• 68an

    Ps. Lällas ocj Lss Tack för att ni kunde ta mitt uttryck

    Grådis! Atcl för länken Ska kolla mig igen!
    Men kring läppen?! Nä säg inet så för då hittar jag säkert nåt där också
    Har du varit rökare? Dom får ju helt klart mer o tidigare rynkor kring munnen....jag har ju tyvärr snusat i ca 25 år men än så länge har jag inte sett att det sätter samma spår som cigg.

  • 68an

    Grådis.se Ja de va rju oxå ett resultat *hmm*
    Jag är i princip lika mycket vatta, pitta och kapha..vad betyder det tro?!
    Ett litet övertag för Vatta och pitta är sist men det är völdigt lika.

  • 68an

    llas.se Det finns säker fler som är bra men det enda som jag provat som jagverkligen gillar och använder sen dess är Darphin ....dyra, dryga och bra.
    Jag avr o köpte mig en ny dagkräm idag och den går väl på närmare 600 kr, tyvärr, men den ge rmig den fukt jag behäver och nu har jag fått ha nattkrämen som är mer fet i 3 v då jag inte haft råd att köpa nytt före idag och på desa 3 v har huden i ansiktet farit rejält, otroligt men utan att jag sa nåt sa hudterapeuten....Men B..... vad har har hänt, din hud är ju så torr och stramar. DÅ jag förklara läger förstod hon så det märks verkligen vad jag använder, iaf för mig och för proffs som tittar.

    Dom har ju sen för olika hudtyper så Darphins dag. nattkräm som funkar för mig kansek inet funkar för dig men det finns sorter hos dom där nån funkar på dig så gå in til ett sånt ställe i sholm o be om att få prover. Tror NK i sholm har Darphin.

  • 68an

    Grådis.se Asch då, jag som släckte ner sidan på stört då jag inet trodde det fanns nåt hopp för mig då jag var så velig *L*
    Får kika in igen då! Är vi li eller får alla liknande resultat, jämna?!

    Oj vad kl går då man har roligt....ja kanske man borde börja fundera på refrängen, fast jag vill inte =/

  • 68an

    Sov gott tjejer...fats jag erkänner att även om jag är sååå trött så vill jag inte sova nu, jag är bra konstig jag *L*

    Nattkramar till er!!!

  • 68an

    Mammasknodd.se halsbränna och sura uppstötningar är väldigt vanligt bland alla gravida kvinnor men det går att lindra det!
    Min farmor och tidigare släktingar bak i tiden åt alltid havregryn så det kör även jag med vid halsbränna och dte funkar jättebra.

    Vid behov tar du kring 1 kaffekopp tora havregryn från paketet o knapprar i dig. Det torra suger upp magsyra.Sen kan du ta lite vatten emellanåt om du tycker att det är för torrt.

    Då jag var gravid o int ehade havregryn til hands tog jag mariekex, int elika effektfulla men bättre än inget.

  • 68an

    Jag är INTE nöjd med hur jag hjälper till men jag villoch gör endel o detta är en sak som får mig at brinna lite extra förm ja lite som saker tilll kvinnojouren i sverige. Var med om du kan!
    www.hoppetsstjarna.se/portal/page&_dad=portal&_schema=PORTAL

Svar på tråden V.V.S.-tråden -Våga Vägra Skov! Tråd nummer 9!