• Catti

    Roliga händelser under förlossning del:7

     =  

    En fortsätningstråd om roliga händelser under förlossningen. Citerat från första trådstartaren:

    //xxmeyaxx :

    Det finns nog många kvinnor som oroar sig för sin förlossning och jag tänkte att vi kunde släppa lite på den nervösa linan. Det kan hända mycket roligt under en förlossning och DÄRFÖR vill jag att i denna tråd - så ska man skriva ner roliga händelser under eran förlossning! Något som ni skrattar åt idag.

    Kom igen nu, tjejer! //Slutcitat

    De gamla trådarna
    www.familjeliv.se/Forum-2-13/m8704943.html Del:1
    www.familjeliv.se/Forum-2-13/m10749993.html Del:2
    www.familjeliv.se/Forum-2-13/m14175508.html Del:3
    www.familjeliv.se/Forum-2-13/m17239985.html Del:4
    www.familjeliv.se/Forum-2-13/m20443665-42.html Del:5
    www.familjeliv.se/Forum-2-13/m23480094.html Del:6
    ♥ A♥ L♥ F♥ S♥ IN MY HEART!!!
  • Svar på tråden Roliga händelser under förlossning del:7
  • Line79

    Jag hade läst lite om "sigurd metoden" i början av min graviditet. Nånstans i den står det att när man ska slappna av mellan värkarna ska man föreställa sig att man är en glass som smälter eller en camenbare ost (hur det stavas?) som flyter ut.
    Under förlossningen kom jag att tänka på det, så när värkarna var som kraftigast låg jag & mumlade "jag är en camenbare, jag är en camenbare".

  • BettanB

    haha.. "Jag är en camenbare" Måste låtit rätt kul.


    Line79 skrev 2008-01-07 10:38:42 följande:
    Jag hade läst lite om "sigurd metoden" i början av min graviditet. Nånstans i den står det att när man ska slappna av mellan värkarna ska man föreställa sig att man är en glass som smälter eller en camenbare ost (hur det stavas?) som flyter ut.Under förlossningen kom jag att tänka på det, så när värkarna var som kraftigast låg jag & mumlade "jag är en camenbare, jag är en camenbare".
  • Thats me

    har inga kul beräättelser från mina förlossningar :)

    men 3 dje pojken e katastrofsnittad o när jag sent omsides vaknade ur narkosen och en sköterska talade om att jag fått en fin liten pojke så tittade jag upp på henne och säger

    - OCH? GE MEJ EN COCA COLA..  sen somnade jag gen.. UTAN min cola -s-


    Såra mej hellre med sanningen än gör mej lycklig med en lögn.....
  • Caranlachiel

    Happy Sally: Jag tar risken. line79 frågade faktiskt hur det stavas. Jag svarade.

  • Vilda Tiger

    Äh, hon svarade ju med glimten i ögat angående stavningen! Det var väl inget... Själv är jag en otroligt petig stavningspolis, men försöker att inte lägga mig i för mycket. En yrkesskada, är lärare i svenska

  • charlen

    Har läst länge i denna tråden utan att lägga till nåt själv. Mer för att det kanske inte hända nån jättekul sak under förlossningen. En sak som jag tycker kan vara lite kul i efterhand är när BM tvingade mej att gå på toaletten och kissa precis innan krystvärkarna började.
    När jag är på väg in där så säger hon: -Och du behöver inte vara rädd, bebis kan inte komma i toaletten. Den tanken hade dock inte slagit mej innan hon sa det.
    När jag sedan legat med krystvärkar i en halvtimme så skriker jag till BM: -Dra ut ungen nån gång för nu vill jag gå hem.

Svar på tråden Roliga händelser under förlossning del:7