• 68an

    Söt du är Lällas.se Blir så glad *L* Får säga tack det samma till dig *L*
    Jo vi har en relation som är jättebra och jag är väldigt rädd om den och vill att den ska vara för evigt och inte bara dom första åren.

    Grattis till kissen! han fick varma fötter igen
    Ja du börjar ju om drygt 1 dygn på ny astället, hoppas du kommer stortrivas där! Lycka till!

    Själv åker jag bort i morn fm igen, till Leksand med jobbet, bo på hotell, äta buffé, julmatsaktig *mums* se på Leksand som tar emot vårat lag (hockey) och lite fest blir det ju oxå.
    På torsdag åker vi hem nån gång efter vi käkat frukost så detta är nog mitt livs lättaste arbetsvecka. Bara jobb i dag och på fredag och det jag gjorde idag var inte vidare slitigt. Shopping på Ikea, iofs var jag lite orolig för magen bråka lite men jag klarade mig med ett toabesök precis innan jag o min enda kvinnliga kollega åkte dit. Vi hade 2 överfulla vagnar med med prylar och det var lite kul för för det var inte ett 6-pack med vinglas utan 25, inte 1 vas utan 15 osv så vi fick många förvånade blickar på oss.
    Vi skulle ha 12 st lamparmaturer av en sort så då jag stod och plocka åt mig dom kände jag mig plötsligt iaktagen, jag titta upp och där stod en dam helt i sin egen värld och bara stirra på mig som redan plockat kring 10 st. Hon märkte inte av att jags åg det så jag var bra nära att säga "Ta en nu om du ska hinna med" *L*

    Sen fick jag TVÅ tarmläkar tider i posten idag. Kors och tvärs, så uppvaktad har man aldrig varit för En från Härnösand och en från Huddiksvall och som tur var den från H-sand redan nu på måndag så jag ska dit och träffa den nya läkaren då OM hon inte blir sjuk igen. Går det bra där så avbokar jag Huddik.

    Nu på fredag är det dags för att göra ultraljudet på mitt hjärta. Lite spänd på vad det blir av det. Hoppas det inte är som ultraljudet på levern för några dgr efteråt hade jag blåmärken vid revbenen. Ja dom tog i rätt bra.

    Vinterland.se Jag känner igen mig så. Jag hade en inbillning om att jag inte kunde få barn så då det var dags small det till på en gång men jag vågade inte testa. Avr så säker på att det var negativt och att jag aldrig skulle få bli mamma.
    Jag hade ömma bröst, mådde så illa på morgonen och hade svårt att kliva upp och äta var äckligt förutom frukt och mensen var borta sen några veckor men ändå våga jag inte hoppas.
    En dag då vi var ute med bilen körde sambon till apoteket o sa "Gå in o köp ett test nu" NEJ! Aldrig tyckte jag men han övertalade mig och jag gick in.

    På en gång då vi kom "hem" tyckte han att jag skulle gå på toa men jag hade ju tänkt spara på det några dgr av rädsla för ett neg. svar och att mensne kanske skulle komma så då slapp jag känna mig som ett fån med en sticka i handen.

    Jag gav mig och gick på toa o jag kika på stickan så jag skulle pricka den och direkt hände nåt åt gravid hållet på den så då titta jag bort och när jag var klar la jag den på tvättstället o gick ut. Han vänta utanför med spänning och blev riktigt förvånad då jag sa "jag vet inte". Jag var livrädd!

    Då sprang han in på toa o kika och kom ut och berätta för mig att jag var gravid. Jag var bra fånig

    Efter det trodde jag inte på det heller så då fick dom övertyga mig vid inskrivningen då dom gjorde en gyn.unders. sen la det sig lika fort så då var det övertygning v18 med ul och efter ett tag trodde jag inte på det heller och så höll jag på ända mot slutet om jag ens fatta det riktigt då.

    Jag håller tummar o tår för er!!!!
    Kram

  • 68an

    En liten hälsning från mig som kommit hem från Leksand.
    Jag har haft jättekul under detta dryga dygn men nu vil jag inte resa nåt före jul.

    Magen höll sig i skick förutom 2 ggr på hemvägen idag men tack o lov skedde båda ggr vid stopp på lunchhak och bensinstation. Sen gick det bra tills jag kom hem. Efter 12-30 min hemma fick jag ett förjävligt krampanfall och sen var det sängen så jag har precis vaknat, sovit i 2 timmar. Tänk om det hade skett på vägen, fy så jobbigt.

    Nu ska jag försöka få i mig lite middag och sen mysa med dottern innan det är sovdags för henne.

    Kram

    Ps. Grådis.se DU hade så rätt Kring den tiden du skrev så dansade jag i min nya fina klänning för att vårat lag gjorde 0-1 och desutom på en världskänd målvakt från Usa
    Efter matchen blev det pub men ingen dans.
    Hoppas du fick med dig hem nåt snyggt från affären.
    kram

  • 68an

    Hej tjejer!

    Har läst igenom och hittar tyvärr några sorger på vägen. Många kramar till er som har det svårt!

    Ang. klenmagad så har något hänt med mig dom senaste 2 åren. Förr var jag bara känslig då det gällde spyor och så är det väl än idag utom då jag äter, då kan jag plötsligt tappa aptiten av vissa saker vilket jag är förvånad över.
    Är jag bakfull är jag än värre.

