicka remiss så vi kan börja med iVF till hösten. Vi har ju bra ägg och spermier och livmodern såg bra ut så det ska ju inte vara någr aproblem med IVF. bara det att vi bara har ett betalt försök.

    Känner mig så lurad på nåt vis, chockad, uppgiven och sååå jätteledsen. Kanske kan jag försöka tänka positivt om ett par dagar...att allt kommer gå vägen.


    //Snobbelito
  • snobben
    Dimitra skrev 2007-06-21 18:04:30 följande:
    snobben - vilket tråkigt besked. Många många kramar till dig.
    Tack
    //Snobbelito
  • snobben
    Dimitra skrev 2007-06-21 18:09:26 följande:
    snobben - du kanske är helt paralyserad än och inte minns men när ska de skriva ut IVF-remiss till er?
    Han skulle fixa det på en gång och han sa att vi förhoppningsvis kan få börja i okt/nov
    //Snobbelito
  • snobben
    Dimitra skrev 2007-06-21 18:20:40 följande:
    Då tycker jag att du ska kliva in till oss här IVF i oktober
    Tack, skrev där nu
    //Snobbelito
  • snobben
    Honeyflowers skrev 2007-06-21 19:00:38 följande:
    hej! jag har skrivit lite i denna tråd också i samband med att vi började utredning i okt/nov-06 och jag gjorde en spolning i jan i år som också visade på stopp i båda äggledarna. Jag fick en stor chock, vet ej vad det beror på heller! Som du, så grät jag hela dagen efter spolningen. Vad jag vill säga nu som är uppmuntrande är att vi påbörjade IVF i mars i år, inga köer där vi bor, och jag är nu gravid i 10:e veckan så för oss lyckades det på första försöket Med vårt problem har man goda chanser vid IVF eftersom oftast allt annat är bra så att säga. Jag vill bara säga lycka till, till dig och det kommer att gå bra!!!Kram
    Tack snälla du för de orden, behöver höra sånt

    Stort grattis till graviditeten och att det lyckades på första försöket. Även om vi inte lyckas på första så gör vi det nångång. Det måste jag tror på.
    //Snobbelito
  • snobben

    Hallå hallå...är här..efter en hård tredagars fest på kirunafestivalen

    Annars då...ja..börjar väl landa i verkligheten. Varit väldigt ledsen. Är ju det nu också men ser det som att vi ska lyckas i höst. Vi är närmare ett barn nu än vi nånsin varit på 4 år.


    //Snobbelito
  • snobben
    God Is A Girl skrev 2007-07-03 11:51:50 följande:
    Dimitra, Ja jag märkte ju detFörstår att du är på spänn nu Jo bara bra med mig! Foglossnignen börjar dock göra mig handikappad men det går nog över så småning om själv då babe?Snobben, Och alla här inne håller tummarna hårt för erKul med party längtar till Cityfesten här i Gävle i augusti så man kan komma ut och ha lite skoj här också
    Åhh du bor i Gävle...har bott där några år...då var jag på cityfesten

    Hoppas du står ut med foglossningen, kan inte vara kul.
    //Snobbelito
Svar på tråden Del 3: Vi som började utredning i okt /nov -06.