• NyfikenRosa

    Vita hem del 5

    Välkommen till tråd nummer 5, gamla som nya medlemmar!
    Vi fortsätter här att diskutera vitt, romantiskt, klassiskt, skärgårdstil, manhattan/upper east och så vidare.. Alla stilar är välkomna!

    ♥Vi älskar saker som ♥
    Linne, hjärtan, vitt, naturligt, betonghjärtan, hissgardiner, Lexington, Gantkuddar, loppisfynd, klassiska gummistövlar, att pyssla, Yankee candles "clean cotton", trämöbler, lapptäcken, äppelkaka, porslin, fågelkvitter, öppna spisar, olika vita nyanser, att måla om möbler, förvaring, att behålla bara det viktiga framme, tidningen Lantliv, att julpyssla, att påta i trädgården, Ralph Lauren-tapeter mm.
    ♥ ♥ ♥
    Tråden "vita hem" är skapad för att vi som älskar vitt, vitt och vitt ska ha ett ställe att prata om allt det vita. Självklart gillar vi också att ha detaljer i naturliga färger som beige, brunt och olika nyanser av dessa. Men basen är alltid vit och vi älskar att inreda med linne, ull, trä och bli blandar gärna nytt och gammalt för en personlig look. Vi fegar lite med färgerna men kan någon gång vara modiga att slänga i en ljusblå kudde hihi... Du är kanske är mindre förtjust i skrikiga färger och vill ha ett rogivande hem!
    I denna tråd ska inga måsten finnas. Du är välkommen in när du vill, du ska kunna missa 20 sidor och ändå vara en i gänget, kunna slänga in en kommentar när du känner för det (och inte för att du måste) och själv göra ett inlägg när du så önskar. I tråden finns har vi alla ett gott hjärta, vill varandra väl, ingen är utstött. Får du inget/få inlägg så beror det inte på att du inte är omtyckt, helt enkel så hinns alla inlägg inte att svaras på.
  • Svar på tråden Vita hem del 5
  • Det ljuva livet

    Godmorgon!

    Lasseliten: Det kommer att bli underbart!!

    Mimmi: Du behöver inte oroa dig, ditt badrum kommer att få oss andra gröna av avundsjuka.

    Fotograf K: Och stackaren! Hoppas att allt går bra.

    Juliah: Jag tänkte på att du tyckte att livet är lite tråkigt just nu. Så har jag känt ett par månader efter att jag fått varje barn. Man liksom väntar och väntar på det där barnet när det är i magen (som ett barn som väntar på julafton) och sen när det kommer så är det underbart. Men efter ett par månader har jag upplevt att jag liksom saknar det där att ha något att vänta sååå mycket på, barnet är där och livet har ändrats massor men på något sätt inte tillräckligt mycket för att motsvara det som har hänt innuti en själv.. *hoppas du förstår mitt svamel*


  • Det ljuva livet

    Juliah: Trodde att du kanske skulle känna igen dig. Det går över ! Det tar ett tag att landa i det där med att ha två barn (största förändringen enligt mig, nummer ett och tre är ingenting jämfört). Kramar!

    Borde pallra iväg oss till simskolan men har fastnat här. Jag var förresten och köpte vårlökar till trädgården igår. Jag blev ju sååå besviken i våras när jag upptäckte att vi hade tre ynka tulpaner (bakom garaget) i hela trädgården.. Nu blir det krokusar, tulpaner, påsklijor, pärlhyaciner och nån sippa.. Had kunnat handla mycket mer men tänkte satsa på basen nästa år och köpa på mig mer sen.

    Vad tycker ni förresten om blommor i amlpar? Jag köpte två igår till vardagsrummet, men kan inte bestämma mig för om det är fin.


  • Smultron och glass

    God morgon! Eller förmiddag för er Jag kom nyss till jobbet.

    Mimmi: Det låter som om badrummet kommer bli jättefint! Jag gillar egna lösningar, det är ju sånt som gör det speciellt. Jag gillar vit fog, men ska det vara i duschen kan det bli ett jädrans skrubbande. Å andra sidan har jag hört att det numera finns bättre fog som inte suger åt sig lika mycket smuts.

  • Smultron och glass

    VSM: Åh, kan man plantera vårblommor redan nu? Det är så mycket om trädgårdar jag måste lära mig

    Hmm när du säger blommor i amplar så ser jag framför mig något från 80-talet. Gröna spretande blad i en vit plastampel, den man fick med blomman från Ica. Så sedan dess har jag bestämt undvikit alla typer av amplar. Men visa en bild och övertyga mig!

  • gemelli

    Godmorgon!

    Lasseliten:
    Underbara vitvaror, ert kök kommer bli en dröm!

    Fotograf K:
    Hoppas att allt går bra för din son idag. *Stackare

    Juliah:
    Kan du inte komma ut till oss här på Värmdö. Så kan du få en heldag på salongen, det skulle en två-barnsmamma behöver.
    Jag ska ju nu anställa en ny tjej inom den snaraste framtiden och behöver då någon som är en villig "elev" för utbildning av min nya tjej...!

    Kan det vara nått? Löser nog inga problem, men dock få dig att känna dig lite extra omhänditagen.


    En liten Vide i magen enligt ul
Svar på tråden Vita hem del 5