Tågmiss kan stoppa asylansökan
Forum Sex & Sånt - Sex & samlevnad
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Wet (kissa på sig)

  Tor 26 apr 2007 20:17 Läst 107589 gånger Totalt 308 svar
  Anonym (Tjej 27)
  Visa endast
  Tor 26 apr 2007 20:17

  Det allra snuskigaste jag gjort var nyligen då jag satt och porrsurfade och råkade klicka in på en sida med bilder på tjejer som kissat på sig (påklädda). Jag är bs och var redan superkåt, bestämde mig för att testa i badrummet. Först var det jättesvårt att släppa spärren och låta det komma, men jag var rättså kissnödig och till slut kunde jag slappna av och då var det superskönt att känna hur jeansen blev varma och våta. Kollade i spegeln och såg den våta fläcken sprida sig över den tighta jeansrumpan (ganska ljusa jeans så det syntes bra) och det var så upphetsande att jag pullade mig utanpå de våta jeansen och det gick ovanligt fort för mig. Någon mer här som gjort samma sak? (Välkomna alla ni som kommer skriva att det är perverst! Tycker jag också, perverst men sexigt

 • Anonym (våtib­yssan)
  Visa endast
  Lör 7 jul 2007 12:59 #291

  Grattis Ännu en!!!
  Låter skönt....
  Låt hissen till Paradiset gå dit upp ofta
  Finns väl inget så pirrande som att stå å vänta på en hiss???
  Å går den DIT oxå..

 • tjejen­jag
  Visa endast
  Lör 7 jul 2007 13:05 #292

  jag håller på nu...

 • Mån 9 jul 2007 12:16 #293

  I natt när jag kom hem var jag så kissig o det var så svårt att hålla sig...så jag letade upp ett buskage och lät allt komma sen la jag mig ner och onanera..underbart

 • Tis 10 jul 2007 22:27 #294

  Inte min grej, men alla har ju sin grej de tänder på... hehe. En del tycker säkert att jag är konstig som vill bli strypt och få örfilar i sängen, men sålänge man själv tycker att det är okej, så är det bara att köra på. Tända på det man vill :)

 • Anonym (tjej 24)
  Visa endast
  Tor 12 jul 2007 14:45 #295

  Är det nån här som vill prova med sin partner? Jag vill det hemskt gärna, men vågar inte berätta för honom vad jag tänder på. Rädd att han ska tycka jag är äcklig.

  Hur la ni fram det iså fall?

 • Fre 13 jul 2007 00:27 #296

  Jag la fram det att jag ville att han skulle kissa mig på rumpan, på den banan är det, nu är han den som föreslår det! Men jag var också orolig för att han skulle tycka jag var äcklig men man måste bara våga nämna det!!

 • Lör 14 jul 2007 22:33 #297

  Anonym (tjej 24) skrev 2007-07-12 14:45:53 följande:


  Är det nån här som vill prova med sin partner? Jag vill det hemskt gärna, men vågar inte berätta för honom vad jag tänder på. Rädd att han ska tycka jag är äcklig. Hur la ni fram det iså fall?
  Jag har provat flera ggr med min
 • Fre 20 jul 2007 13:42 #298

  Vilken underbar tråd ? blev så glad av att läsa den!

  Är en kille som har gillat att kissa på mig och se andra göra det så länge jag kan minnas.
  Tyckr idag att det finns något oerhört befriande i att även som vuxen våga släppa på kontrollen och tillåta sig njuta och helt enkelt tycka om det

  Är också ett av det roligaste rollspel man kan leka med sin partner att ?tvinga? den andra att hålla sig till det inte går längre. Kan också vara kul att använda blöja om man göra detta på stan - är garanterat en upphetsande och nästan fnissigt rolig känsla att veta att den som står brevid en i klädaffären just då kissar på sig fast ingen runt omkring en märker något...

  Och sen den tråkiga sidan:
  Ttrots att jag vet att det finns många som gillar detta, och trots att jag själv träffat flera av dessa,
  så är detta fortfarande något som känns enormt hemligt och privat för mig. Och även om jag tror att själva skamkänslan är en del av upphetsningen så har jag tidvis ändå svårt att acceptera att jag känner som jag gör. Säger väl tyvärr kanske en del om hur hårt styrda vi (jag?) ändå är av de normer som finns i vår kultur runt vad som är ?normalt? och inte. Känns dock som om detta håller på att bli mer och mer mainstream och på sikt kanske detta också blir mer accepterat, precis som andra saker som tidigare ansågs som obotligt perverst (analsex, s/m, spanking mm.)

