Inlägg från: Det ljuva livet |Visa alla inlägg
  • Det ljuva livet

    Vita hem del 5

    Rosesarered skrev 2007-08-27 23:11:11 följande:
    Värsta Supermamman skrev 2007-08-27 23:10:10 följande: Stopp, vänta lite? Är det så man gör när man vill ha större saker målade? Vart kan man lämna in sånt?
    Man kan söka på enrio på spraymålning. Det kostar en slant men det blir mycket jämnare och hårdare 'n när man målar själv. Som om möbeln alltis har varit vit.

    JeaJea: "Mitt hjärta är ditt, ditt hjärta är mitt och aldrig jag lämnar det åter."?
  • Det ljuva livet

    Lcoft: Förra året var lillkillen bara ett och fick inte vara med och öppna, i år hoppas jag på att det löser sig . Han får väl lära sig helt enkelt. De får chokladkalendrar också.

    Har bestämt mig för att inte köpa sängen jag visade länk till tidigare.  Det blir för syrt just nu och för mycket jobb..


  • Det ljuva livet

    Här åker man hemmifrån i ett par timmar och ni skriver hela romaner ..

    Heja fruPuffen!!

    Karamellfabriken: Vilka typer! Kräv ett helt nytt skåp, så ska du se att 20% i rabatt går bra.

    juliah: Min lille bullfot fick ett par avarta bävernylon kängor från Coop. För första gången på 9 år som föräldrar fick maken köpa skor helt själv. De är helt okej och kostade bara 149:-..

    Jag blir alldeles nostalgisk när ni pratar förlossningar. Hör  till den galna sorten som älskar att föda barn. Men det beror kanske på att alla mina tre förlossningar varit snabba och okomlicerade. Första barnet tog 8h (igångsättning), andra 2h från det att vattnet gick och trean 2h och 15min.

    Varit en snabbis på ikea, köpte tyg till köksoffan och långa kuddar som jag tror passar bättre i sängen än i soffan.


Svar på tråden Vita hem del 5