Inlägg från: Det ljuva livet |Visa alla inlägg
  • Det ljuva livet

    Vita hem del 5

    Kan nån av er säga till mig på skarpen? Rumpan tycks ha vuxit fast i stolen .

    CamillaR: Det vill jag också gärna veta! Jag köpte vanliga väckarklockor på ikea för att jag inte stod ut med hur fula klockradiorna var. Jag vet att Smajla har en fin, men jag vet inte om det är radio på den.


  • Det ljuva livet

    Juliah: Åh, vilken snäll mamma du har!! Önskar att jag hade en sån, min mamma flyttade 14 mil lagom tills jag fick mitt tredje barn . Å andra sidan har jag världens snällaste svärmor..

    Jag har ju visst en klockradio som är helt okej. Fast jag använder den inte som väckarklocka utan som köksradio. Köpt i Ullared för 100:- och målad vit på kanterna.


  • Det ljuva livet

    JeaJea: tror du att det ser ut så jämt . Jag skulle på fest och hade haft håret i pappiljotter . Just nu drömmer jag om lockigt hår. Håller på att odlar för att kanske om jag vågar permanenta det. *önskar jag hade ditt långa hår*


  • Det ljuva livet
    LCroft skrev 2007-08-29 10:44:25 följande:
    Så söta ni alla är! Några missade jag ju givetvis! På tal om permanentat hår så det gjorde ju jag, permanentade håret, så nu är det långt, lockigt och trassligt Har gått med hästsvans i flera veckor känns det som, eftersom vi har bara kallt vatten här inne så lockar det inte att tvätta håret på morgonen utan det blir på kvällen när man har bastun på.
    Är du nöjd? Jag vill så gärna ha lockigt hår men vet inte om det skulle passa mig.
  • Det ljuva livet
    Karamellfabriken skrev 2007-08-29 10:48:32 följande:
    Förlåt att jag beklagar mig hela tiden över en så världslig sak som ett torkskåp.Men nu har de tydligen bestämt sig för att komma och byta skåpet om en MÅNAD!
    Kräv snabbare leverans, nersättning av priset elle att du får använda de torksskåp du fick undertiden. Jäkligt dålig stil!
Svar på tråden Vita hem del 5