    Döda råttor har aldrig varit nåt problem för mig men jag minns för några veckor sen då jag satt o käka lunch på jobbet, på sluttampen blev jag ensam och då kom direkt bilder på 14 döda råttor och jag trodde jag skulle kräkas, maten fick jag lämna.
    Dessa råttbilder kom för att anticimex hade varit och plockat upp 14 döda råttor på sambons jobb nån dag innan.
    Jag har blivit vek

    Igår skulle jag visst ha ledigt pga dag före röd dag men så blev det inte av ngn anl. och det blev tom kvällsjobb. Först gjord ejag mitt dagsskift o sen var jag tvungen att vara tillbaka på jobbet 17.30 för att sälja matchprogram i 1,5 timma och då matchen började jobbade jag i barnen och servera öl, vin, plocka bort efter festprissarna osv. Jag kom hem 22.30 och tack o lov gick det bra men då hade jag bara livnärt mig på 1 påse nutrilett för att garantera att jag skulel klara så många timmar med jobb. Rätt kul var det, omväxlande mot för att sitta på kontor.

    Jag tände oxå gravlujus i går innan jag åkte o jobba, för alla mina nära o kära som är begravda där hemma och inte här. När jag kom hem på kvällen såg det så fint ut med all snö runt i kring som lös upp.

    Nu ringer telefonen...kramar från mig

  • 68an

    Vad säger man åt sin dotter på 5 år när hon ser den mörka killen (mulatt/svart?!) i Postkodmiljonären var o varannan helg och utbrister samtidigt "Mamma titta, där är den där killen som ser ut som en apa"
    Jag får erkänna att jag får hålla mig för skratt men sen är frågan om jag bara ska säga.."jaha" eller predika för henne.

  • 68an

    Nalla.se Det är lugnt
    Läser jag här när jag käkar så är det mitt eget fel och enda gången som det brukar ske är då jag sitter o käkar lunch ensam på jobbet, då bruka rjag kunna kika in här i samma veva men nu har jag lärt mig...tror jag

  • 68an

    Lss.se Mumlin.se Jo jag är noga med att lära ut till dottern bra värderingar osv. Och detta med att han ser ut som en apa får jag väl ta med en nypa salt *L* Då hon säger det så säger hon det på samma sätt som "titta den där bollen ser ut som ett ägg" Bara ett konstaterande fast lite svårt är det att hålla sig för skratt iblnad

    Här inne är det inte flitigt av ngn anledning. Funderar på om det kan bero lite på att många av oss som skriver ofta o mycket träffades i Sholm nyligt och om dom känner lite som mig. Då jag träffat människor från nätet irl så är brukar det lägga sig ett tag med skrivandet. Det är så mycket bättre att få träffa en människa irl så suget att skriva kommer i en liten svacka. Men jag är lika intresserad än och är in o läser minst 1g/dag

    HÅLL TUMMARNA NU!!!
    Imorgon ska jag göra mitt tredje försök att få besöka min nya tarmläkare. baar dom inet ringer på morn igen o säger att hon är sjuk. Jag behöver få träffa henne nu och jag har laddat till max.

    Om inget konstigt sker med mig där så kommer jag säga att jag vill ha en förändring NU. Jag tänke rinte fortsätta knapra asacol och inte vill jag heller testa salazopyrin och dom andra medicinerna som jag ätit förr. Rätt less på supparna oxå men dom kan jag fortsätta med om så måstes men detta asacol, till ingen nytta känns det även om jag nu vet att jag hade varit än sjukare om jag hade varit utan, men nåt bättre måste det finnas, en annan medicin eller operation.

    På kvällen ska jag o min enda kvinnlig akollega träffas och käka och bada bastu. Vi har en underbar bastu med relaxrum på jobbet, med bar, tv på hela väggen, stereoutrustning mm.
    Då man bastar ser man hockeyplanen men publiken ser inte in i bastun. Nu är det ju ingen match i morn för då hade den varit uthyrd men kanske vi ser några puddingar skrinna förbi i träningsdressen

    På fredag är det ultraljud på hjärtat Oj va djag ser framemot det. Jag vill ha den undanstökat, vill att hela hjärtbiten ska gå undan nu.
    Kanske jag borde fråga tarmdoktorn i morn OM det skulle bli en tarmop. vad som är vettigast, pacemaker före eller efter.

    Sen tjejer och killen från dejten!
    TACK för resorbtipset
    Jag hade god användningen av den både i onsdas, torsdas och fredas.
    Tack!

    Nu ska jag i säng..senare än tänkt MEN jag har skärpt mig kraftigt dom senaste dagarna
    Kram på er alla!

    Ps. Dålig koll har jag nu...vilka sklrev att dom var gravida nu?
    Roligt OCH lycka till!

  • 68an

    Såg en skön sak och kom genast att tänka på mig

    Eilngt en uneörnskding på ett egnskelt uivtnierset så seplar det Inegn roll i viekln odrnnig bksortnävea i ett ord såtr i, det edna som är vtikigt är att fsötra och ssita bavstoken såtr på rtät patls. Rseetn kan stå hlelur om blluer och man kan ädnå lsäa tetxen uatn porbelm. Dttea broer på att vi itne leäsr vjrae bkosatv för sig, uatn odern som hlehet.

    I love it

Svar på tråden V.V.S.-tråden -Våga Vägra Skov! Tråd nummer 9!