• Anonym

    Kostnad begravning.

    Vad kostar en vanlig begravning. Alla kostnader inräknade.

    Vi är 4 stycken som kommer få betala eftersom den avlidne inte hade några tillgångar.

    Bråk är det också eftersom vissa vill lägga enorma summor och sedan dela det på 4. Medans andra vill ha lite enklare.

  • Svar på tråden Kostnad begravning.
  • Anonym

    Ingen fara att ni disskuterar annat. Jag har fått svar på mina frågor...tror jag.

  • Mysluvan

    Ok. Men låt dej inte bli överkörd i detta det gör ont nog ändå.
    Kramar.

  • Mirva
    Anonym skrev 2007-04-24 02:08:56 följande:
    Ni som mist era/nån av era föräldrar. Hur lång tid tog det innan ni kom över det.Kunde leva som vanligt igen.
    Jag har förlorat båda mina föräldrar. Men jag är inte rätt person att svara. Min mammas begravning sköttes fint av begravningsbyrån vi hade, och jag kunde sörja henne. Men tyvärr bytte vi till en annan begravningsbyrå när vår pappa dog tre år senare.

    Den begravningsbyrån förstörde hela begravningen, både innan och under begravningen och skändade vår käre far. Jag blev helt passiviserad under ett års tid, när jag var ledig gjorde jag ingenting, umgicks inte med någon, chocken av den fruktansvärda begravningen gjorde mig oerhört chockad. Efter kompensation från begravningsbyrån och ursäkt av händelserna efter ett år kunde jag börja sörja min pappa, att han hade dött. Innan var det bara ett kaos. Det har gått fyra år nu. Han finns alltid med mig. Jag tänker ofta på honom. För två år sedan dog min älskade son. Jag hoppas bara att allting vänder nu till det bättre.
  • Anonym

    Vad hände på begravningen eftersom allt va så hemskt?

  • vingar

    Kan ni inte bestämma att alla betalar 5-6 tusen, sedan är det upp till var och en om man vill lägga ner mer pengar eller ej.
    Det är så enkelt, självklart måste man anpassa sig efter personen vars ekonomi är sämst.

    Det är ju inte så att ni sörjer och bryr er mindre om personen bara för att ni betalar mindre. Och jag tror knappast att personen i kistan märker hur mycket pengar ni har lagt ner på begravningen, utan snarare vilka tankar och känslor ni har..

    Om jag dog så skulle det viktigaste vara att mina nära och kära höll sams, och att dom mindes mig. Att dom besökte graven och tänkte på mig...

  • Mirva
    Anonym skrev 2007-04-24 03:09:23 följande:
    Vad hände på begravningen eftersom allt va så hemskt?
    Oj, det är en jättelång historia. Det är också jobbigt för mig att skriva om det. Men jag och min syster, vi ångrade bittert att vi inte satte stopp och bytte till en annan begravningsbyrå när de började bete sig illa redan under planeringen av begravningen.

    Eftersom jag inte heller är helt anonym och vi har kommit överens med begravningsbyrån att lämna detta, är det ur den synvinkeln också bättre att jag inte berättar mer.
  • Mirva

    TS, jag hoppas verkligen att ni fyra kommer överens, att ni lyckas kompromissa. Att både bära på en sorg och att vara osams är jobbigt. Jag hoppas att det blir en fin begravning.

Svar på tråden Kostnad begravning.