Inlägg från: Docendo díscimus |Visa alla inlägg
  • Docendo díscimus

    Toplistan på dumma kommentarer

    Även om folk genomgår ett mf skall man vara stödjande än att säga som min pappa sade till mig:

    Det gör mig inget jag har så många barnbarn redan. 
    Detta sårade mig djupt min äldsta dotter var då 8 månader och han hade 9 barnbarn från mina halvsyskon. Som relationen är väldig knepig med. Då sade jag: Då vet jga vart landet ligger - då kan du räkna med att jag inte ser dig som min pappa längre.

  • Docendo díscimus

    Förra året hade jag mitt andra mf - så skrattade en bekant - som jag idag inte vill se eller inte vill prata med. Hon sade att hon hade två lyckade graviditeter och inga missfall. Det retade mig så djupt i hjärtat.


    BF 10 februari 2008, kommer vårt tredje barn.
  • Docendo díscimus
    Xavant skrev 2007-11-21 13:20:04 följande:
    Docendo díscimus,Får man vara så egoistisk som dessa människor?! Det var jättebra att du konfronterade din pappa! Sådana personer ska man inte behöva stå ut med! Lider med dig! Lycka till med graviditeten!
    Tack!

    Sen 18 månader senare kom pappa på ett service boende - gissa vad han förväntade sig. Jag gjorde klart för chefen att min plats var hos min man och mina barn - andra dottern var nyfödd just då. Så jag berättade för denna chef att jag hade året innan ett mf och pappas reaktion. Hon teg.

    Men den andra tjejen som skrattade - henne tål jag inte se. Vi har våra barn på samma dagis som hon. Jag har inte lust att släppa in någon som är så respektlös in i mitt liv.
  • Docendo díscimus
    palmblad skrev 2007-11-21 14:23:35 följande:
    Jag hade ett missfall o frågade en tid efter en bekant, om hon haft missfall själv.- Nej, jag lever rätt, så därför har jag inte fått det, fick jag till svar. Hon menade att om man får missfall, så äter man fel, stressar mm. Till saken hör att hon är kraftigt överviktig själv o inte jag.
    Så onödigt sagt.
Svar på tråden Toplistan på dumma kommentarer