• Krstajic

    Mitt arbete, Legosoldat, frågor?

    Jag arbetar som "contractor" (Legosoldat) åt Blackwater Usa. Ett väldigt intressant jobb. Jobbar främst nere i Irak och Afghanistan. Så om ni har några frågor angående mitt jobb som contractor så skriv :) mvh K

  • Svar på tråden Mitt arbete, Legosoldat, frågor?
  • Man80

    Krstajic; en sak är märkligt med denna tråd och som jag vänder mig emot, förutom det etiska och moraliska i att ta emot pengar för att delta i ett krig man fullständigt skiter i förutom pengarna. Och det är din syn på främlingslegionen.

    Konflikter där europeiska förband deltagit i och varit i kontakt med civilbefolkning har klarat sig bättre än än konflikter där amerikanska förband varit delaktiga för att inte tala om den exploderande trenden av legoknektar. Varför? Därför att erfarenheten av koloniala krigen finns kvar vilket USA fullständigt saknar och dessutom skiter i. Nationbuilding är inget för USA har de deklarerat och det ser vi konsekvenserna av idag.

    Tänk om USA hade lagt sina uppbyggnadspengar på återuppbyggnad istället för pengakåta wannabees som ska skydda alla som kör från Bagdads flygplats till hotell i city eller gröna zonen.

    Legosoldater har ett enda syfte i Irak och det är statistiska anledningar. En dödad legosoldat svärtar inte ner statistiken över dödade amerikanska soldater. Differensen mellan lönen för en amerikansk soldat och legoknekt tas från uppbyggnad och det är smått sinnesjukt att inte skrapa fram nog med soldater till en konflikt utan att man måste hyra in människor med åsikter som (citat Krstajic) "ej lämpat för den som tvekar på att skjuta en annan människa".

    Jag stödjer fortfarande beslutet att gå in och störta Saddam men hur kriget har skötts i förberedelserna och efteråt kommer det skrivas många, många böcker i och alla böcker kommer handla om; hur man INTE ska göra i en konlikt.

    Ett av dessa INTEn är användandet av legoknektar.

  • Krstajic

    Om jag ska tolka ditt inlägg rätt så påstår du att jag är en pengakåt wannabee? Jag kunde lika gärna göra en militärkarriär. men därtjänar man för dåligt. Jag är 10 gr så mkt mer utbildad än en vanlig soldat.

    Man har inte i Irak att göra om man förväntar sig att åka hem utan skottlossning.

  • evo 6

    Helt otroligt!"jag tjänar 10ggr mer som legosoldat"
    Vad kul att du tjänar pengar på att döda människor
    Det måste fattas något i ditt huvud

  • spiritsinlove
    Krstajic skrev 2007-04-29 00:19:28 följande:
    Samma sak som killar som gjort lumpen som gör utlandstjänst. jag tjänar inte pengar på att döda människor. jga tjänar pengar på att bibehålla säkerheten i Irak.Fattas något i mitt huvud? Gå och rannsaka dig sj din avundsjuka svenne.
    Hur fick du det till att han/hon som skrev påståendet är avundsjuk...??
    - alla stavfel är medvetna -
  • Krstajic

    För det är Sverige i ett nötskal. tjänar någon pengar så är det ajabaja, lyckas någon så är det ajabaja. usch.

  • spiritsinlove
    Krstajic skrev 2007-04-29 00:22:25 följande:
    För det är Sverige i ett nötskal. tjänar någon pengar så är det ajabaja, lyckas någon så är det ajabaja. usch.
    Håller med. I andra fall.
    Just i detta fall tror jag snarare personen ifrågasatte dina värderingar..........
    - alla stavfel är medvetna -
  • Krstajic

    Värderingar? vart har jag klargjort mina värderingar? hon skrev : "Kul att du tjänar pengar på att döda människor"

    Det är INTE det jag tjänar pengar på.

  • spiritsinlove
    Krstajic skrev 2007-04-29 00:27:13 följande:
    Värderingar? vart har jag klargjort mina värderingar? hon skrev : "Kul att du tjänar pengar på att döda människor" Det är INTE det jag tjänar pengar på.
    Nej, men det faktum att du är kapabel att döda.
    - alla stavfel är medvetna -
Svar på tråden Mitt arbete, Legosoldat, frågor?