• Catti

    Roliga händelser under förlossning del:7

     =  

    En fortsätningstråd om roliga händelser under förlossningen. Citerat från första trådstartaren:

    //xxmeyaxx :

    Det finns nog många kvinnor som oroar sig för sin förlossning och jag tänkte att vi kunde släppa lite på den nervösa linan. Det kan hända mycket roligt under en förlossning och DÄRFÖR vill jag att i denna tråd - så ska man skriva ner roliga händelser under eran förlossning! Något som ni skrattar åt idag.

    Kom igen nu, tjejer! //Slutcitat

    De gamla trådarna
    www.familjeliv.se/Forum-2-13/m8704943.html Del:1
    www.familjeliv.se/Forum-2-13/m10749993.html Del:2
    www.familjeliv.se/Forum-2-13/m14175508.html Del:3
    www.familjeliv.se/Forum-2-13/m17239985.html Del:4
    www.familjeliv.se/Forum-2-13/m20443665-42.html Del:5
    www.familjeliv.se/Forum-2-13/m23480094.html Del:6
    ♥ A♥ L♥ F♥ S♥ IN MY HEART!!!
  • Svar på tråden Roliga händelser under förlossning del:7
  • veronicaq
    Nica74 skrev 2008-01-01 13:24:44 följande:
    Så vad gör Nica då? Jo jag försöker låtsas som ingenting i tron att de inget ska märka och jag ska få mina kvaddlar  .Det funkade inte, utan jag fick motvilligt erkänna att krystvärkarna startat. Och efter ytterligare tre värkar så var han ute
    hahaha,...
    23/7 kom min lilla Tiger!!
  • OOJaOO
    Nica74 skrev 2008-01-01 13:24:44 följande:
    Så vad gör Nica då? Jo jag försöker låtsas som ingenting i tron att de inget ska märka och jag ska få mina kvaddlar  .Det funkade inte, utan jag fick motvilligt erkänna att krystvärkarna startat. Och efter ytterligare tre värkar så var han ute
    Jag försökt med en liknande fuling. Förlossningen tog väldigt lång tid och de frågade om jag ville bli snittad, efter en stunds övervägande beslutade vi oss för ett snitt. Jag var så trött att jag kände att jag inte skulle orka länge till. Undertiden BM var iväg och skulle fixa allt inför snittet hände det drastiska grejjer med mig och det var krystvärkar som kom. Jag bara skrek rakt ut och BM kommer inspringandes i rummet och frågar om smärtan var likadan som innan fast ondare eller om det tryckte mer neråt. Jag var ju inte dummare än att jag förstod vad som var på G, men jag hade bestämt meg för att bli snittad, och då skulle jag allt bli snittad(!) så jag sade att det var samma bara ondare. Men hon han ju inte lämna rummet innan nästa värk kom och då gick hon inte längre på min bluff. "Här hinner vi inte med något snitt inte!"
    Skönt nu i efterhand!
  • JosefineB

    Hi,hi. Svårt att luras när man har krystvärkar alltså=)

  • Saaaraa

    Jag blev helt förtvivlad när jag precis kom in till förlossningen och bokstavligen fick slänga upp mig själv i sängen för att ungen var på väg ut..
    jo, lampan som är där är så himla starkt och jag la märke till att jag inte hade rakat benen. Låg där och beklagade mig över det hela tiden.. tyckte det var sååååå hemskt. Kände inte ens av någon smärta alls för att jag fokuserade på mina håriga ben hela tiden.

    Eftersom att det gick så snabbt fick jag ingen bedövning, inte ens lustgas(som jag verkligen ville ha efter alla fina historier!)
    när BM sa att jag inte behövdes sys så blev jag jätteledsen och började nästan gråta.. jag ville bli sydd för att få lustgas.

  • Blåbärspaj
    Saaaraa skrev 2008-01-01 18:28:31 följande:
    Jag blev helt förtvivlad när jag precis kom in till förlossningen och bokstavligen fick slänga upp mig själv i sängen för att ungen var på väg ut..jo, lampan som är där är så himla starkt och jag la märke till att jag inte hade rakat benen. Låg där och beklagade mig över det hela tiden.. tyckte det var sååååå hemskt. Kände inte ens av någon smärta alls för att jag fokuserade på mina håriga ben hela tiden.Eftersom att det gick så snabbt fick jag ingen bedövning, inte ens lustgas(som jag verkligen ville ha efter alla fina historier!)när BM sa att jag inte behövdes sys så blev jag jätteledsen och började nästan gråta.. jag ville bli sydd för att få lustgas.
    hhahaa.from v 37 rakade jag benen 1 gång i veckan så jag inte skulle ha håriga ben om förlossningen skulle sätta igång...haha.
  • Vicryl
    Blåbärspaj skrev 2008-01-01 19:13:14 följande:
    hhahaa.from v 37 rakade jag benen 1 gång i veckan så jag inte skulle ha håriga ben om förlossningen skulle sätta igång...haha.
    Skrattande Hahaha! Samma här! Stod och rakade benen med 4 minuter mellan värkarna hemma i badrummet. Blev en del skärsår... Flört
    In cauda venenum
  • little mommy

    ja jag rakade oxå benen varje dag innan förlossningen men när jag skulle föda låg jag ju tredagar på bb så då hann det nog växa plus att jag vägrade ta mig strumporna varför vet jag ej haha, men det kan inte varit kul för läkaren som stod mellan mina ben och brevid två illaluktande strumpor *asg*

  • Sensi

    Fråga: Om man skäms över sina orakade ben innan förlossningen, kan man inte vaxa dem nån vecka innan BF så de är släta en månad efter det?
    Tack för en rolig tråd, jag ska föda i juni och lär inte ha någon rolig historia att komma med.. det känner jag på mig. Jag ska bara överleva ;)

  • Indiansommar

    När jag är mitt upp i värsta värken så kommer det in en överläkare och undrar om jag har ont?!
    Va fan tror du vrålar jag till honom!!
    Min man tyckte väl inte det var så smidigt svarat! Men efter förlossningen var klar kom han in och sa att han trodde inte att jag var så långt gången, jag var ju förstföderska! (Hela förlossningen tog 6 tim!)

  • Cattapult

    raka benen?? Det är väl mer bekymmersamt att få muffen rakad?


    Tänk om dom inte hittar barnet i all djungel!
    Svårt när magen är i vägen...
Svar på tråden Roliga händelser under förlossning del:7