• EmmaPalm

    svårt att bli gravid efter kejsarsnitt?

    hej!

    jag har jobbig förlossningsrädsla, och står och väger mellan igångsättning och snitt... helst vill jag nog ha snitt, men dom säger att det är svårt att bli gravid efter det, någon som vet?

    tacksam för svar!

  • Svar på tråden svårt att bli gravid efter kejsarsnitt?
  • EmmaPalm

    tack för era svar!

    ester, hade du svårt att bli gravid innan du snittades också, eller beror det på snittet? vad är det som gör att det är svårt att bli gravid?

  • EmmaPalm

    ja det har jag nog hört med nånstans! jag kunde inte komma på någon som gjort snitt med första barnet, därför blev jag lite orolig, jag vill ju ha flera barn sen i framtiden!

    tyckte du att det funkade bra med snitt för dig annars, eller var du dålig länge?

  • EmmaPalm

    grejen med igångsättning är ju att det startar på sjukhuset, och man kan "planera" lite, man hinner få all smärtlindring. men jag är fortfarande livrädd, både för snitt och vaginal, min största skräck är att spricka, eller tvingas använda blöjor efteråt.

    ditt snitt kanske blev jobbigt för det var akut?

  • EmmaPalm

    lilljenta: den här bebben i magen blev till genom p-piller också, så jag hoppas det går lika lätt nästa gång. hade du svårt att få snitt beviljat? jag har inte blivit "lovad" än, men jag har hört att dom inte får vägra snitt?

    ester: jag har också hört att det blir sketajobbigt med igångsättning som ofta slutar i snitt, ska ta upp det på måndag då jag ska på nytt aurorasamtal. jag känner också lite skräck för snittet, jag brukar se på sjukhuset
    men dom flesta verkar ju må bra efter, även bebisarna.

  • EmmaPalm

    tack för alla svar! tyvärr beviljades jag inget snitt, däremot igångsättning på tisdag!

    men funkar det inte, så får jag snitt, och jag är inte orolig längre, tusen tack allla!

Svar på tråden svårt att bli gravid efter kejsarsnitt?