• TEMEE

    Vi fosterhemsbarn

    hejsan jag har bott hos en fostermamma. har bara negativt att säga om henne.

  • TEMEE

    jag flyttade till henne jag va 15 pga att min mamma va sjuk i cancer hade ingen anna som jag kunde bo hos. 2 månader efter att jag flyttat till henne så dog min mamma och allt verkade frid o fröjd tills jag en dag upptäckte att jag verkligen fick post. låter kanske konstigt men hon undanhöll post från mig o efter att upptäckt lite annat så visade det sig att hon hade förskingrat pengar från mig som jag ärvde + min barnpension+ att hon använde underhållet till sig själv så jag fick flytta till en egen lägenhet när jag va 17

  • TEMEE

    ja hon trodde hon skulle göra det men det gjorde hon inte men jag tyckte hon kom lindrigt undan ändå hon kunde fått 8 mån fängelse men istället fick hon 200 timmars samhällstjänst. om det har gått bra efter det kan jag säga både ja och nej. fast det har ju inget med henne o göra.

  • TEMEE

    de som vill vara fosterhem att de gör det för att de vill hjälpa barnen som behöver det och att de får känna gemenskap i familjen. Att barnet ska känna sig som en i familjen ävan att man kanske ha en och att man bryr sig och att de visar att man kan prata med dem om allt och att se till så att man liter på dem.

Svar på tråden Vi fosterhemsbarn