  För er som letar efter gratis filmer med folk som kissar på sig så finns det massor, ett ställa att börja på är www.patches.net/page/videos.htm där det finns en hel del videotrailers.

  Kolla också www.wetbbs.com/forums/index.php där det finns ett svensk diskussionsforum runt detta.

  Någon som vill ha tips på fler filmer eller vill utbyta erfarenheter, mejla gärna mig:
  fafner13@yahoo.se

 • Anonym (Blir ju...)
  Visa endast
  Lör 21 jul 2007 10:22 #299

  Ja hittar inte de på den sidan me gratis filmer. Finns ju bara bilder

 • Anonym (kåtli­sa)
  Visa endast
  Lör 21 jul 2007 13:08 #300

  Fafner, vilket bra forum. Jag blir så sugen på att göra det, men det kan jag ju inte när maken är hemma

 • Anonym (våtkå­t)
  Visa endast
  Tis 24 jul 2007 16:39 #301

  Ni som letat efter filmer. Här är länkat till en.

  www.youporn.com/watch/12229

 • Anonym (oblyg­)
  Visa endast
  Tis 24 jul 2007 17:51 #302

  Jag gjorde det andra daten med min nuvarande sambo, han ryckte till lite sen var han med på noterna.

 • Anonym (kiss)
  Visa endast
  Ons 30 jun 2010 10:55 #303

  Underbart!

 • Letand­e mannen
  Visa endast
  Mån 23 jul 2012 23:34 #304

  Puffar en våt tråd

 • Cygnus­X1
  Visa endast
  Tis 24 jul 2012 09:17 #305
  Anonym (kåtlisa) skrev 2007-07-21 13:08:11 följande:
  Fafner, vilket bra forum. Jag blir så sugen på att göra det, men det kan jag ju inte när maken är hemma
   Ring mig, så kan jag komma när maken är borta.Flört
 • Anonym (Annor­lunda)
  Visa endast
  Tis 24 jul 2012 19:44 #306

  Är helt ointresserad av att kissa på mig. Däremot tänder jag jättemycket på andra tjejer som kissar på sig OFRIVILLIGT. Helst ska de vara panikkissnödiga ett tag och hoppa och dansa med handen mellan benen och sedan bryta ihop av skam när de till slut kissar på sig. Händer alldeles för sällan men jag har sett det hända och får leva på minnet.

 • Anonym (Kille­)
  Visa endast
  Fre 27 jul 2012 10:42 #307

  Jag är kille och minns att jag tyckte det var spännande med kiss och liknande redan när jag var barn. Jag minns att när jag var ca 9-10 år så började jag och några kompisar (både tjejer och killar) utforska vår sexualitet. Det var lite "I dare you" över det hela, t.ex. vem törs visa sig naken för dom andra, våga känna på varandra där nere osv. Vid några tillfällen också vem vågar kissa på sig. Vi drack massor av vatten, gick ut i skogen (jag är uppväxt på landet) och väntade på det oundvikliga. Jag tyckte det var spännande, pirrigt och förbjudet. Att känna hur man blev mer och mer kissnödig och till slut inte kunde hålla sig så att man fick en våt fläck i skrevet och kände hur det rann nerför benen. Samtidigt som kompisarna gjorde samma sak. När jag tänker tillbaka på vad vi gjorde så känns det nästan lite perverst eller obekvämt, men då tyckte vi mest det var spännande. Och vi gjorde bra mycket mer saker än att bara kissa.

  Som vuxen är jag mer kluven till detta. Jag var grymt inne på wetsex i alla dess former fram till jag var i dryga 20-årsåldern. Jag tänder fortfarande på att vara kissnödig och uppskattar att ha både sex och onanera när jag är kissnödig. Men då vill jag gå på toaletten när jag är klar. Jag har tappat lusten för att kissa på mig, och jag tänder inte heller på att se någon annan kissa på sig. Jag har provat lite olika saker, både att kissa på mig framför spegeln, bli kissad på/kissa på någon i samband med sex osv. och jag tänder helt enkelt inte på det längre. Jag vet inte om jag saknar det eller inte. Jag är iaf en erfarenhet rikare och det var spännande att prova på lite annorlunda saker än att bara köra missionären.

 • Lör 14 jun 2014 23:24 #308

  Stämmer in exakt på ts beskrivning. Vad beror detta på? Det är ju äckligt egentligen. Jag har försökt sluta också, men det går inte så bra. Fick precis ett återfall tyvärr. Har något ett tips på hur man slutar, för som många andra har beskrivit så får man väldiga skamkänslor. Även om man inte skadar någon.

Innehåll

Innehåll


Innehåll

Följ oss på instagram!