• NyfikenRosa

    Vita hem del 5

    Välkommen till tråd nummer 5, gamla som nya medlemmar!
    Vi fortsätter här att diskutera vitt, romantiskt, klassiskt, skärgårdstil, manhattan/upper east och så vidare.. Alla stilar är välkomna!

    ♥Vi älskar saker som ♥
    Linne, hjärtan, vitt, naturligt, betonghjärtan, hissgardiner, Lexington, Gantkuddar, loppisfynd, klassiska gummistövlar, att pyssla, Yankee candles "clean cotton", trämöbler, lapptäcken, äppelkaka, porslin, fågelkvitter, öppna spisar, olika vita nyanser, att måla om möbler, förvaring, att behålla bara det viktiga framme, tidningen Lantliv, att julpyssla, att påta i trädgården, Ralph Lauren-tapeter mm.
    ♥ ♥ ♥
    Tråden "vita hem" är skapad för att vi som älskar vitt, vitt och vitt ska ha ett ställe att prata om allt det vita. Självklart gillar vi också att ha detaljer i naturliga färger som beige, brunt och olika nyanser av dessa. Men basen är alltid vit och vi älskar att inreda med linne, ull, trä och bli blandar gärna nytt och gammalt för en personlig look. Vi fegar lite med färgerna men kan någon gång vara modiga att slänga i en ljusblå kudde hihi... Du är kanske är mindre förtjust i skrikiga färger och vill ha ett rogivande hem!
    I denna tråd ska inga måsten finnas. Du är välkommen in när du vill, du ska kunna missa 20 sidor och ändå vara en i gänget, kunna slänga in en kommentar när du känner för det (och inte för att du måste) och själv göra ett inlägg när du så önskar. I tråden finns har vi alla ett gott hjärta, vill varandra väl, ingen är utstött. Får du inget/få inlägg så beror det inte på att du inte är omtyckt, helt enkel så hinns alla inlägg inte att svaras på.
  • Svar på tråden Vita hem del 5
  • juliah

    Hvita sinnen, vet du att jag har inte tänkt på något annat idag än hennes blogg, HUR har jag kunnat missa den?
    Jag börjar typ nästan skaka när jag tittar på bilderna, helt otroligt! Sällan jag blir sååå exalterad, nu blev jag det och nu tycker jag att vårt hem är skitLedsen

  • juliah

    HA, nu har du hjälpt mig också, slätspontad panel vill jag ha i tvättstugan alá milly, guuuud så snyggt! *dreggel dreggel*

  • juliah

    Hohoo, vad gör ni? Har ni fastnat inne hos Milly?

  • Hvita sinnen

    Know the feeling, började rafsa ihop alla saker och RENSADE!!! Vill ha så där spartanskt som Milly!

    Var på K-rauta, de hade slätspontad panel 16 kr o nått löpmetern.

  • juliah

    Hvita sinnen, jag struntar i vad det kostar, Skrattandejag måste ha det...ska inte alls ha så mkt. Men nu blev jag sugen på att ha det typ..överallt. Ska du ha liggande,stående. Jag ska ha det stående.

  • Hvita sinnen

    Hehe vi är inte kloka!!! Jag ska helt klart ha stående! Smala släta brädor...Jag ska ha det i sonens rum, hela undervåningen och trapp o hall uppe. Det går nog att hitta ändå billigare, K-rauta är dyra.

  • MariaV

    Jag är mitt i nattningen, måste kolla in dessa underbara bloggar så fort jag får möjlighet.

    Juliah, tyvärr går det inte att ställa/hänga något för revan. Den är dock liten och ganska högt upp så man tänker nog inte på den. Men jag vet ju! Skrikandes


  • Jezzika

    Hej på er tjejer.

    Jag var på IKEA igår och köpte en hemnes- säng till min flicka. Dör av min förvåning när jag kom hem och upptäckte att sängen hade högre huvudgavel och fotgavel än min pojkes säng som också är en hemnes, köpt för 1 år sedan ?!
    Har de ändrat sängen eller är jag helt knäpp?


  • Himmelbit
    Salmiak6 skrev 2007-08-16 17:50:38 följande:
    HUS & HEM nr 10 s. 30-43!!!!!!!Där är mitt drömhem!!!! Så vill jag bo! De har precis samma inredningstil som jag!Åh jag är kär! Min man också! Vi måste bygga ut nu!!!! Så ska vi bara ha det!!!
    Såååå fint!! Vet du, när jag fick hem tidningen så tänkte jag direkt att det här skulle Vita-hemmarna gilla
  • juliah

    maria, åå, jag hoppades på att du INTE var en sån som jag...vetskapen om att där är en reva som gör en irriterad...usch....lider med dig!
    Kolla in bloggarna, de är verkligen ngt alldelels speciellt, särskilt moosaik.

Svar på tråden Vita hem del 5