Glassig premiär för ny Min ort-film
Forum Sex & Sånt - Sex & samlevnad
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Wet (kissa på sig)

  Tor 26 apr 2007 20:17 Läst 130371 gånger Totalt 309 svar
  Anonym (Tjej 27)
  Visa endast
  Tor 26 apr 2007 20:17

  Det allra snuskigaste jag gjort var nyligen då jag satt och porrsurfade och råkade klicka in på en sida med bilder på tjejer som kissat på sig (påklädda). Jag är bs och var redan superkåt, bestämde mig för att testa i badrummet. Först var det jättesvårt att släppa spärren och låta det komma, men jag var rättså kissnödig och till slut kunde jag slappna av och då var det superskönt att känna hur jeansen blev varma och våta. Kollade i spegeln och såg den våta fläcken sprida sig över den tighta jeansrumpan (ganska ljusa jeans så det syntes bra) och det var så upphetsande att jag pullade mig utanpå de våta jeansen och det gick ovanligt fort för mig. Någon mer här som gjort samma sak? (Välkomna alla ni som kommer skriva att det är perverst! Tycker jag också, perverst men sexigt

 • Tor 26 apr 2007 20:24 #1

  Vad är sexigt med att kissa på sig?

 • Anonym (Tjej 27) Trådstartaren
  Visa endast
  Tor 26 apr 2007 20:31 #2

  Det "förbjudna" och perversa i det och att släppa så mycket på kontrollen och göra något som är helt emot hur man normalt är och vad folk skulle tro om en.

 • Tor 26 apr 2007 20:36 #3

  Vad trevligt att du hade trevligt! Har aldrig testat det själv, och jag tror inte att jag skulle gilla det, men jag fattar att det var en skön och upphestande känsla att "släppa loss". Oavsett vad andra tycker. Ha så skönt!

 • Tor 26 apr 2007 21:02 #4

  jag får oxå en kicka av samma sak...skönt och grymt upphetsande...

 • Tor 26 apr 2007 21:04 #5

  Inte att kissa på sig kanske men wet jag prövat många gånger. me like...
  Fortsätt du det blir bara bättre.

 • kenny7­9
  Visa endast
  Tor 26 apr 2007 21:28 #6

  ja tycke du om det så bara kör på =)

  har blivit mycket vanligare med wet sex nu för tiden !!
  märker man om inget annat på alla nya filmer som kommer med detta !!

  lycka till å ha det gött =)

 • Anonym (Tjej 27) Trådstartaren
  Visa endast
  Tor 26 apr 2007 22:15 #7

  Kul med trevliga svar, och att det till och med är någon som tycker som jag.

 • Anonym (åxå)
  Visa endast
  Fre 27 apr 2007 01:02 #8

  Här är en till som har testat. Dock bara en gång men jag blev grymt upphetsad och kan ofta fantisera om att göra det igen. Anledningen till att jag endast gjort det en gång är nog att jag är för lat och tycker att det blir lite jobbigt med nerkissad byxor efteråt .

 • Anonym (en till)
  Visa endast
  Fre 27 apr 2007 10:29 #9

  Har också gjort så några gånger... det är grymt upphetsande! Min kille tänder på sånt också, så jag brukar berätta... han blir superkåt och vi har kanonskönt sex Jag har försökt 'släppa efter' när han varit omkring mig någon gång.. men det har däremot inte fungerat. Jag blir för spänd - måste vara själv ;-(
  Fast jag är nog lite som signaturen Anonym (oxå).. att jag lätt blir lite lat och inte orkar stå och skölja jeans i duschen en halvtimme efter.. så jag fantiserar mest omkring det

 • Anonym (Tjej 27) Trådstartaren
  Visa endast
  Fre 27 apr 2007 17:04 #10

  Håller med er två anonyma om att det praktiska krånglet efteråt lär avhålla en från att göra det så ofta som man annars skulle vilja. Men skönt att ha testat och att fantisera om nästa gång, för nån gång ibland måste det nog bli av. :)

  Härligt att höra om fler som tänder på detta! Nu ska jag resa bort och inte vara vid datorn på några dar, men kul om nån mer som gillar detta vill skriva så att jag har nåt att läsa nästa gång jag kollar. Det är rätt upphetsande att tänka på att det finns andra som också gillar detta. Om det är tjejer d v s, för det är bara den tanken som får mig att gå igång.

Svara i tråden: Wet (kissa på sig)
Logga in
Bli medlem
Skapa en ny tråd
Ändra kategori Skriver i kategorin: Sex & samlevnad
Svara i tråden...

Innehåll