• 68an

    V.V.S.-tråden -Våga Vägra Skov! Tråd nummer 9!

    Lss! Nu hänger jag INTE med

    Var bor jag söder om??

    Vitt oc vitt..det beror på vad man jämför med. Förra julafton blev min första gröna jul på 38 år och den var här i Svall. Men visst brukar det komma snö förr elelr senare men i regel inga mängder osm jag är van med men och andra sidan får jag lov att vara nöjd om det är 30 cm här.

  • 68an

    Lss!
    Hänger med

    Såg din bild och bristningarna är säkert kortisonet för jag fick inga bristningar av graviditeten men däremot har jag svaga bristningar på höfterna och lårens insida efter kortisonkurer.

    Varför de är rött vet jag inte men du vet ju säkert vad det är för sprutor så prova sök på fass så hittar du kansek ett svar där.

  • 68an

    Grådis.se Jo det snöar men det ville/vill inte riktigt fortsätta va vitt då det når backen
    Jag älskar snö men då är jag ju också uppväxt där det brukar komma snö senast 15 oktober för pappas födelsedag brukar vara vit eller så blir den vit den dagen och jag har bara firat gröna födelsedagar i Svall....och förra julafton *buu*

    Så du är allergisk mot katter och så har ni en katt?! Är de bra det för dig =/

    Lss.se Är du svårt att ta prover från?
    Mig går att sticka men sen verkar jag vara otroligt svår att sticka rätt, vet inte om det är för att jag inte har så synliga ådror. Förr gick det bra om dom fick sticka om 5-10 ggr men jag har börjat bli klen på sista åren, tycker inte alls om det längre och särskilt inte då dom väl är inne och ska börja leta och gräva...hova...ryser nästan nu

    JennyF.se GRATTIS!!! Ja det borde väl kännas så att du äntligen fått något dokumenterat för att bara gå omkring med besvär men inte få veta vad det är eller att nåt är fel iaf kan ju göra en mindre tokig. Hoppas allt är löst snart!

  • 68an

    Mammasknodd.se Lycka till i morgon!

    Lss.se Blev ju glad att se att DU kan äta sparris och svamp fö rdte älskar jag och vid en ev. op. skulle de vara sååå tråkigt om jag inte kunde äta det mer.
    Jo jag har börjat ändra lite inställning till op. och ska ju träffa en ny läkare på måndag
    Havsbris har samma läkare och jag ahr hört att hon sk avara duktig och noggran. Ser faktiskt fram emot att få träffa henne, inte likt mig

  • 68an

    Jag måste bara berätta en märklig sak som skett med mig! Kom att tänka påd et nu då jag precis kom från ett akutbesök på toan här på jobbet.

    Jag har ju en rejält bråkig mage än och får springa på toa i panik flera ggr varje dag, minst varannan timme på jobbet, sen ett bra tag sen, magen blöder, jag är trött osv men denna gång är allt annorlunda i skallen på mig

    Jag kör på i jobbet och hemma fast jag är trött och känner mig inte lika påverkad mentalt av detta för jobbigt är det ju. Jag har inga tankar på sjukskrivning.

    Som ex. så har jag under dom sista 3 v varit på mat- och klädes affärer sammanlagt ca 20 ggr och det är bara 1 gång av dessa som gått bra, dom andra har rätt omgående slutat med panik efter en toa så just därför har det blivit många affärsbesök då jag ständigt får avbryta dom.

    Varför jag inte känner mig så nedslagen denna gång tror jag beror på hjärtat. Jag vet inte hur jag ska förklara men sen jag fick veta att jag förmodligen kommer få en pacemaker så har något hänt i skallen på mig och har tagit motgångarna med magen på ett mycket bättre sätt.

    Var bara de jag vilel säga...känner mig glad för det

    Jag får kommentera i kväll det som är skrivet till mig för nu måset jag jobba vidare.

    Kram från jag

  • 68an

    Hur står man ut??? Varför finner man sig???
    Snart sparkar jag ut skrället...är riktigt pist och less nu så alla ni som är lyckliga, var glad och ta inget för givet!

  • 68an

    Lss.se Ja du har nog rät men nu valde jag en annan väg, ikväll iaf

    Jag HÄMNAS
    Jag har tagit fram på upptining den sista lilla burken med löjrom som jag ska göra toast på och han får ingenting veta

    Mumma! *moahaha*

  • 68an

    BcSvensk.se Igen?! Jämna plågor här!
    Hjärtat är sig likt och inget mer har jag hört än, väntar på tid till dom 3 undersäkningarna men jag ska ev. skriva ihop några frågor o ringa hjärtsköterskan om jag orkar. Hon gav ju mig sitt visitkort så.

    Du verkar gå åt rätt håll, känns som så iaf, skönt om jag har rätt!

    Kraaaamar

  • 68an

    Tack Lällas

    Men du så tråkigt att du ska behöva oroa dig igen
    Hoppas, hoppas att det är första och sista gången sen op och att allt sen fick ett lyckligt slut *håller tummarna*

    Nä nu ska dottern få som hon vill....skura badrum och tvättstuga med mig. Lättare att låta henne städa med vatten där än i hennes eget rum och ingen ser oss heller så då kan vi båda städa i trosor och det kan få bli nästan hur blött som helst!

    Kram

    Ps. Jag fick mig lite hårt tunnbröd med rom till frukost oxå

  • 68an

    Göteborgare!!

    Föreläsning om tarmsjukdomen IBS
    18/10 kl 18.30 på Dalheimers Hus i Göteborg.
    Ingen föranmälan.
    För mer info ring Riksförbundet för mag- & tarmsjuka,
    031-121003

    Nu har kanske ingen av er Ibs men det kan ju kanske koma upp annat intressant om tarmsjuka....eller så känner ni kanske nån i trakten med ibs.
    Hoppas den kommer til Svall oxå för jag hade velat lyssna på föreläsningen men skulle nån av er gå så kanske jag kan få lite ifno sen

Svar på tråden V.V.S.-tråden -Våga Vägra Skov! Tråd nummer 9!