• NyfikenRosa

    Vita hem del 5

    Välkommen till tråd nummer 5, gamla som nya medlemmar!
    Vi fortsätter här att diskutera vitt, romantiskt, klassiskt, skärgårdstil, manhattan/upper east och så vidare.. Alla stilar är välkomna!

    ♥Vi älskar saker som ♥
    Linne, hjärtan, vitt, naturligt, betonghjärtan, hissgardiner, Lexington, Gantkuddar, loppisfynd, klassiska gummistövlar, att pyssla, Yankee candles "clean cotton", trämöbler, lapptäcken, äppelkaka, porslin, fågelkvitter, öppna spisar, olika vita nyanser, att måla om möbler, förvaring, att behålla bara det viktiga framme, tidningen Lantliv, att julpyssla, att påta i trädgården, Ralph Lauren-tapeter mm.
    ♥ ♥ ♥
    Tråden "vita hem" är skapad för att vi som älskar vitt, vitt och vitt ska ha ett ställe att prata om allt det vita. Självklart gillar vi också att ha detaljer i naturliga färger som beige, brunt och olika nyanser av dessa. Men basen är alltid vit och vi älskar att inreda med linne, ull, trä och bli blandar gärna nytt och gammalt för en personlig look. Vi fegar lite med färgerna men kan någon gång vara modiga att slänga i en ljusblå kudde hihi... Du är kanske är mindre förtjust i skrikiga färger och vill ha ett rogivande hem!
    I denna tråd ska inga måsten finnas. Du är välkommen in när du vill, du ska kunna missa 20 sidor och ändå vara en i gänget, kunna slänga in en kommentar när du känner för det (och inte för att du måste) och själv göra ett inlägg när du så önskar. I tråden finns har vi alla ett gott hjärta, vill varandra väl, ingen är utstött. Får du inget/få inlägg så beror det inte på att du inte är omtyckt, helt enkel så hinns alla inlägg inte att svaras på.
  • Svar på tråden Vita hem del 5
  • Salmiak6

    Gemelli

    Jag har också en Singer Ladystar!
    Fick den när jag fyllde 20 så den är ju 10 år gammal nu. Men den funkar utmärkt! Tror den kostade några tusen, vet nte så noga eftersom jag fick den.


  • INOX
    Beatrize74 skrev 2007-09-03 18:35:02 följande:
    INOX - jag är mycket förtjust i den jag har:bp3.blogger.com/_0ZnVnciE0-0/RjurcKuWUoI/AAAA...
    [/citat]
    mimmi006 skrev 2007-09-03 18:38:22 följande:
    [citat]
    INOX- de här tänkte jag på! storegardencountryliving.e-butiken.se/ Men du kanske vill ha i glas?
    [/citat]
    Smajla skrev 2007-09-03 18:45:55 följande:
    [citat]
    Bea och Smajla- Den har jag faktiskt funderat på, och Smajla ser att du har den med tvål också. Var hittar man båda två? Vad kostar de ungefär?

    Mimmi- Det där har jag också tänkt på. Att köpa en fin flaska med tvål i och sen fylla på. Men det är nog glas eller porslin jag är ute efter. Tack för att du letade åt mig, nu hittade jag ju en ny nätbutik också, hihi.
  • Sagalin

    Gemelli, jag har svärmors symaskin från 70-talet en hederlig Husqvarna.

    Men om jag skulle köpt en idag skullle jag kostat på mig en med overlock.

  • INOX
    betti skrev 2007-09-03 18:48:45 följande:
    INOX: vilken skillnad på köket! Starkt gjort att kånka på sänggavel också. Alltid skönt att få sånt där gjort.
    [/citat]
    malins79 skrev 2007-09-03 18:49:58 följande:
    [citat]
    INOX; vad bra blev, är dörren skruvad i sängen eller väggen?
    Jo, men sambon är ju på älgjakt, liksom typ alla karlar i släkten, så vill man ha något gjort får man göra det själv. Förra året passade jag och mamma på att lägga golv i hela huset under första älgjaktsveckan, haha!
    Dörren sitter fast med fyra vinkeljärn i väggen. VAr en pärs att få dit den men med hjälp av Ikeas kökspall, gick det.
  • Smajla
    INOX skrev 2007-09-03 18:51:37 följande:
    Bea och Smajla- Den har jag faktiskt funderat på, och Smajla ser att du har den med tvål också. Var hittar man båda två? Vad kostar de ungefär?Mimmi- Det där har jag också tänkt på. Att köpa en fin flaska med tvål i och sen fylla på. Men det är nog glas eller porslin jag är ute efter. Tack för att du letade åt mig, nu hittade jag ju en ny nätbutik också, hihi.
    Köpte tvålflaskan häromdagen och den kostade ca 139 kr tror jag. Tippar på att diskmedelsflaskan kostade likaså och så finns det "plattor" att ställa dem på om man skulle vilja ha det också. Kolla in återförsäljare på www.cultdesign.se - har inte din affär dem inne så kan de säkerligen ta in dem åt dig.
  • mimmi006

    Salmaik- jag klurar på er utbyggnad. Om du vill fortsätter jag att fråga på och komma med mina funderingar!
    Var det ett sovrum och en vinterträdgård i utbyggnaden?
    Vilka väderstreck ligger de i?
    Vill ni ha nyfunkis stil? Fick för mig att du var mer new england.. ?

  • Mori

    gemelli: Jag har en Hugin som fixar all amöjliga sömmar inklusive overlock och elastisk söm. Kostade 995 kr på coop.

  • Salmiak6
    mimmi006 skrev 2007-09-03 19:16:42 följande:
    Salmaik- jag klurar på er utbyggnad. Om du vill fortsätter jag att fråga på och komma med mina funderingar!Var det ett sovrum och en vinterträdgård i utbyggnaden?Vilka väderstreck ligger de i?Vill ni ha nyfunkis stil? Fick för mig att du var mer new england.. ?
    Supertacksam för aala tankar och idéer!!!
    Det är sovrum och vinterträdgård vi vill ha där. Vi har baksidan i västlig riktning och framsidan i ostlig.
    Nej jag är egentligen inte så mkt för nyfunkisstilen, men det är så svårt att komma på något annat. Jag är definitivt mer New England!
Svar på tråden Vita hem del 5