Inlägg från: denna där |Visa alla inlägg
  • denna där

    Känns som jag har ett hårstrå i halsen...

    Någon som varit med om samma?
    I flera dagar nu har jag gått och känt som jag har ett hårstrå i halsen men hur mkt jag än harklar och sväljer så försvinner det inte...
    sååå irriterande!
    Det är långt uppe i halsen, ganska precis längst in i munnen ungefär...
    Skitstörande!!


    Med en flyttad bokstav är ingen skadad sked.
  • Svar på tråden Känns som jag har ett hårstrå i halsen...
  • denna där

    åh så jag är inte döende då? *pustar ut*
    känner mig ensammast i världen med ett hårstrå i halsen...
    banan? det är ju barnmat...


    Med en flyttad bokstav är ingen skadad sked.
  • denna där

    eilema
    ja eftersom jag är lite av en sån som gärna målar fan på väggen så har ju tankarna vandrat mot livsfarligare sjukdommar men det känns lite mesigt med en livfarlig sjukdom som har som symtom att man har ett hårstrå i halsen så jag har lite dumpat den tanken och nu koncentrerar jag mig på att få BOOOORT det....störande som f*n ju!


    Med en flyttad bokstav är ingen skadad sked.
  • denna där
    Madida skrev 2007-06-04 23:47:50 följande:
    Jonas fru: *skrattar* Ja, du kan nog vara lugn med att det inte är en livshotande sjukdom
    *pustar ut*
    Venna skrev 2007-06-04 23:48:05 följande:
    Usch, din stackare...jag vet precis vad du går igenom...

    Jag hoppas att du får bort den där otäcka känslan, annars kan jag trösta dig med att det säkert försvinner av sig självt om några dagar!
    Usch det lät mindre fräscht med en hårboll i vattnet Skönt att höra att det i alla fall inte är livshotande och antagligen kommer försvinna
    yin yang skrev 2007-06-04 23:54:01 följande:
    Har du kikat ner på dina mandlar, lys med en ficklampa och kolla om du har några vita prickar där. Om det är det så är det dom som irriterar. Jag brukar ha sånt, känns som jg har smulor i halsen.Det är väldigt vanligt.
    Jag har försökt titta och kan ana något vitt inne i halsen...kanske är det så...men varför känns det inte som jag har prickar i halsen då och inte ett hårstrå kroppen e allt bra rolig!
    Seven of Spades skrev 2007-06-05 03:59:30 följande:
    Jo jag känner igen det där.För MIG så visade det sig vara ett symtom på panikångest.

    När min ord läkare sade att det var pga panikångest så trodde jag inte på henne - känslan var alldeles för påtaglig och stark för att den skulle vara ett 'hjärnspöke' tyckte jag.Det visade sig att hon hade rätt.
    Fast panikångest tror inte jag att jag har...känner mig ganska tillfreds med livet just nu, hade vi pratat 1½ år sen så kanske...Hoppas du mår bättre!
    LAMadde skrev 2007-06-05 04:11:48 följande:
    Jag har haft det exakt likadant.. Om du öppnar munnen och tittar i spegeln så kanske du kan se typ 'prickar' eller att det är lite rött på tungan liksom. (LÅNGTbak i munnen.. där 'halsen' börjar).Jag använde ett mun-vatten som innehöll alkohol 2dagar i rad och det var ALLDELES för mycket för min stackarslilla tunga och mina SMAKLÖKAR svullnade upp och kändes somett hårstrå längst bak i munnen. Jag var (som du) HELT hundrapå att jag skulle DÖ. haha. Jag viste inte var prickarnakom ifrån och dom var SJUKT irriterande. Efter mycket funderande kom jag fram till att det måste varit munvattnet.Låt det var och undvik stark mat, munvatten (ink. stark tandkräm), alkohol och annat som kan påverka smaklökarna så ska du se att det kommer gå bort av sig självt (för mig tog det några veckor, och det gjorde mig GALEN. men det gick tillslut ner).
    Hmm...jag tror inte jag använt någon munskölj det sista och alkohol dricker jag inte...
    Jaja, vi får väl se, läser ni i tidningarna om en tjej som odlade skägg i halsen så kan ni ju tänka "jag läste det först"
    Nillax skrev 2007-06-05 05:58:34 följande:
    Jag kanner ocksa sa ibland men i mitt fall ar det allergi. Jag ar alergisk mot vissa frukter speciellt citrus frukter och kanner sa om jag atit eller druckit nat jag inte tal...Brukar ge sig efter ett par timmar- for mig hjalper det att dricka mycket vatten och om det inte gar ner efter ett tag sa tar jag en antihistamin tablett.
    Hmm...ja allergisk är jag ju inte...var det när jag var mindre visserligen men då mot gräs och maskros...så här betedde det sig inte då...
    Jaja!

    Tack för alla svar, jag är inte ensam om känslan av hårstrå i halsen i alla fall!
    Med en flyttad bokstav är ingen skadad sked.
  • denna där

    Nej det är kvar, men igår köpte jag bafucin på apoteket...tänkte det om det är lite irriterat i halsen så kanske bafucin hjälper...
    "hårstrået" har flyttat längre ner i halsen så det känns som att det kanske är på väg att sticka


    Med en flyttad bokstav är ingen skadad sked.
Svar på tråden Känns som jag har ett hårstrå i halsen...