• 68an

    V.V.S.-tråden -Våga Vägra Skov! Tråd nummer 9!

    Skriver bara lite kort...erkänner att jag är lite trött fast jag fått chansen att sova ut i nästan 4 dygn..vem har tid att sova då man åker bort, inte jag iaf
    Men nu ikväll är jag o dottern ensam..eller de är vi i morn kväll oxå, han jobbar natt o drar 17.30 och sen ska jag ladda för Leksandresa med jobbet på onsdag-torsdag. Det är mycket på en gång men samtidigt kul då det rör på sig
    Tjejmys ska vi iaf ha ikväll, sa dottern. vad nu det innebär *L*

    Ja den radiostryda bilen var en hit och hon var så glad då dom mätte mig på flygplatsen i dag...hon sprang mot mig med öppna armara och ropa "maaaamma" Det är underbart att ha barn

    Södra sverige?! *gulp* Jag som trodde jag flyttat till södra sverige då jag flyttade till Svall
    fast jag skulle gärna se G.borg,Skåne mm så kan jag bara så är jag med på nästa träff, vill inte missa nåt.
    Sen får vi se till att det blir en norrlandsträff också i framtiden..stort område då det iaf är 120 mil långt, ja om det nu räcker?!

    Ha det got allihopa och grattis till lyckad operation....krya på sig för allt jobbigt mm mm.
    FruU.se Hoppas det inte är nåt allvarligt!

    Kram till er alla!
    /B

    Ps. Jag fick ju så mycket bra råd och kunskaper av er men jag är osäker på om jag fråga hur ni gör som blir såriga i baken så det börjar vätska sig...upp mot skinkorna är det...hålla det rent o lufta elle rska man ha på nån salva? Salva känns spontant fel men det är kanske jag som har fel.

    Sen fick jag ju aldrig se en stomi live Det hade jag velat se men de är klart kanske man inte vill visa den heller?! Sen glömde jag ju att fråga om det också men jag fick ju mycket annat viktigt.

  • 68an

    Mumlin.se Men tror du det är bra då mina sår blir, ja det känns som att dom blir infekterade och varar/vätskar sig gör det. Det är inte knallröd stjärt med hel hud utan det blir riktiga sår. Och såren blir i inte runt rumphålt utan från bakre kanten och kring 2 cm upp mot skinkorna. Jag tror att blod/var/slempruttarna är boven i dramat.
    Skrev en gång till så det inte blir missförstånd ifall jag hade förklarat mig dåligt

  • 68an

    Mumlin.se Ja jag luftar för kung o fosterland...sov med tunna, luftiga bommulsmysbyxor i natt utan trosor o inatt ska jag vara helt bar där nere. Jag märker ju att dte inte blir bättre om jag låter bli att lufta och om jag har syntettrosor.
    Jag har tom använt föntorken efter duschning
    Jag kan inte påstå att det är sååå smärtsamt, det svider och kliar mest och då jag går på toa vill jag bara sitta o "raspa" med toapapper i baken och det gör både ont samtidigt som det är skönt.

    Var rädd för att salvan skulle kuna göra att det vätskar sig mer så därför ha rjag velat låta bli. Nån gång ha rjag tagit idomin,locobase elelr nån liknande salva då det svidit så fruktansvärt men oftast försöker jag låta bli.

    Min uppfattning om alla är nog att alla var som jag hade tänkt mig. Jag har samla lite intryck idag och då kom jag på att Grådis var iofs kortare än jag trodde men annars var nog alla som jag trodde både till det yttre och inre.

    Nu vill jag inte sitta här o återge vad vem sa osv men jag blev imponerad vid några tillfällen då vissa saker sas och jag insåg att detta var så naturligt för er att prata om utan omskrivningar och inlindningar, ja bajs, fis, toaolyckor osv. Ja det var befriande att höra och jag kände mig genast mindre ensam *L*

    Sen fick jag tips och råd och blev tagen till apoteket på söndag för att kompletera medicinskåpet med saker som ingen tarmläkare nånsin sagt till mig. Helt förvånad och nästan lite arg för ingen inom vården nånsin tipsat mig. Jag börjar tro mer o mer att jag aldrig haft någon tarmläkare som varit 100 procentig.

    Men iaf var det kul att få träffa dessa tjejer och killen och det var lättsamt och inte spänt alls

  • 68an

    Mumlin.se Jag har säkert frågat nån gång men då är det år o dar sen och isf har jag inte fått nåt bra svar för då hade jag följt det för länge sen. Ska ta upp det med min nya tarmläkare när det nu blir dags, hon ha rju varit sjuk varje gång jag ska dit.

    Nu ska jag gå o ha lite tjejmys med dottern.

  • 68an

    "Sanningen om Marika" var det någon som såg det på Svt när den nu gick under senaste veckan?
    Jag tänkte se den nu på webben men då jag gick in så kom det upp en konstig ruta och plötsligt känns det som att detta kanske är lite läskigt att se ensam i ett hus på 6 rok med endast en liten dotter hemma, kanske jag inte vågar sova sen eller? Ja om nån nu sett det.

    www.svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp&lid=puff_953745&lpos=lasmer

  • 68an

    När Grådis länkade så blev jag så nyfiken så jag sökte och fann till min förvåning att jag hitta denna tråd först 13 november -06 så jag gör 1-års jubileum snart. Det är ju värt att firas....blir en glöggkväll bra?!

    Ja tänk, bara kring året och ändå känns det som att jag pratat med många av er i 2 år iaf. Sen såg jag i mitt letande många som jag hade glömt bort men kände igen, vars försvinner alla?!

    Nu sk ajag läsa några av mina gamla inlägg och se vilket bemötande jag fick av er som utbölning

    Puss och kram och natt...

  • 68an

    Nu tjejer ska ni få rosor!!!!

    Jag blev fast längre än planerat, jag läste igenom ett antal av mina första inlägg i tråden från 13/11-06 och då var jag lite knäckt pga blödningarna och sjukvården. vet i efterhand att jag var bra stressad för att jag var så rädd för att bli sj. Rädd för att få sparken då jag kämpat från 1992-2006 (juni) innan jag fick någon som våga anställa mig.
    Ni var för jäkla bra med mig som nykomling då! Gud vad ni stötta mig, inget dåligt bemötande då jag var ny i tråden utan bara så bra och nåt som jag verkligen behövde då. Tack!!!

    Tyvärr är det många som jag inte sett på evigheter men Lss, Dalkulla, Gmt och några till som finns här än fanns där då.

Svar på tråden V.V.S.-tråden -Våga Vägra Skov! Tråd nummer 9!