• Okänd
    Äldre 26 Apr 20:17
    #0
    Meddelande borttaget
  • Svar på tråden Wet (kissa på sig)
  • Anonym (Tjej 27) Trådstartaren
    Äldre 26 Apr 20:31
    #2

    Det "förbjudna" och perversa i det och att släppa så mycket på kontrollen och göra något som är helt emot hur man normalt är och vad folk skulle tro om en.

  • Anonym (Tjej 27) Trådstartaren
    Äldre 26 Apr 22:15
    #7

    Kul med trevliga svar, och att det till och med är någon som tycker som jag.

  • Anonym (Tjej 27) Trådstartaren
    Äldre 27 Apr 17:04
    #10
    +1

    Håller med er två anonyma om att det praktiska krånglet efteråt lär avhålla en från att göra det så ofta som man annars skulle vilja. Men skönt att ha testat och att fantisera om nästa gång, för nån gång ibland måste det nog bli av. :)

    Härligt att höra om fler som tänder på detta! Nu ska jag resa bort och inte vara vid datorn på några dar, men kul om nån mer som gillar detta vill skriva så att jag har nåt att läsa nästa gång jag kollar. Det är rätt upphetsande att tänka på att det finns andra som också gillar detta. Om det är tjejer d v s, för det är bara den tanken som får mig att gå igång.

  • Anonym (Tjej 27) Trådstartaren
    Äldre 27 Apr 18:43
    #11

    En liten fråga till er som också gjort såhär (om ni läser här igen). Jag blir så nyfiken på hur ni kom på tanken första gången, vad som gjorde att ni testade.

  • Anonym (Tjej 27) Trådstartaren
    Äldre 2 May 13:12
    #21

    Anonyma som skrev om blöja. Jag blir också lite sugen på att testa med blöja! Men det handlar nog inte så mycket om själva blöjan, utan mest om att jag hade velat testa att kissa på mig nån annanstans än i badrummet. Om man sitter framför datorn och är kåt skulle det varit skönt att kunna låta kisset komma medans man sitter kvar på stolen, och det skulle ju bara funka med blöja. Men jag känner som Anonym (åxå) att det nästan vore för pervest. Om jag hade enkel tillgång till en blöja kanske jag hade gjort det, men att köpa blöjor för detta syfte skulle kännas för planerat och skulle nog framkalla för mycket skamkänslor hos mig. Jag kände precis som du lite ångest efteråt när jag hade kissat i jeansen och har inte berättat för min pojkvän, jag vill göra detta på egen hand. Ska försöka koppla bort skamkänslorna, för jag vill (ska!!) göra om det, det var så skönt och upphetsande och jag har fantiserat om det nästan varje dag sen det hände.

    Anonym (ännu en) som testat med blöja, får jag fråga några saker jag blev nyfiken på när jag läste ditt inlägg? När du kissar i blöja, gör du det bara hemma eller har du gjort det på nån annan plats? Onanerar du med blöjan på sen? Hur gick det till den gången du kissade på dig av misstag? Blev du kåt av det vid det tillfället eller först senare när du tänkte tillbaka på det?

  • Anonym (Tjej 27) Trådstartaren
    Äldre 2 May 13:18
    #22

    En sak till som jag tänkte på, jag tänder inte alls på tanken på att kissa på nån annan eller att låta nån annan kissa på mig. Det är väl annars det vanligaste vad gäller wet. Men det känns för mig bara äckligt att tänka på (betyder inte att jag tycker att det är något fel att folk som gillar det sysslar med det, bara att det inte är min bag). Jag skulle inte heller vilja kissa på mig själv när jag är naken eller bara har trosor. Verkar vara en smal fetisch jag utvecklat, för det som gör mig kåt är just grejen att kissa ner mig när jag har jeans på mig. Kanske att andra byxor går lika bra, men jag tror att det är skönast att blöta ner jeanstyg eftersom det är grövre tyg.

  • Anonym (Tjej 27) Trådstartaren
    Äldre 2 May 20:36
    #29

    Anonym (en till). Hm, skulle aldrig kommit att tänka på det där med badlakanet själv. Men skulle nog ändå vara rädd att det skulle kunna läcka igenom. Det är nog det där med tyngden med jeansen plus att det är tajt och sitter åt på skönt sätt. ;)

    Anonym (ännu en). Tack för svaren, jag var så nyfiken. :) Måste ha varit jobbigt med blött bilsäte, men skönt att det fick dig att upptäcka nåt du gillar.

    Anonym (åxå) o Anonym (me 2). Vi verkar känna likandant.

    Anonym (jag me). Skulle han bli arg? Det skulle inte min pojkvän, men jag ser ingen vits med att berätta. Ens mest perversa fantasi kan det nog vara bra att hålla för sig själv. Det får räcka med att skriva om det här. :)

    En fråga till er som gillar det, är det bara känslan av de våta jeansen (eller blöjan) ni gillar eller går ni igång på det visuella också? Jag blev nästan lika kåt av att spegla mig och se hur jeansen blivit nerkissade.

    Hm, jag måste nog göra det ikväll, blir himlans sugen nu när jag läser om det och tänker på det......

  • Anonym (Tjej 27) Trådstartaren
    Äldre 2 May 20:44
    #31

    Förresten är det nån mer än jag som tänder på att tänka på att andra gör det, eller är det bara att ni själva gör det som tänder er? Jag skulle om det kom till kritan säkert inte vilja se nån göra det i verkligheten, men jag kan fantisera om hur det vore att se någon kissa på sig. En onanifantasi jag haft är att jag sitter på tunnelbanan eller pendeltåg och ser en snygg tjej sitta och se besvärad ut och vrida på sig och lägga benen i kors o så, så att man fattar att hon är jättekissnödig. O att hon till slut inte klarar att hålla sig längre, utan kissar på sig så att man ser det. Iklädd ett par tajta ljusa jeans, förstås. ;) Värsta bra fantasin, men hade det hänt (mot all förmodan) på riktigt hade man säkert bara tyckt synd om henne eller kanske till och med äcklats, vem vet.

  • Anonym (Tjej 27) Trådstartaren
    Äldre 2 May 20:50
    #33

    Anonym (jag me). Shit, vad modig du var! Skulle själv aldrig våga göra de sakerna du gjort. Speciellt inte på jobbet, jag får typ panik av bara tanken. Hade du ombyteskläder med dig då alltså, så du hade planerat att göra det där? Jag gillar också det med att släppa kontrollen o jag låtsade också att jag inte kunde hålla mig utan var tvungen att kissa ner mig trots att jag inte ville.

Svar på tråden Wet (kissa på sig)