• Vira84

    Modifast!?!?

    Finns det ingen annan som äter eller har ätit modifast? Ni får gärna maila mig istället om ni inte vill skriva här. Tack på förhand Jenny

  • Vira84

    Hello!

    Dag 3: Jag mår jättebra! Jag har inte varit hungrig alls idag och jag har varit och shoppat hela dan så det kan ju knappast bli bättre!!!

    Och till er som inte gillar min form av diet vill jag bara säga att jag vet hur man äter rätt för att gå ner i vikt, jag vill bara ha en kick start.

    Tack så mycket för alla svar Jag vill gärna ha fler!!!

    Kramar Jenny

  • Vira84

    Då var det dags för frukost dag 4a!!! hoppas att dagen blir lika bra som igår. Idag ska vi hem till pappsen och grilla! Det blir en riktig prövning haha JAG SKA KLARA DET!!!!

  • Vira84
    karres skrev 2007-08-25 22:12:37 följande:
    Gick det bra att motstå grillningen alltså? Själv blev det fusk här på kvällskvisten men jag vet att det funkar att återgå imorgon igen. Jag känner att det kommer att ta lång tid och då blir det lite svårt att vara stenhård hela vägen.
    JA!! jag klarade av att se på när de andra åt sin goda grillade fläskfilé!! haha ganska sorjligt där satt jag med min choklad shake! men vill man vara fin så får man lida pin.

    Du får ta nya tag i morgon, man kan ju inte tacka nej till livets goda i alla lägen =)

    kram jenny
  • Vira84

    Vatten vatten bara vanligt vatten!

    Haha det är ju inte mycket som går upp mot ett glas vatten.

  • Vira84

    EN VECKA!!!

    Tänk en vecka har redan gått. Och det har gått BRA!!!
    Jag vägde mig i dag på morgonen och jag har gått ner 3,5kg.
    Fast när jag vägde mig i förrgår så hade jag gått ner 4kg. Det spelar iofs ingen roll för jag har ju faktiskt gått ner.

    Jag säger bara kämpa på till er andra som också kör på med modifast.

    FAN vad roligt det är när man ser resultat. hihi

    Kramar en lycklig Jenny

  • Vira84
    Derian skrev 2007-08-29 12:51:43 följande:
    Vad roligt bra jobbat!Är ju dom första dagarna som är svårast och sen om man skall vara social och tacka nej till saker.Vilken smak tycker du fungerar bäst? För min del är det chocklad och hallon./Derian
    Hej svejs! Jag tyckte att dag två var värst om jag tänker efter nu i efterhand. Och att tacka nej till att äta med andra har jag inga problem med, man kan ju dricka sin shake medan alla andra äter sin goda mat

    Jag har bara ätit choklad vanilj och potatis-purjo soppa och av de smakerna så e det absolut choklad som jag föredrar. Vanilj är ok men potatis purjolök var vidrig.

    Hoppas att hallon och sparris smakar gott för dom ska jag åka och hämta på posten idag )

    Äter du ren kur på modifast eller byter du ut vissa mål? Dricker du bara vatten eller vet du om man får dricka något annat.

    Lycka till // Jenny
Svar på tråden Modifast!?!?