Inlägg från: Anonym (en till) |Visa alla inlägg
  • Anonym (en till)

    Wet (kissa på sig)

    Har också gjort så några gånger... det är grymt upphetsande! Min kille tänder på sånt också, så jag brukar berätta... han blir superkåt och vi har kanonskönt sex Jag har försökt 'släppa efter' när han varit omkring mig någon gång.. men det har däremot inte fungerat. Jag blir för spänd - måste vara själv ;-(
    Fast jag är nog lite som signaturen Anonym (oxå).. att jag lätt blir lite lat och inte orkar stå och skölja jeans i duschen en halvtimme efter.. så jag fantiserar mest omkring det

  • Anonym (en till)

    Nyfikenheten har alltid funnits där Som barn lekte jag kisslekar på dagis, både själv och med andra barn... men sedan låg det i träda i många år.
    I vuxen ålder träffade jag en man som tände på det.. så det lockade minnena upp till ytan igen och på den vägen är det

  • Anonym (en till)

    Tja.. vi kissade på varandra Eller kanske snarare att jag ville att pojkarna skulle kissa på mig.. tror det var någon förvrängd variant av klassiska 'mamma-pappa-barn' - vi var ju gamla nog att begripa att något skulle komma ur snoppen för att det skulle bli bebisar.. men vi begrep inte riktigt vad. Kiss räckte bra

  • Anonym (en till)

    TS: Håller med dig på valet av tyg: Jeans är att föredra framför t ex gympabrallor. En helt annan känsla. Antar det är tyngden?

    Sen om det där att sitta vid datorn och kissa - ta ett vanligt badlakan, vik ihop och lägg under dig. Vill du sedan testa att kissa, lyfter du bara upp det framför underlivet, så behöver du inte oroa dig för vare sig läckage eller att det råkar spruta på väggar eller golv

    Eller vik upp omkring midjan och fäst med ett skärp, så får du lite blöjkänsla

  • Anonym (en till)

    Uschhhh: Men varför läser du då om du tycker det är så äckligt?
    Vad är det som är äckligt? Förmodligen är det mest dina moraliska föreställningar som vållar mest problem för att förstå?

    Urin är faktiskt i det närmaste sterilt. Inget äckligt alls med det. Är inte det upp till var och en hur och vad man tänder på? Kan inte vi pervosar få ha vår läggning ifred utan att sådana som du kommer och förfasar dig?

    Öppna och läs inte trådar om du tycker det verkar så otroligt äckligt! Herregud - människors korkade nyfikenhet tycks det inte finnas några gränser för...

    Är det äckligt med bögar, flator, oralsex, gruppsex och bdsm då också eller?

    Du kanske ska fundera igenom vad du tycker är så äckligt och varför innan du kommer med helt ovidkommande inlägg nästa gång!

    Jag har full acceptans för att det är udda och 'perverst' i andras ögon - men en sund nyfikenhet som uppvisas med respekt kan jag acceptera och bemöta - men denna typen av reaktioner är bara tragiska. Släpp åsnan och ge blanka fasiken i att moralisera - speciellt när du inte ens vågar stå för ditt eget ifrågasättande genom att vara anonym!

  • Anonym (en till)

    Det var en något mer resonlig ton - tack.

    Läs ditt inlägg igen: Att använda versaler och fet stil är enligt sk. netikett att fullkomligen skrika - det ger ett oerhört tråkigt och aggresivt intryck. Därav min ilska och reaktion.

    Jag väljer att vara anonym av den anledning som de flesta andra skriver i forumen: För att jag vill kunna prata om mitt sexliv utan att exponera mig själv som person.

    Varför folk gillar att kissa ner sig får nog var och en själv stå för. Jag har personligen inget svar på den frågan, vet bara att det funnits där hela mitt liv, så länge jag kan minnas och är en del av mitt sexliv. Jag mår bra av det och njuter av det. Jag utsätter inte andra människor för det.

    Klart jag går på toaletten som alla andra. Det finns dagar då jag är helt ointresserad av den sexuella kopplingen till kisseriet - sådant kommer och går i perioder.

    Själva upphetsningen ligger i att göra något förbjudet, det är så långt som både jag och de andra tydligen kommit fram till.
    Att släppa kontrollen - lite motsats till att vara vuxen och duktig. Lite lekfullt. Avkopplande. Lite spännande.

    Jag förutsätter att alla friska individer som har sexuella fantasier upplever dessa på ungefär samma vis: Dvs, som lekfull avkoppling, spännande och upphetsande.

    Vissa tänder på lack och läder, vissa på beröring, vissa på ett par välformade händer eller rygg, vissa tänder på att kissa ner sig. Vi är helt enkelt olika.

    Sist men inte minst: Ja, det är starkt av TS att skriva om saken. Även fast vi är många som tror att vi är ensamna om denna läggningen, så är det förvånansvärt vanligt bland både tjejer och killar att gilla detta - det är iallafall min erfarenhet

  • Anonym (en till)

    Och som svar på din fråga om hur det funkar och vad man tänder på:

    Där är olika. Vissa tänder på att kissa ner sig i byxor, vissa tänder bara på att se andra kissa på sig.. vissa tänder inte alls på något av detta, men däremot på att kissa på en partner. Variationerna är oändliga och samtliga går inom samlingsnamnet 'wet'.

