• 68an

    V.V.S.-tråden -Våga Vägra Skov! Tråd nummer 9!

    Mammasknodd.se Stå ut!!!Ta för attans inte en massa tabletter om du pallar. Jag är kanske speciell i mina åsikter men jag altarmig för tabletter o särskilt efter jag fick morfin i 1 år efter att jag fick frakturer på ryggraden efetr en svår olycka -92. Inga dexofen elle rnåt för mig o absolut inte om jag är gravid. Gär allt du kan om du är gravid innandu tar till tabletter!

    Tryptizol får visst många tarmar att sluta krampa, för mig funmkar dte inte men för många o hur dom är då man är grwvid vet jag inte men de går ju att kolla upp.
    Hoppas bara att du får må bra snart i din graviditet!

    Fan vilken huvudvärk hjag har....ryggen!

  • 68an

    Ibalnd får man stunder då man inet vill leva längre. tack o lov kommer dom inte så många ggr/år för mig men dom kom i kväll Mumlin men jag är så otroligt glad åt att jag är en så levnadsglad människa OCH att jag har en dotter som är mit ALLT. Jag fixar mitt, du fixar ditt men de är svåra stunder ibland men vi går stärkta ur det

    Kraaam

  • 68an

    Jag kom tillbakla bc
    Jag har ont, jag är trög, känner mig stenpackad men kaninet sova så jag är här igen

  • 68an

    Haha bc! Ja de had enog varit rät skönt att vara poackad av annat än detta
    Men jag ska göra ett försök strax för så här orkar jag inte ha det. Sk aINTE ha de så här då jag ska till sholm på torsdag så har de inte gett med sig på måndag måste jag til en chiropraktor för denna gång är det segt, jag brukar få til låsningarna många ggr men nu har några kotor varit låsta över 1 månad o dom ger sig inte hur än jag försöker med mina övningar.

    Kram på dig...säger god natt också för nu ger jag mig strax även omd te inte gå ratt sova....ligger i sängen sen flera timmar så jag är redo för John Blund

  • 68an

    Tack Fruu och Bc.
    Nä nu loggar jag ut, så nedbruten o knäckt idag av diverse saker o tårarna står mig upp i halsen. Ska försöka sova igen o fixar jag inte de så komme rjga kanske tilbaka igen.
    Kram från mig

  • 68an

    Tack för kramar mm.
    Livet är så tungt och jag är långt nere nu eft. saker jag får utstå, gång på gång, år efter år. Jag är inget psykfall utan bara en vanlig tjej som sprungit på så mycket otur i mitt liv så det är bara ett endaste kämpande här i livet och än så läge har jag orkat men nu börjar min styrka utplånas. Ville bara säga det så kanske nåt blir lite lättare för er att förstå då det kommer lite hintar då och då. Jag lider inte av höstdepressioner osv ifall ngn fått den uppfattningen. Jag har bara otur och den oturen försöker knäcka mig.
    Orkar inte skriva mer nu men jag finns hos er ändå.
    Kram

  • 68an

    Ps. Lällas. Jo jag har en underbar dotter som jag älskar över allt annat. Hon gör livet värt att leva.

  • 68an

    Jag har abstinens! *gah*
    Jag vill ha en klunk vatten och jag vill ha snus, maten kan jag hoppa bara jag få de andra.
    Ultraljud på levern så då får man tydligen inte göra annat än att borsta tänderna på morgonen. Ja längtar till kl 14 då jag får snusa hur mycket jag vill och dricka o äta igen

  • 68an

    OJ! Vad det skrivs *L*
    Ska läsa igenom allt från idag o se vad som skett här o sen berätta om dagnens bravader innan jag släcker lampan.

  • 68an

    Oj vad ni varit nyfikna nu Tack för allas omtanke!

    För en ev. Mumlins osm siter o väntar så säger jag att jag nu ska skriva ner så snabbt jag bara kan om idag

Svar på tråden V.V.S.-tråden -Våga Vägra Skov! Tråd nummer 9!