• nyår

    ont i bröstvårtorna

    Jag har ont i bröstvårtorna - inte i brösten utan bara bröstvårtorna! Helkonstigt! De har varit styva i snart en vecka och jag vet inte vad jag ska ta mig till (skratta inte nu). Det gör ont att ha BH på sig. Trodde först att jag kanske fått lite torr hud eller eksem, för det har jag haft förr, så jag smörjde in dem men det blev inte bättre.

    Hade det varit så att brösten varit ömma så hade jag inte tyckt det var så konstigt men nu är det BARA bröstvårtorna och de har varit ömma och styva i snart en vecka.

    Någon som haft liknande besvär och vet om det är symptom på något?

    Jag äter inga ppiller längre och slutade för ca 2 månader sedan som ett led i att på sikt kanske bli gravid. Detta hände efter mellan ägglossning och mens.

    Hjälp!

  • Svar på tråden ont i bröstvårtorna
  • nyår

    hmmm, jag tror jag väntar ett tag tills jag vet om jag fick min mens eller inte och skulle jag inte få den så kan jag testa då eller så kanske de onda bröstvårtorna slutar vara onda...

    hitta några gamla trådar om detta men alla var stängda och det gick inte att "maila" till dem som skrivit och fråga hur det gick för dem.

    Tack,

  • nyår

    ja det är nog individuellt! jag får väl vänta och se om det går över, om mensen kommer eller om det blir ett pos. gravtest.

  • nyår

    Det tog 2,5 vecka innan det onda i bröstvårtorna gick över och i fredags fick jag min mens. Alla kroppar är väl olika! :)

Svar på tråden ont i bröstvårtorna