• Anonym (Kille­)
    Äldre 6 May 17:34
    245926 visningar
    328 svar
    328
    245926

    Wet (kissa på sig)

    Tänk om man fick uppleva det... en tjej som gillar att kissa, på sig, eller kanske till ch med på mig! ;) WOW! Men... det kommer väl aldrig att hända *suck*

  • Anonym (Kille­)
    Äldre 27 Jul 10:42

    Jag är kille och minns att jag tyckte det var spännande med kiss och liknande redan när jag var barn. Jag minns att när jag var ca 9-10 år så började jag och några kompisar (både tjejer och killar) utforska vår sexualitet. Det var lite "I dare you" över det hela, t.ex. vem törs visa sig naken för dom andra, våga känna på varandra där nere osv. Vid några tillfällen också vem vågar kissa på sig. Vi drack massor av vatten, gick ut i skogen (jag är uppväxt på landet) och väntade på det oundvikliga. Jag tyckte det var spännande, pirrigt och förbjudet. Att känna hur man blev mer och mer kissnödig och till slut inte kunde hålla sig så att man fick en våt fläck i skrevet och kände hur det rann nerför benen. Samtidigt som kompisarna gjorde samma sak. När jag tänker tillbaka på vad vi gjorde så känns det nästan lite perverst eller obekvämt, men då tyckte vi mest det var spännande. Och vi gjorde bra mycket mer saker än att bara kissa.

    Som vuxen är jag mer kluven till detta. Jag var grymt inne på wetsex i alla dess former fram till jag var i dryga 20-årsåldern. Jag tänder fortfarande på att vara kissnödig och uppskattar att ha både sex och onanera när jag är kissnödig. Men då vill jag gå på toaletten när jag är klar. Jag har tappat lusten för att kissa på mig, och jag tänder inte heller på att se någon annan kissa på sig. Jag har provat lite olika saker, både att kissa på mig framför spegeln, bli kissad på/kissa på någon i samband med sex osv. och jag tänder helt enkelt inte på det längre. Jag vet inte om jag saknar det eller inte. Jag är iaf en erfarenhet rikare och det var spännande att prova på lite annorlunda saker än att bara köra missionären.

Svar på tråden Wet (kissa på sig)