    Så jag kan inte tala för andra, bara för mig själv. Det jag tycker är upphetsande är känslan i kroppen, den extrema kissnödigheten. Vet inte hur andra upplever saken, men för mig blir det ett slags pirrande som fortplantar sig ner till klitoris - förmodligen är det därför jag faktiskt tycker det är sexuellt skönt.

    Sedan är det en mental bit, det där med att det är förbjudet och spännande. Så är det varmt och behagligt i ögonblicket det sker... Känna att man är en 'stygg flicka'

    Med partner - tja, ungefär samma där.

  • Anonym (en till)

    Har du inte hört om det tidigare, kanske det inte är så konstigt att du reagerar starkt, föralldel. För den som är helt inställd på att man kissar på toaletten och sedan är det inte mer med den saken - så är det nog väldigt främmande.

    Tack för att du visade ödmjukhet inför oss och ha en trevlig kväll

  • Anonym (en till)

    sorry att jag blev så arg Det var just det - tråden var så mysig, vänlig och trevlig och så upplevde jag att någon 'klampade in' och moraliserade och förkastade.. det gjorde mig ledsen.

    Vill helst också bara få ha en liten mystråd där vi kan få trivas och må bra med våra små hemligheter

    Är det någon som vågat sig på olyckor där det finns risk att bli upptäckt?

  • Anonym (en till)

    Ang. Uschhh:s första inlägg så tror jag en moderator tog bort det, ganska så omgående...

  • Anonym (en till)

    Min pojkvän tycker också det är otroligt upphetsande

  • Anonym (en till)

    Svar till Blomman;

    Jag bemötte för inte särskilt längesedan ett liknande inlägg och orkar inte bråka om detta.

    Alla tänder på olika saker, en del tänder på kiss, andra på att ge eller få oralsex. En del tänder på gummi, lack och läder, andra på mjuk och bar människohud. En del gillar mjukt, en del hårt. En del vill slicka glass ur varandras navlar, andra vill kissa ner sig eller bli kissade på.

    Vi är helt enkelt olika.

    För min del är detta en del av min sexualitet, det har funnits där i *hela* mitt liv, så länge tillbaka jag kan minnas och i de perioder jag försökt förtränga i tron att jag varit onormal, så har jag mått mycket dåligt.

    Nu har jag insett att detta är som det är, det är mitt och jag njuter av det. Det skadar ingen och jag utsätter heller ingen för det, utan sköter det snyggt i hemmets lugna vrå.

    Så *varför* skulle vi behöva söka hjälp?

    Att det är 'onormalt' handlar bara om en förutfattad och moralisk inställning, som inte har ett dugg att göra med de fysiska förnimmelser faktiska mentala upphetsning det skänker mig och alla tjejer i den här tråden, samt flera tusentals tjejer och killar över hela världen.

    Efter att ha pratat med många andra om detta (på nätet) samt även snokat lite lätt i min bekantskapskrets, har jag kunnat konstatera att detta nog är *långt* mycket vanligare än man tror.

    Det handlar, precis som med alla lite udda läggningar, att släppa greppet om kulturella vanföreställningar och inse att sex, i alla dess former, kan ge njutning för var och en på de mest underliga vis.

  • Anonym (en till)

    Anonym (ufo): Ja, jag känner igen mig i det du säger. Tror det är precis samma som t ex kan vara upphetsande med t ex breathcontrol - i fantasin är det upphetsande och i ett sexuellt sammanhang, medan man i realiteten knappast skulle uppskatta att faktiskt bli kvävd 'på riktigt'.

    Det är en sak när man kan kontrollera saker och njuta av den - människor som faktiskt lider av det och har allvarliga problem har ju knappast någon njutning i det hela. Att du känner så, visar bara på att du är empatisk och frisk. Det är iallafall min syn på saken...

  • Anonym (en till)

    Nejdå... mitt kissintresse har bara legat en aning på latsidan sista veckorna... Fast senast idag fantiserade jag om ett litet midsommaräventyr, där jag kissade ner mig med mina fina sommarklänning och allt... och att killen såg på.. ;-D

    Men det fick stanna i fantasin.. fast det var oerhört upphetsande att tänka på, så jag var tvungen att onanera också, förstås (och ja, jag var kissnödig hela tiden ;-D).

    Trevlig midsommar alla busiga flickor (och pojkar)!

  • Anonym (en till)

    Anonym (Uma) skrev 2007-07-03 18:40:14 följande:


    Jag har köpt Liberos största blöjor. Jag kan inte stänga dem men jag sätter de bara i trosorna å kissar. Så ooootroligt skönt! :)
    Libero Night Comfort finns för upp till 60 KG i välsorterade butiker. Är man ingen storkissare funkar de alldeles utmärkt
Svar på tråden Wet (kissa på sig)